Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Από τη Δευτέρα έχω στα χέρια μου 2 Toshiba DT01ACA200 2TB . O ένας δουλεύει κανονικά για την ώρα. Ο άλλος μου παρουσίασε πρόβλημα πριν όταν προσπάθησα να μεταφέρω κάποια αρχεια... Τι κάνω τώρα πέρα από το backup που έχω κάνει ήδη;

EDIT: Η υγεία ανέβηκε στο 60% ενώ γίνεται το Surface test.

post-293763-0-52782300-1406210301_thumb.png

post-293763-0-24532000-1406210302_thumb.png

post-293763-0-64153900-1406210303_thumb.png

post-293763-0-10612100-1406210305_thumb.png

Δημοσ.

Απο περιέργεια, τελικά στον άλλαξαν ή...

Τον έστειλα χθες στο πλαίσιο με δικά μου έξοδα αποστολής (α, ρε πλαίσιο). Την Τετάρτη-Πέμπτη θα έχω απάντηση αλλά απ'ότι μου είπαν τηλεφωνικά, λογικά αντικατάσταση.

Δημοσ.

Ε Πλαίσιο.Και τόσες μέρες για απάντηση  :)

Θα' χει πέσει πολύ δουλειά μαζεμένη ;)

Ναι σκοτώνονται στη δουλειά... B)

Πόπο κακοί άνθρωποι που είστε να ειρωνεύεστε ένα τόσο σωστό μαγαζί. Ντροπή σας. Φτού!  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

To hard disk sentinel δεν νομίζω οτι θα το λάβουν υπόψιν μονο με το διαγνωστικό της εταιρίας, απο το πλαίσιο τι σου απάντησαν ;

Δημοσ.

To hard disk sentinel δεν νομίζω οτι θα το λάβουν υπόψιν μονο με το διαγνωστικό της εταιρίας, απο το πλαίσιο τι σου απάντησαν ;

Μου είπαν μόνο να τον στείλω για έλεγχο και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα θα μου στείλουν άλλο. Το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να βρω διαγνωστικό της Toshiba, μόνο για Fujitsu το οποίο δεν ήταν και συμβατό.

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το έλεγξαν με το διαγνωστικό (Να δείτε που με το Hard Disk Sentinel ελέγχθηκε :lol: ) και όντως η υγεία του είναι στα 60% και έχει Bad sectors. Μεθάυριο θα έχω καινούριο στο σπίτι μου ... B)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...