demonisawake Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με τα ανεμιστιρακια που εχω στον Η/Υ μου.Χρησιμοποιω 3(δυο εχω βαλει εγω και ενα ειχε απο μονο του το κουτι )αλλα κανουν πολυ φασαρια και εχω προβλημα και με την θερμοκρασια οποτε αμα βαλω αλλο ενα που σκεφτομουνα θα ακουγετε σαν να απογειωνετε αεροπλανο! Ξερει κανενας τροπο να ελαττοσω τον θορυβο η να παρω καποια καινουργεια που θα ειναι πιο ησυχα?? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Είναι καθαρά? Ένα καλό καθάρισμα και μια μικρή ποσότητα από κάποιο λιπαντικό στον άξονα πάντα βοηθάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demonisawake Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ναι το ειχα κανει και παλι τα ιδια.Τ εχω περιπου 3 χρονια Είναι καθαρά? Ένα καλό καθάρισμα και μια μικρή ποσότητα από κάποιο λιπαντικό στον άξονα πάντα βοηθάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κατ' αρχήν τι εννοείς έχεις πρόβλημα με την θερμοκρασία; Ζεσταίνεται πολύ το cpu; Δοκίμασε να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα και να βάλεις καινούρια. Επειδή και γω είχα θέμα με τον θόρυβο που έκαναν τα ανεμιστηράκια, αγόρασα κάποια χαμηλών στροφών(max 1300 rpm) που μερικά είχαν και ποτενσιόμετρο για να αυξομειώνεις τις στροφές όσο θες. Και στα άλλα δύο που δεν είχαν ποτενσιόμετρο αγόρασα καλώδιο μετατροπής τάσης από 12V σε 7.5V με αποτέλεσμα να μειωθούν και σ' αυτά οι στροφές, άρα και ο θόρυβος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καθαρισετα.. (πχ. μπαντονετες) . τι μαρκα εχουν. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα