Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι γνωστό πρόβλημα αυτό στο android από παλιά, απλά κάποιοι δεν το έχουν γιατί κάθε εταιρία έχει διαφορετική εφαρμογή για μηνύματα. Κατέβασε εφαρμογή από το store για να κάνεις τη δουλειά σου.

Δημοσ.

Όχι δεν γίνεται ... εντάξει αυτο ειναι τρελό bug οχι αστεία , αναρωτιέμαι αν απο iphone μπορεις να στείλεις κανονικά

βαζεις ενα κενο και φευγει... ;)

στο android ειχα το ιδιο πρόβλημα, νομίζω έβαζα ενα κενό και ενα εντερ για να το παρει (εμεινα βεβαια στην 2.3-μετα καταλαβα τι εχανα που δεν ειχα ios device και το πεταξα)

Δημοσ.

Με gosms που κατά τη γνώμη μου είναι μακράν η καλύτερη εφαρμογή για sms με απλό κενό μια φορά σε αφήνει. Δοκιμασμένο σε στοκ 4.1.2 rooted s2.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εάν θέλεις μόνο να στείλεις κενό μήνυμα και δεν ενεργοποιείται το κουμπί αποστολή κατέβασε την εφαρμογή Send blank empty sms.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα αν και καθυστερημενα, ειχα αυτο το προβλημα σημερα τελικα μετα απο αρκετο googlaρισμα αντι για κενο στειλε _ στο 19019 μου το πηρε παντως. Εχω και εγω nexus 5

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να είναι bug του lollipop. Όσο είχα kitkat έστελνα κενό μήνυμα με το space, αλλά μόλις έβαλα το lollipop ζητούσε οπωσδήποτε εισαγωγή χαρακτήρα!!

Δημοσ.

Εάν θέλεις μόνο να στείλεις κενό μήνυμα και δεν ενεργοποιείται το κουμπί αποστολή κατέβασε την εφαρμογή Send blank empty sms.

Παιδιά κατέβασα την εφαρμογή αλλά δεν γίνεται τίποτα.Μου βγάζει Gereric Failure 

Τα υπόλοιπα με _ τελείες κόμματα # κλπ δεν περνάνε.

Καμιά βοήθεια;

σσ. Θέλω να στείλω κενό sms στο 19013 στην κοσμοτέ για τη συναυλία του Ρόμπι

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...