SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Προσπάθησε ενας φίλος χτες απο smartphone με android αλλα και εγω απο το nexus 5 να στείλω ενα κενό μήνυμα αλλα δεν με αφήνει δεν υπάρχει καν να κάνω αποστολή .... φαντάζομαι ειναι επειδή το hangouts που χρησιμοποιεί το android για τα μηνύμα ειναι σχεδιασμένο με βάση το google talk οπου φυσικά δεν μπορείς να στείλεις κατι κενό σε συζήτηση για αυτο συμβαίνει αυτο Και το ερώτημα μου πως γίνεται να στείλουμε κενό μήνυμα καπου απο την default εφαρμογή και αν δεν θέλω να κατεβάσω 3rd party app για να το κάνω ; Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Βάζω αλλα δεν μου βγάζει το σημαδάκι να πατήσω αποστολή αν δεν βάλω εστω ενα γράμμα η χαρακτήρα
@crysis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 θα πω μαλ@κια αλλα μηπως να δοκιμαζες και σε αλλη γλωσσα εκτος της ελληνικης?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Όχι δεν γίνεται ... εντάξει αυτο ειναι τρελό bug οχι αστεία , αναρωτιέμαι αν απο iphone μπορεις να στείλεις κανονικά
GeorgeGK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Απο Android και μένα αν βάλω ένα κενό μπορώ να στείλω!
@crysis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 απο iphone μπορεις με space,,απο android απο οτι διαβαζω μια εναλλακτικη ειναι να επιλεξεις την κατω παυλα...τωρα βεβαια εσυ θες εντελως κενο αλλα για δοκιμασε με κατω παυλα μετα σβηστην και πατα space,,,,μετα απο ατυτο σηκωνω τα χερια
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ρώτησα εναν φίλο που εχει στο galaxy s3 του cyanogenmod και ουτε αυτος μπορεί ... τι να πως δεν ξέρω ισως να εχει σχέση με την έκδοση του android η το smartphone τι messenger χρησιμοποιεί
@crysis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Όχι δεν γίνεται ... εντάξει αυτο ειναι τρελό bug οχι αστεία , αναρωτιέμαι αν απο iphone μπορεις να στείλεις κανονικά υπαρχει βεβαια και ενα προγραμματακι μεσω google play ''send black empty sms'' αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει ή αν θες να ασχοληθεις με αυτο
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 απο iphone μπορεις με space,,απο android απο οτι διαβαζω μια εναλλακτικη ειναι να επιλεξεις την κατω παυλα...τωρα βεβαια εσυ θες εντελως κενο αλλα για δοκιμασε με κατω παυλα μετα σβηστην και πατα space,,,,μετα απο ατυτο σηκωνω τα χερια Με την κάτω παύλα μπορώ γιατι ειναι χαρακτήρας αλλα αμα την σβήσω δεν μπορώ μετα , και για να μην φανεί περίεργο γιατι καποιος μπορεί να θέλει να στείλει κενό sms ήθελα να στείλω κενό sms στο 19019 για την προσφορά με το village που σου στέλνουν ενα κωδικό για φθηνό εισητήριο κτλπ , αυτο ειναι κανονικό bug δηλαδή γιατι να μην μπορώ να στείλω κενό sms απo android ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σε οσα android εχω δοκιμασει γινεται μια χαρα να στειλω κενο μηνυμα, με ένα space. Επισης και σε 2 Windows phones που εχω δοκιμασει, επισης μια χαρα με τον ιδιο τροπο. 1
durantula Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 κατέβα μια γραμμή και στέλνεται κανονικά τουλάχιστον στο δικό μου που χει android 4.2.2
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τίποτα δυστηχώς μόνο αν βάλω καποιο χαρακτήρα η γράμμα , αν εχει καποιος nexus 5 ας πει πως το έκανε αν γίνεται γιατι στο δικό μου με το default google hangouts δεν παίζει
klaount Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν γίνεται από hangouts. Στείλτο από το stock messaging. Αν δεν έχεις τότε δεν ξέρω, παρτους τηλέφωνο εκεί στο village και πες τους να εκσυγχρονιστούν λίγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα