vgVG1986 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου στειλει τις ρυθμισεις για το media player classic με εικονες γιατι δεν καταλαβαινω δεν μου ανοιγει το σχετικο post τις εικονες ευχαριστω
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Options-Playback-Output και επέλεξε EVR Custom Press Θα πρέπει να εμφανίσει DXVA κάτω αριστερά την ώρα που παίζει μια hd ταινία. Μετά δεξί κλικ στην οθόνη του mpc->shaders->Select Επιλέγεις sharpen complex 2 και πατάς Add. Προεραιτικά προσθέτεις και το 16-235 -> 0-255 Τσεκάρεις Enable στο Presized και πατάς OK. Αν έχεις tearing: renderer settings->presentation-> και ενεργοποιειστε τα 2 πρωταπροσοχη,αυτες οι 2 επιλογες υποχρεωνουν το προγραμμα να τρεχει με υποχρεωτικα full screen χωρις να μπορειτε να κανετε Minimise και χωρις να μπορειτε να πειραξετε αρκετες ρυθμισεις την ωρα που παιζει.
vgVG1986 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε γιατι οι ταινιες που παιζουν δεν εχουν καλη εικονα φαινονται με χιονια τι παιζει εχω κανει ολες τις ρυθμισεις σωστα τι γινετε μπορει καποιος να μου πει
da-vinci Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε γιατι οι ταινιες που παιζουν δεν εχουν καλη εικονα φαινονται με χιονια τι παιζει εχω κανει ολες τις ρυθμισεις σωστα τι γινετε μπορει καποιος να μου πει Αυτο συμβαινει με ολες τις ταινιες ; δοκιμασε με τον vlc ,ειναι ενας πολυ αξιολογος player
micos000 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα φίλτρα που έβαλες (sharpen complex και 0-255) Ιδίως το 1ο, αν δεν είναι η ταινία hd (divx avi) μπορεί να στην κάνει χειρότερα απ΄ ότι χωρίς αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα