takoulou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Καλησπερα...Εβαλα δυο μνημες στον υπολογιστη μου 2 χ 2gb = 4gb..Κοιταξα στο συστημα και μου βγαζει 2gb...Ενω στο bios μου βγαζει νομιζω 4 gb οπως και αλλου... Πχ Στο CPU-Z Και στο speccy....Τι μπορει να συμβαινει;; Υπαρχει καπου το λαθος;
xalkiadakis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 αφου δεν δουλεψε τιποτα απο τα παραπανω η τελευτεα λυση σου ειναι να κανεις format ισως φταινε τα windows ... ειχε γινει κατι αναλογο με εμενα οταν αναβαθμισα τον επεξεργραστη απο pentium σε i5 οπου τα windows εβλεπαν μονο τους 2 απο τους 4 πυρηνες και το ελυσα με format ...
takoulou Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι.... Στο bios που κοιταξα μου βγαζει ολη την μνημη 4 gb... Υπαρχει καποιο προγραμμα για το δω την μνημη που εχω επανω...Η να κανω κατι αλλο....;; Η καποια ρυθμιση να κανω.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από takoulou
takoulou Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Καλημερα... Εχω ενα θεμα... Ενω εχω βαλει στον υπολογιστη μου 4gb ram και παω στο συστημα για να δω μου βγαζει 2gb!!!! Γιατι συμβαινει αυτο.... Στο bios που κοιταξα μου βγαζει 4gb ram.... Και στο cpu-z μου βγαζει ολη την μνημη... Κατι αλλο που μπορω να κανω;;
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλημερα στα παιδια... Εχω το παραπανω προβλημα... Τι μπορω να κανω; Γινεται κατι; Ευχαριιστω...
XronisR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Κατι εχεις κανει λαθος απλα τα λες ολα μαζι και μπερδευεις και εμας και τον εαυτο σου.
takoulou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Καλησπερα... Απλα εχω βαλει στον υπολογιστη μου 4gb μνημη ram...Οταν παω στον πινακα ελεγχου (συστημα μου ) μου βγαζει οτι εχω μονο 2gb μνημη ram...!!! Ενω οταν ανοιγω το bios και κοιταω τι μνημη εχω μου βγαζει οτι εχω 4gb μνημη ram.. Οπως και αν τρεξω τo cpu-z παλι μου βγαζει οτι εχω 4gb μνημη και μαλιστα σε δυο θυρες... Tι μπορει να φταει; Υπαρχει καπου προβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα