Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ολες ιδιες? :Ο ο nikon που μ προτεινεις ειναι full frame? πως το καταλαβαινω αυτο οταν θελω να κανω αγορα? δεν νομιζω να με βολεψει παντως γιατι εχει standard mm στα 50 προτεινεις να παω σε αυτον http://www.skroutz.gr/s/2245208/Tamron-SP-AF-17-50mm-F2-8-XR-Di-II-Nikon.html δηλαδη? οι περισσοτερες ειναι πανομοιοτυπες... μεγαλος χρονος εκθεσης,μια θαλασσα,με φωτα στον οριζοντα... o 24-70 θα ειναι 36-105 στη καμερα σου. αλλη λυση ειναι να παρεις τον 35mm f1.8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 οι περισσοτερες ειναι πανομοιοτυπες... μεγαλος χρονος εκθεσης,μια θαλασσα,με φωτα στον οριζοντα... o 24-70 θα ειναι 36-105 στη καμερα σου. αλλη λυση ειναι να παρεις τον 35mm f1.8 Ενταξει σαν style γενικοτερα ναι, μ αρεσει αυτο το στυλ..αλλα δεν εχω καποιο ιδιο θεμα σε παραπανω απο 2 φωτογραφιες Στο θεμα μας. Αυτο για τους full frame φακους σε crop cameras το ξερα γενικοτερα, αλλα δεν ηξερα πως παει η αναλογια..δηλαδη με τον 17-50 δεν θα εχω τα 18 του φακου μου ετσι? Ή η συγκριση γινεται σε νουμερα full frame μονο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestismiki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Οχι οι φακοι γράφουν τα πραγματικά τους mm πανω αολα ότι βλεπεις ειτε σε φουλ φρειμ φακους ειτε σε dx για να το αναγεις σε ff θα το κανεις x1.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ενταξει σαν style γενικοτερα ναι, μ αρεσει αυτο το στυλ..αλλα δεν εχω καποιο ιδιο θεμα σε παραπανω απο 2 φωτογραφιες Στο θεμα μας. Αυτο για τους full frame φακους σε crop cameras το ξερα γενικοτερα, αλλα δεν ηξερα πως παει η αναλογια..δηλαδη με τον 17-50 δεν θα εχω τα 18 του φακου μου ετσι? Ή η συγκριση γινεται σε νουμερα full frame μονο? ο 17-50 ειναι φτιαγμενος για DX οποτε θα δουλευει ως 17-50 στη μηχανη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 ο 17-50 ειναι φτιαγμενος για DX οποτε θα δουλευει ως 17-50 στη μηχανη σου. για αυτον http://www.skroutz.gr/s/2245208/Tamron-SP-AF-17-50mm-F2-8-XR-Di-II-Nikon.htmlδεν μιλαμε? βγαινουν full frame για dx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestismiki Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) o 17-50 θα είναι 26-75 στην μηχανή σου ( αν το μετατρέψεις σε φφ) δηλαδή αν έχεις την μηχανή σου και δίπλα μια φφ η οποία φοράει έναν φακό 26-75 και εσύ τον 17-50 θα βλέπετε το ίδιο πράγμα... εννοείτε μπορείς να βάλεις και fx φακούς σε dx μηχανές αλλα και πάλι για να δεις τι εστιακό μήκος τους αναλογεί σε φφ θα το κάνεις επί 1.5 Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από orestismiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 o 17-50 θα είναι 26-75 στην μηχανή σου ( αν το μετατρέψεις σε φφ) δηλαδή αν έχεις την μηχανή σου και δίπλα μια φφ η οποία φοράει έναν φακό 26-75 και εσύ τον 17-50 θα βλέπετε το ίδιο πράγμα... εννοείτε μπορείς να βάλεις και fx φακούς σε dx μηχανές αλλα και πάλι για να δεις τι εστιακό μήκος τους αναλογεί σε φφ θα το κάνεις επί 1.5 Οκ μπερδευτικα λιγο αλλα το καταλαβα(ειδα κι ενα σχετικο βιντεο)..σορρυ αν σας κουρασα, ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 για αυτον http://www.skroutz.gr/s/2245208/Tamron-SP-AF-17-50mm-F2-8-XR-Di-II-Nikon.htmlδεν μιλαμε? βγαινουν full frame για dx? αυτος κανει μονο για DX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Άσχετο και σχετικό με το θέμα Εάν θέλεις να παραγγείλεις από το εξωτερικό, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα από το συγκεκριμένο site: http://www.mydigitaland.com/tamron-17-50-f2-8-nikon-vc.html http://www.skroutz.gr/s/2245343/Tamron-SP-AF-17-50mm-F2-8-XR-Di-II-VC-Nikon.html O VC είναι η αντίστοιχη εκδοχή του VR των Nikkor. Απλά επειδή αυτοί εισάγουν από Κίνα > Αγγλία (για να γλυτώσεις τελωνείο) κι από εκεί στέλνουν σε μας εδώ με κούριερ, καλό είναι να ρωτήσεις αν υπάρχει σε στοκ απευθείας Αγγλία. Αλλιώς υπολόγιζε 20-25 ημέρες. Παραεισαγωγές είναι και εγγύηση δίνουν αυτοί, δε σε καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία. Δεν έχω καμία σχέση με το site, έχω αγοράσει στο παρελθόν εγώ κι ένας γνωστός μου και όλα πήγαν μια χαρά. Με ένα google search θα βρεις κι από άλλα Ελληνικά site εμπειρίες με το συγκεκριμένο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 αυτος κανει μονο για DX Αφου ειναι full frame γτ κανει μονο για dx? Άσχετο και σχετικό με το θέμα Εάν θέλεις να παραγγείλεις από το εξωτερικό, μπορείς να εξοικονομήσεις αρκετά χρήματα από το συγκεκριμένο site: http://www.mydigitaland.com/tamron-17-50-f2-8-nikon-vc.html http://www.skroutz.gr/s/2245343/Tamron-SP-AF-17-50mm-F2-8-XR-Di-II-VC-Nikon.html O VC είναι η αντίστοιχη εκδοχή του VR των Nikkor. Απλά επειδή αυτοί εισάγουν από Κίνα > Αγγλία (για να γλυτώσεις τελωνείο) κι από εκεί στέλνουν σε μας εδώ με κούριερ, καλό είναι να ρωτήσεις αν υπάρχει σε στοκ απευθείας Αγγλία. Αλλιώς υπολόγιζε 20-25 ημέρες. Παραεισαγωγές είναι και εγγύηση δίνουν αυτοί, δε σε καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία. Δεν έχω καμία σχέση με το site, έχω αγοράσει στο παρελθόν εγώ κι ένας γνωστός μου και όλα πήγαν μια χαρά. Με ένα google search θα βρεις κι από άλλα Ελληνικά site εμπειρίες με το συγκεκριμένο site. ευχαριστω για τις πληροφοριες, αν και δεν σκοπευω να αγορασω τρα τον καινουργιο μου φακο Επισης σκεφτομαι για μεταχειρισμενο, ωστε να γλιτωσω καποια χρηματα και να μπορεσω να τον αγορασω και νωριτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μην τα μπερδευεις. ο 17-50 ειναι DX φακός , δεν μπαινει σε Full Frame Η διαφορά στους φακους ειναι οτι οι FF έχουν μεγαλύτερα οπτικά για να μπορουν να καλύψουν τον μεγάλο αισθητήρα μιας Full Frame ενώ οι DX έχουν μικρότερα απο τους FF γιατι ειναι σχεδιασμένοι να καλύψουν τον μικρότερο αισθητηρα μιας Crop Όσον αφορά τα αναγραφόμενα mm , σε κάθε φακό για οποια μηχανή και αν ειναι τα αναγραφόμενα mm αφορουν το εστιακό ευρος που θα είχε ο φακός αν εμπαινε σε Full Frame Είτε ο φακός που θα πάρεις ειναι DX είτε FX εφόσον η μηχανή σου ειναι crop θα το κάνεις x1.5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μην τα μπερδευεις. ο 17-50 ειναι DX φακός , δεν μπαινει σε Full Frame Η διαφορά στους φακους ειναι οτι οι FF έχουν μεγαλύτερα οπτικά για να μπορουν να καλύψουν τον μεγάλο αισθητήρα μιας Full Frame ενώ οι DX έχουν μικρότερα απο τους FF γιατι ειναι σχεδιασμένοι να καλύψουν τον μικρότερο αισθητηρα μιας Crop Όσον αφορά τα αναγραφόμενα mm , σε κάθε φακό για οποια μηχανή και αν ειναι τα αναγραφόμενα mm αφορουν το εστιακό ευρος που θα είχε ο φακός αν εμπαινε σε Full Frame Είτε ο φακός που θα πάρεις ειναι DX είτε FX εφόσον η μηχανή σου ειναι crop θα το κάνεις x1.5 Ναι τα ξερω αυτα, απλα ενα φακος full frame λογικα δεν μπαινει σε μια καμερα full frame? Αυτη δεν ειναι η διαφορα του? Το λεω επδ ο tamron που σκεφτομαι να παρω ειναι full frame, ξερω οτι στην dx μηχανη μου θα ειναι x1.5 λογω του οτι ο αισθητηρας της ειναι μικροτερος απο τις fx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Nαι αυτη ειναι η διαφορα... Ποιον Tamron σκέφτεσαι να πάρεις ? Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2014 από Rush13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter white Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Αυτον http://www.skroutz.gr/s/2245208/Tamron-SP-AF-17-50mm-F2-8-XR-Di-II-Nikon.html, ο οποιος ειναι fx οποτε νομιζω μπαινει και σε full frame cameras! Anyway, ξερεις που θα μπορουσα να βρω μεταχειρισμενους φακους απο ελλαδα και κατα προτιμιση θεσσαλονικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 αυτο λέμε τοση ώρα...Ο Συγκεκριμένος ειναι DX οχι FX. Δεν μπαινει σε Full Frame... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα