Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γεαπ ... κατεβασε απο το site που σου εστειλα τα bios και δες κανα videaki απο το youtube για το πως κανεις update στην μητρικη σου ... προσεχε απο μητρικη σε μητρικη αλλαζει η διαδικασια 

Δημοσ.

Χρειαζεται να κανω;; Οταν λες απο μητρικη σε μητρικη αλλαζει η διαιδικασια  τι εννοεις; Θα το κατεβασω και θα το τρξω!!! Κατι αλλο;;

Δημοσ.

στο λεω αυτο για να μην ψαξεις για καμια ασχετη μητρικη για να δεις ... δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει αλλα πιστευω αυτο πρεπει να φταιει 

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι...Οταν κανω uptade θα παρει και την αλλη μνημη;  θα κατεβασω αυτη που μου εστειλες...Ευχαριστω για την βοηθεια..

Δημοσ.

οπως σου ειπα και πριν ισως με τον update αυτο να μπορεσανε να κανουν την μητρικη να τρεξει με 4gb αντι με 3 ... αλλα επειδη δεν αναφερει τι ακριβως βελτιοσανε με το καινουριο bios η asus δεν μπορω με συγουρια οτι θα δουλεψει 

Δημοσ.

Καλημερα... Πηγα να κανω uptade στο bios το κατεβασα το αρχειο αλλα δεν μπορω να το τρεξω!! Μου βγαζει οτι ειναι αρχειο rom ... Πως μπορω να το τρεξω; Για να μπορω να κανω την εγκατασταση... Ευχαριστω...

post-254641-0-06398900-1406265533_thumb.png

Δημοσ.

Εχω την motherboard asus P5KPL-cm.... soket 775...

Να εδω οι μνημες μου...

Συγνώμη που ξαναρωτά αλλά είσαι σίγουρος ότι έχεις 64-bit; στην εικόνα που δείχνεις φαίνεται ότι βλέπει 4 GB αλλά μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τα 3GB. Μπορείς να μας δείξεις ένα screenshot από το PC σου. Πήγαινε στο Computer (δεξί κλικ) -> Properties.

Για αναβάθμιση του Bios κατέβασε από το link που κατέβασες το αρχείο rom και το πρόγραμμα Afudos BIOS update tool V2.36 και ακολούθησε τις οδηγίες.

Δημοσ.

Η μητρική σου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της, θα έπρεπε, κανονικά, να διαβάζει 2x2=4g με οποιοδήποτε bios ...

Δημοσ.

Καλησπερα.. Ναι εχω σιγουρα 64bit....

Ετσι λεω και εγω... Τι θα μπορουσε να φταει και δεν βλεπει το συστημα ολη την μνημη!!!!

post-254641-0-16768600-1406304328_thumb.png

post-254641-0-38168800-1406304345_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα.... Την νεα μνημη την εβαλα μονη της και μου βγαζει αυτα!!!!

Και στον υπολογιστη  μου βγαζει αλλα!! Τι μπορει να φταει;  Η  μνημη; Κατι αλλο;;

post-254641-0-42586500-1406309948_thumb.png

post-254641-0-21508300-1406310116_thumb.png

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Καλημερα... Να ρωτησω κατι; Μπορει να εχει  και προβλημα η μνημη  γιατι ο υπολογιστης δεν μπορει να την αναγνωρισει οτι ειναι 2gb!! Γιατι δεν εμφανιζει την κανονικη χωριτηκοτητα που εχει η μνημη; Μου βγαζει ενω την εβαλα 1gb...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...