kgiwrgoss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας. Πριν περιπου 2 εβδομάδες αγόρασα το Nokia Lumia 625 το οποιο ηρθε με εγκατεστημένα WP8 . Κατα την εκκίνηση της συσκευής μου εμφανίζεται ένα μηνυμα Wind Piu Vicini , ειναι δηλαδη εισαγωγής απο την Ιταλία. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γινεται να κανω ενημέρωση της συσκευής μου χωρίς να βάλω ιταλική σιμ (που προφανώς δεν μπορώ να βρω) ή να την σπάσω . Στις ενημερώσεις συστήματος δεν μου βγάζει κατι περαν του ότι ειναι ενημερωμένη . Μετα απο σχετική έρευνα στο ιντερνετ ανακάλυψα ότι στην ελλάδα η συγκεκριμένη ενημέρωση έχει έρθει απο την Vodafone μόνο , και στην παρούσα φάση εχω cosmote. Η ερώτησή μου λοιπόν ειναι : Βαζοντας μια Vodafone sim στην συσκευή μου , θα μπορέσω να κάνω ενημέρωση συστήματος ? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. Y.Γ. http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
Unabomber Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν εχει να κανει με το δικτυο που εισαι (cosmote ,voda, wind)Αλλα με το firmware που φοραει το 625 (Ιταλικο δηλαδη) ...... Απλα δεν την εχει βγαλει ακομα η Wind Ιταλιας την αναβαθμιση.... Πολλα ατομα περιμενουν με ''Ιταλικα'' 625 την αναβαθμιση. Υπομονη.
kgiwrgoss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση , να είσαι καλά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα