Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά πρόσφατα άλλαξα την σύνδεση σου μου απο 24αρα adsl σε 50αρα VDSL όντας πελάτης της wind 2 χρόνια ειπα να πάρω την προσφορά μιας και ασχολούμαι με downloading και uploading αρκετά.

Το θέμα είναι ότι μαζί με τη σύνδεση άλλαξα και router,μου έφεραν το ZTE-ZXHN H168N που όμως δεν το ξέρω καλά οπότε δεν μπορώ να βρώ και πως ανοίγω σωστά τα port.Το τσέκαρα,μπήκα μέσα πήγα στο port forwarding το άνοιξα το port που ήθελα(για cs 1.6 server να παίζω με κάτι φιλαράκια) αλλά όμως δεν φαίνεται να δουλεύει,γενικά το βλέπω αρκετά πολύπλοκο το router,όμως απ'την στιγμή που έβαλα vdsl θέλω να ανοίξω έναν server να δω πως θα τρέχει.Αν μπορείτε να με βοηθήσετε για το πως θα ανοίξω σωστά και πάλι τα port που θέλω(27015-27030).Σας παραθέτω και μια φωτό απ'το port forwarding του router για να καταλάβετε τι εννοώ.

Είμαι απο Φλώρινα.

post-229919-0-77962100-1406216470_thumb.png

Δημοσ.

Copy paste απο αλλο forum , λογικα θα σε βοηθησει μεχρι να γραψει καποιος αλλος

Πρώτα βρίσκουμε την εσωτερική μας IP με πχ. ipconfig στο command promt. Έστω ότι είναι η 192.168.2.2
Πάμε Application-Port Forwarding, τσεκάρουμε Enable, βάζουμε στο Name ένα οποιοδήποτε όνομα της εφαρμογής.
Στο Protocol επιλέγουμε TCP ή UDP, ανάλογα την εφαρμογή πχ. UDP.
WAN Host Start IP Address και WAN Host End IP Address τα αφήνουμε κενά (εκτός και αν θέλουμε να συνδεθεί σε μας, ΜΟΝΟ μια εξωτερική IP).
Στο WAN Connection αν έχουμε VDSL βάζουμε HSlv, - αν συνδεόμαστε ακόμα με ADSL (όπως εγώ!) επιλέγουμε το HSla.
Στο WAN Start Port και WAN End Port βάζουμε τα ports της εφαρμογής πχ. 21000 και στα δύο.
Αν είναι range, ανάλογα.
Το Enable MAC Mapping - uncheck.
Στο LAN Host IP Address βάζουμε την εσωτερική IP μας: 192.168.2.2
Στο LAN Host Start Port βάζουμε ότι και στο WAN Start Port δηλ. 21000
Στο LAN Host End Port βάζουμε ότι και στο WAN End Port δηλ. 21000
και τέλος πατάμε το Add!

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έγραψε ο Atallos1, μόνο που σε Protocol βάζεις TCP/UDP (ή μόνο UDP αν δε γίνονται και τα δύο)

WAN Connection εσύ αφήνεις το vdsl_internet

WAN Start Port: 27015

WAN End Port: 27030

LAN Host Start Port: 27015

LAN Host End Port: 27030

και καλό είναι να έχεις στατική διεύθυνση στον υπολογιστή, την οποία και θα δώσεις στο LAN Host IP Address.

Εννοείται τσεκάρεις το Enable πάνω-πάνω.

Δημοσ.

Τα έκανα ακριβώς όπως τα είπατε ρε παιδιά αλλά πάλι κλειστό το δείχνει,και ούτε ο server βρίσκεται εκτός της τοπικής ip 192.168.1.1

Δημοσ.

Στο portforward.com φαίνεται ότι το CS 1.6 χρειάζεται τις πόρτες 27020-27039 (TCP), 1200 (UDP) και 27000-27015 (UDP). Δοκίμασε να τις ανοίξεις και αυτές και ψάξε μήπως έχει κάποιο firewall ενεργοποιημένο το router και τις κόβει.

Δημοσ.

Τις άνοιξα και αυτές,το firewall ήταν ήδη στο level low(το τελευταίο δηλαδή) οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι άλλο να κάνω..

Πάλι δεν δουλεύει.

Δημοσ.

Παράξενο πράγμα γίνεται.Μόλις τις κάνω check με το pfportchecker π.χ κάνω check την 27014,μου την δείχνει ανοιχτή και όταν πάω να ανοίξω τον server με την 27014 μου λέει Couldn't allocate dedicated server IP port 27014,το ίδιο ισχύει με όποια port και να βάλω.Όμως εαν βάλω για παράδειγμα την 27014 χωρίς πριν να την έχω ελεγξεί στο pfportchekcer η εφαρμογή θα ανοίξει κανονικά,χωρίς όμως να μπορώ να δω τον server στο internet.

To anti-hacking protection δεν ήταν ενεργό εξ αρχής.

Δημοσ.

Ναι, νομίζω αν κάνεις test ξεκινά ένα service στο port αυτό για να γίνει η δοκιμή. Πρέπει να κλείσεις το Port Checker για να ελευθερωθεί η πόρτα και να μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο server.

χωρίς όμως να μπορώ να δω τον server στο internet.

Πώς προσπαθείς να τον δεις; Από σελίδα όπως το canyouseeme.org ή προσπαθώντας να συνδεθείς με τη WAN IP δ/νση σου; Αν ισχύει το δεύτερο, όντως δε γίνεται, τα περισσότερα router δεν το υποστηρίζουν. Καλύτερα να πεις σε κάποιον φίλο σου να προσπαθήσει να συνδεθεί.

Δημοσ.

Οκ τελικά όταν είπα σε ένα φίλο μου να συνδεθεί,συνδέθηκε άνετα.Απλώς λόγω του παλιού ρούτερ είχα συνηθίσει να μπένω με την wan ip και γω,τώρα με την local μπένω και λύνεται το θέμα,ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...