Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Από τη Δευτέρα έχω στα χέρια μου 2 Toshiba DT01ACA200 2TB . O ένας δουλεύει κανονικά για την ώρα. Ο άλλος μου παρουσίασε πρόβλημα πριν όταν προσπάθησα να μεταφέρω κάποια αρχεια... Τι κάνω τώρα πέρα από το backup που έχω κάνει ήδη; EDIT: Η υγεία ανέβηκε στο 60% ενώ γίνεται το Surface test.
άδικος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Επιστροφή στο κατάστημα. Λογικά σε καλύπτει ακόμα το DOA 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Θα το στείλω αύριο πλαίσιο και ελπίζω να μου τον αλλάξουν.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Απο περιέργεια, τελικά στον άλλαξαν ή... Τον έστειλα χθες στο πλαίσιο με δικά μου έξοδα αποστολής (α, ρε πλαίσιο). Την Τετάρτη-Πέμπτη θα έχω απάντηση αλλά απ'ότι μου είπαν τηλεφωνικά, λογικά αντικατάσταση.
p07apo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ε Πλαίσιο.Και τόσες μέρες για απάντηση Θα' χει πέσει πολύ δουλειά μαζεμένη Ναι σκοτώνονται στη δουλειά... Πόπο κακοί άνθρωποι που είστε να ειρωνεύεστε ένα τόσο σωστό μαγαζί. Ντροπή σας. Φτού! 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Παιδιά επειδή τους έστειλα αναφορά από το Hard Disk Sentinel θα υπάρξει πρόβλημα; Δεν βρήκα διαγνωστικό από την Toshiba.
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 To hard disk sentinel δεν νομίζω οτι θα το λάβουν υπόψιν μονο με το διαγνωστικό της εταιρίας, απο το πλαίσιο τι σου απάντησαν ;
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 To hard disk sentinel δεν νομίζω οτι θα το λάβουν υπόψιν μονο με το διαγνωστικό της εταιρίας, απο το πλαίσιο τι σου απάντησαν ; Μου είπαν μόνο να τον στείλω για έλεγχο και αν διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόβλημα θα μου στείλουν άλλο. Το θέμα είναι ότι δεν μπόρεσα να βρω διαγνωστικό της Toshiba, μόνο για Fujitsu το οποίο δεν ήταν και συμβατό.
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ε τοτε περίμενε να δεις τι θα σου απαντήσουν αν και πιστεύω θα στον αλλάξουν
Mitsos_The_Great Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι το έλεγξαν με το διαγνωστικό (Να δείτε που με το Hard Disk Sentinel ελέγχθηκε ) και όντως η υγεία του είναι στα 60% και έχει Bad sectors. Μεθάυριο θα έχω καινούριο στο σπίτι μου ... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα