Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,
Μια συμβουλή θα ήθελα,αγόρασα πριν κανένα μηνα εξωτερικό σκληρό τον TOSHIBA STOR.E CANVIO 3TB,από εχθές το βραδυ κάνει κάτι χρούτσου χρούτσου ,"χρατσα" "χρατσα" ,"χριτσι" "χριτς",(είπα να το διακωμωδήσω λίγο μην βάλω τα κλάματα!)ξέρω ότι τα γουρούνι ψόφησε,δεδομένα λίγα μπορώ να πάρω από μέσα γιατί αντιγραφή δεν μπορώ να κάνω,ξεκινάει η αντιγραφή και μετά εξαφανίζεte ,βρήκα ένα πρόγραμμα που λέγεται HDD REGENERATOR,τώρα kanei scan bad sectors και bad sector recovery ,από τις 10:10 το πρωί έως τώρα έχει βρει 594 bad sectrors όπου τα έχει φτιάξει όπως λέει και συνεχίζει να βρίσκει και να φτιάχνει,βρισκόμαστε στο 0.01% (515 mb),να το αφήσω να συνεχίσει?ξέρει κανεις αν γίνει tpt?η να τον πάω να τους τον χτύπο στο κεφάλι?να διευκρινίσω πως δοκίμασα το scan τον windows και δεν έτρεχε καθόλου,τώρα βεβαια που κάνει scan και repair δεν ακούγεται να χτυπάει η βελόνα από μέσα,normal προς το παρόν.
μερσί μποκού.

Δημοσ.

Βασικά δεν νομίζω οτι αξίζει να το αφήσεις να τελειώσει δεν νομίζω οτι θα τα φτιάξει ολα βάλε λιγο αν θέλεις και το hdsentinel και δες στην πρώτη καρτέλα την υγεία του δίσκου , εκτος των άλλως απο την στιγμή που ο δίσκος ειναι καινούργιος δεν μπορεί να εχεις ολα αυτα τα προβλήματα οποτε πίσω για αλλαγή αφου εχεις εγγύηση

Δημοσ.

0% ....ειναι κακο αυτο? :P

Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads.
There are 1941 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.
Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps.
There are 672 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
Replace hard disk immediately.

It is recommended to backup immediately to prevent data loss.

Δημοσ.

αυτό έκανα ,ρώτησα μήπως και υπάρχει κάποια σωτηρια αλλα...μου τον πίστωσαν ,σκεφτόμουν να πάρω εσωτερικό αλλα δεν έχει κανένα αξιόλογο,μονο κανιά blue σε 500gb,τι λέτε για "σεγατε"??οι εταιρίες που έχει είναι
 http://www.public.gr/cat/perifereiaka/external-hdd/
με ενδιαφέρει ο χώρος και η αξιοπιστία,σε μια γρηγορη μάτι είδα ότι οι seagate είναι ok,σε αρκετά site τους έχουν πρώτους.
καμια συμβουλή και εσείς να παραγγείλω???
κοιτάω μονο από public gt θα τον πάρω με επιδότηση.

Δημοσ.

Με το hdd regenarator είχες πιθανότητες να πάρεις κάποια πράγματα, κάνει δουλίτσα. Αφού τον έδωσες πίσω όμως δεν πειράζει, ελπίζω να είσαι πιο τυχερός με τον επόμενο! :-)

Δημοσ.

Καλή επιλογή κατα την γνώμη μου ειναι κατι σε wester digital ή seagate εχουν και απο τους 2 και ειμαι ευχαριστημένος , με toshiba δίσκους παντως εχω συναντήσει και αλλους που ειχαν προβλήματα σαν το δικό σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...