kataramenos32 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Στο στοκ app της σαμμυ εμένα με αφήνει αν πατήσω space
aelo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό στο android από παλιά, απλά κάποιοι δεν το έχουν γιατί κάθε εταιρία έχει διαφορετική εφαρμογή για μηνύματα. Κατέβασε εφαρμογή από το store για να κάνεις τη δουλειά σου.
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Όχι δεν γίνεται ... εντάξει αυτο ειναι τρελό bug οχι αστεία , αναρωτιέμαι αν απο iphone μπορεις να στείλεις κανονικά βαζεις ενα κενο και φευγει... στο android ειχα το ιδιο πρόβλημα, νομίζω έβαζα ενα κενό και ενα εντερ για να το παρει (εμεινα βεβαια στην 2.3-μετα καταλαβα τι εχανα που δεν ειχα ios device και το πεταξα)
georgekok97 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ήξερα παλιά οτι αν στςιλεις "#" (χωρίς τα "") ισοδυναμεί με κενό μύνημα ... Αν θέλει ας το δοκιμάσει κάποιος
Federacion Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Με gosms που κατά τη γνώμη μου είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή για sms με απλό κενό μια φορά σε αφήνει. Δοκιμασμένο σε στοκ 4.1.2 rooted s2. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
9volto Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εάν θέλεις μόνο να στείλεις κενό μήνυμα και δεν ενεργοποιείται το κουμπί αποστολή κατέβασε την εφαρμογή Send blank empty sms.
giannis_95 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα αν και καθυστερημενα, ειχα αυτο το προβλημα σημερα τελικα μετα απο αρκετο googlaρισμα αντι για κενο στειλε _ στο 19019 μου το πηρε παντως. Εχω και εγω nexus 5
BadBoy Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Σε τέτοιες υπηρεσίες προσωπικά στέλνω απλά μια τελεία. Μέχρι στιγμης δεν έχει τύχει να μην το δεχτούν κάπου.
georgezita Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Mε Samsung Galaxy Cuore ,space kai αποστολη.
zeus_1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Παιδιά πρέπει να είναι bug του lollipop. Όσο είχα kitkat έστελνα κενό μήνυμα με το space, αλλά μόλις έβαλα το lollipop ζητούσε οπωσδήποτε εισαγωγή χαρακτήρα!!
warlock9_0 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Οτι και να γραψεις στα μηνυματα με το κενο δουλευει
lordos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εάν θέλεις μόνο να στείλεις κενό μήνυμα και δεν ενεργοποιείται το κουμπί αποστολή κατέβασε την εφαρμογή Send blank empty sms. Παιδιά κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν γίνεται τίποτα.Μου βγάζει Gereric Failure Τα υπόλοιπα με _ τελείες κόμματα # κλπ δεν περνάνε. Καμιά βοήθεια; σσ. Θέλω να στείλω κενό sms στο 19013 στην κοσμοτέ για τη συναυλία του Ρόμπι Ευχαριστώ προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα