Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω να κάνω format στον υπολογιστή μου, να του αλλάξω λειτουργικό βασικά. Έψαξα και κάποιοι ζητούν 30-50€ μαζί με προγράμματα (πχ. ms-office). Γίνεται να είναι αυθεντικά(λογισμικό,office); 

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα δωρεάν σπασμένα windows, αλλά το office τπτ. 

Μπορεί κανείς να εμπιστευτεί αυτά τα windows; Και αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ τo ms-office, παρακαλώ ας βοηθήσει! 

Αυτά τα ρωτάω γτ σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου με μη- official αν μπορώ να τα βρώ! Να γλιτώσω και τα 30€λάκια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

1) Ίσως είναι αυθεντικά, ίσως όχι.

2) Κυκλοφορούν και σπασμένα office στο διαδίκτυο.

3) Γενικά όσα προγράμματα είναι σπασμένα δεν είναι και υπόδειγμα αξιοπιστίας. Αλλά η ανάγκη, βλέπεις...

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω να κάνω format στον υπολογιστή μου, να του αλλάξω λειτουργικό βασικά. Έψαξα και κάποιοι ζητούν 30-50€ μαζί με προγράμματα (πχ. ms-office). Γίνεται να είναι αυθεντικά(λογισμικό,office); 

Σίγουρα δεν είναι. 

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα δωρεάν σπασμένα windows, αλλά το office τπτ. 

Δεν έψαξες καλα.

Μπορεί κανείς να εμπιστευτεί αυτά τα windows; 

Αν το iso ειναι untouched και ο «ενεργοποιητής» καθαρός απο γιους και κόρες θα έλεγα αξίζει μια δοκιμή. Εκδόσεις τύπου black(βλακ), gamer και δε συμμαζεύεται φλερτάρεις με ιους και κόρες.  

Και αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρώ τo ms-office, παρακαλώ ας βοηθήσει! 

Τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν επιτρεπονται στο Insomnia.

Αυτά τα ρωτάω γτ σκέφτομαι να το κάνω μόνος μου με μη- official αν μπορώ να τα βρώ! Να γλιτώσω και τα 30€λάκια.

Να το δοκιμάσεις σε κάθε περιπτωση (μιλώ για την εγκατάσταση). Ειναι γνώση που μόνο χρήσιμη θα σου φανει. Σχετικά απλό με παγιδουλες που αν εχεις πρόσβαση στο Internet απο αλλο υπολογιστη, google is your friend.

Το μόνο που θα σου διπλοτονίσω ειναι οτι αν ψάξεις σε ανεπίσημες πηγές πρόσεχε υπερβολικά για μολυσμένα activators. Γίνεται της κακομοίρας.

3) Γενικά όσα προγράμματα είναι σπασμένα δεν είναι και υπόδειγμα αξιοπιστίας. Αλλά η ανάγκη, βλέπεις...

Υπάρχουν δεκάδες εναλλακτικές λύσεις οι οποίες ειναι δωρεάν και δεν κρέμεσαι απο τις διαθέσεις του εκάστοτε. Ενδεικτικά:

Linux

libreoffice

7zip 

κλπ

Δημοσ.

Επίσης αν βάλεις σπασμένα windows θα μπορούσες να απενεργοποιήσεις (hide) την ενημέρωση που κάνει έλεγχο για πειρατικές εκδόσεις (ΚΒ 971033 αν θυμάμαι καλά) και από κει και πέρα κάνεις κανονικά τις ενημερώσεις.

Έναρξη->Όλα τα προγράμματα->Windows update (Βρίσκεις την ενημέρωση,δεξί κλικ,κρύψιμο και είσαι έτοιμος)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...