Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...Εβαλα δυο μνημες στον υπολογιστη μου 2 χ 2gb = 4gb..Κοιταξα στο συστημα  και μου βγαζει  2gb...Ενω στο bios μου βγαζει νομιζω 4 gb οπως και αλλου... Πχ  Στο  CPU-Z  Και  στο  speccy....Τι μπορει να συμβαινει;; Υπαρχει καπου  το λαθος;

post-254641-0-53043400-1409152101_thumb.png

post-254641-0-22016300-1409152131_thumb.png

post-254641-0-40904100-1409152138_thumb.png

post-254641-0-49685300-1409152149_thumb.png

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αφου δεν δουλεψε τιποτα απο τα παραπανω η τελευτεα λυση σου ειναι  να  κανεις format ισως φταινε τα windows ... ειχε γινει κατι αναλογο με εμενα οταν αναβαθμισα τον επεξεργραστη απο pentium σε i5 οπου τα windows εβλεπαν μονο τους 2 απο τους 4 πυρηνες και το ελυσα με format ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι.... Στο bios που κοιταξα μου βγαζει ολη την μνημη 4 gb... Υπαρχει καποιο προγραμμα για το δω την μνημη που εχω επανω...Η  να κανω κατι αλλο....;; Η καποια ρυθμιση να κανω..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Καλημερα... Εχω ενα θεμα... Ενω εχω βαλει στον υπολογιστη μου 4gb  ram και  παω στο  συστημα  για να δω  μου  βγαζει 2gb!!!! Γιατι συμβαινει αυτο....  Στο bios  που κοιταξα μου βγαζει 4gb ram.... Και στο cpu-z μου βγαζει ολη  την μνημη... Κατι αλλο που μπορω να κανω;;

Δημοσ.

Καλημερα στα παιδια... Εχω το παραπανω προβλημα... Τι μπορω να κανω; Γινεται κατι; Ευχαριιστω...

Δημοσ.

Καλησπερα... Απλα εχω βαλει στον υπολογιστη μου 4gb μνημη ram...Οταν παω στον πινακα ελεγχου  (συστημα μου ) μου βγαζει οτι εχω μονο  2gb μνημη ram...!!! Ενω οταν ανοιγω το bios και κοιταω τι μνημη εχω μου βγαζει οτι εχω 4gb  μνημη ram.. Οπως και αν τρεξω τo cpu-z παλι μου βγαζει οτι εχω 4gb μνημη και μαλιστα σε δυο θυρες... Tι μπορει να φταει; Υπαρχει καπου προβλημα;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...