DimitrisGe. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να απευθυνθώ πρώτα εδώ, πριν προχωρήσω σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, παραθέτοντας το πρόβλημά μου , μήπως υπάρχει κάποια γνώμη που μπορεί να βοηθήσει. Εχει 2 μήνες τώρα που ο υπολογιστής, ξαφνικά, σταματούσε να στέλνει σήμα στην οθόνη. Αρχικά σκέφτηκα μήπως έφταιγε η οθόνη, δοκίμασα μία άλλη οθόνη, και άλλαξα και καλώδιο που ενώνει τον πύργο με την οθόνη. Το πρόβλημα συνεχίστηκε. Η οθόνη έκλεινε στα 3 λεπτά λειτουργίας. Χθες ανακάλυψα ότι η κάρτα γραφικών σε στιγμές πίεσης, ανεβάζει θερμοκρασίες άνω των 95C και φτάνει μέχρι 105-110, και τελικά κλείνει. Καθάρισα προσεχτικά την κάρτα γραφικών, και γενικότερα όλο το PC, σε περίπτωση που έφταιγε η σκόνη. Πλέον κάνει ακριβώς το ίδιο. Συγκεκριμένα, για όσους τυχαίνει να γνωρίζουν, ανοίγω το League of Legends, και η θερμοκρασία από τους 70C φτάνει τους 105C σε διάστημα 3 λεπτών. Το κλείνω και σε 5 λεπτά έχει επανέρθει όπως ήταν πριν. Τα ανεμιστηράκια λειτουργούν όλα κανονικά . Η κάρτα γραφικών είναι η NVIDIA GeForce GT 240, η οποία έχει ενσωματωμένο ανεμιστηράκι από την κάτω μεριά. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω εγώ ;; Σας παραθέτω απόκομμα, και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο σας.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Εκτός απο καθάρισμα απο σκόνες που έκανες δοκίμασε να της αλλάξεις και πάστα
DimitrisGe. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Επειδή είμαι λίγο πολύ άσχετος , πως θα το καταφέρω αυτό με την πάστα ;
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Θα ξεβιδώσεις την ψύκτρα που εχει η κάρτα γραφικών και θα καθαρίσεις με λιγο οινόπνευμα το κατω μέρος της ψύκτρα αλλα και στην κάρτα απο την πάστα που εχει τώρα (οτι εχει μείνει) , μετα θα αγοράσεις αυτην την πάστα http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200017268και θα βάλεις μια σταγόνα στην μέση στο τσιπάκι στην κάρτα γραφικών , δες και το παρακάτω βιντεάκι
DimitrisGe. Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Υπάρχει περίπτωση μετά από αυτό να παραμείνει η υψηλή θερμοκρασία , και αν ναι, τότε να θέλει αλλαγή η κάρτα ;
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μπορεί ναι αν εχει πρόβλημα αν και πιστεύω θα βελτιωθεί μετα την αλλαγή
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Γενικα οι περισσοτερες παλιες low end καρτες δεν εχουν καλη ψυξη, αλλα με την αλλαγη παστας θα φτιαξει λιγο. Κοιτα και για αλλαγη καρτας οταν μπορεις..
Millennium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Κάνε οτι σου πε ο Spank για να μη μπεις στο club.
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Αν πάντως δεν λύσεις το πρόβλημα ετσι παντα μπορείς να αγοράσεις καποια aftermarket ψύκτρα για την κάρτα τώρα αν αξίζει λόγω παλαιότητας ειναι αλλο θέμα , εχεις παντως και αυτην την επιλογή.
free4you Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Για να μην ανοίγω καινούριο topic γράφω εδώ μιας και έχω το ίδιο πρόβλημα σε μια 8800GT... Την έχω ανοίξει για αντικατάσταση πάστας αλλά βλέπω ότι και τα θερμοαγώγιμα αυτοκόλλητα είναι σε κακή κατάσταση... Που μπορώ να βρω τέτοια αυτοκόλλητα για να τα αντικαταστήσω??? Ευχαριστώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα