Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καληπερα..Πριν μερικες μερες αγορασα μια μνημη... Ειχα στον υπολογιστη 3 gb ram και ειπα να την αυξησω στα 4gb ram . .Αφου αφαιρεσα την μια μνημη   1gb ram  και εβαλα την αλλη  την καινουργια  2gb ram  το συστημα μου παλι βλεπει 3gb ram ..Ενω κανονικα θα επρεπε να εχω 4gb ram... Τι μπορει να φταει;;   Πως μπορω να το διορθωσω;   Φοραει 64bit... Ευχαριστω για την βοηθεια...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να δει το PC σου μνήμη πάνω από 3 GB πρέπει να τρέχει 64-bit λειτουργικό σύστημα. Τι λειτουργικό έχεις αλήθεια;

Δημοσ.

Εχω 64 βιτ...  Πως θα παω στο bios για να το δω;; Τι μνημη εχω; Η μητρικη σηκωνει μεχρι 4gb...

Δημοσ.

Οι μνήμες τη μάρκα είναι και τη χωρητικότητα η κάθε μία. Υπάρχει περίπτωση να είναι ασυμβατότητα μεταξύ τους.

Δημοσ.

στις πιο πολλες μητρικες πατας f2 η del οταν κανει boot και ανοιγει τα bios επισης οπως λεει και ο Νικος πες μας τις μαρκες γιατι υπαρχει και αυτη η περιπτοση ...

Δημοσ.

Adata η μια και kingston  η αλλη...  Δεν φαινεται στα συνημμενα...  Μπηκα στο bios αλλα πως φαινονται οι μνημες; Υπαρχει ρυθμιση απο εκει και  να αυξησω το μεγεθος ram;

Δημοσ.

οχι δεν νομιζω να μπορεις να της αυξησεις... νομιζω οτι υπαρχει προβλημα ασυμβατοτης ... αλλα τσεκαρε ακομα αν εχεις κανει  update τα bios

Δημοσ.

Δεν εχω κανει καθολου uptade στο bios... Θα πρεπει να το ειχα κανει;;;... Πως παω να το κανω; Νομιζω οτι εχουν τα ιδια στοιχεια...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...