manolis940 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα Ερεύνησα πολύ το site σας και μπορώ να πω ότι με βοήθησε πολύ στο πρόβλημα μου . Ποιο πολύ σημασία έδωσα σε αυτόν τον οδηγό <<link>> μιας και <<ταιριάζει>> στην δουλειά που θέλω να κάνω . Μένω σε ένα χωριό και λίγο πιο έξω από το χωριό μέσα στους κάμπους έχω στήσει μια επιχειρησούλα(μετόχι θα το ονομάζω πιο κάτω για να καταλαβαινόμαστε) με κάποια μηχανήματα αξίας. Αυτό που θέλω να κάνω είναι : 1) Να δώσω internet στην επιχείρηση από το σπίτι μου 2) Να παρακολουθώ τον χώρο με κάμερες και τα video από τις κάμερες να αποθηκεύονται σε έναν υπολογιστή στο σπίτι μου Το σπίτι μου από αυτόν τον χώρο απέχει περίπου στο 1 χιλιόμετρο και εμπόδια δεν υπάρχουν ανάμεσα , ειδικά αν βάλω την AP client στο μετόχι ψηλά και την AP στην ταράτσα . Οπότε όσον αφορά για ένα τέτοιο δίκτυο είναι αρκετά αυτά που προτείνει στο linκ kemosabe; Και όσον αφορά τις κάμερες , τι κάμερες πρέπει να πάρω και πως θα τις συνδέσω ;;; Τώρα όσον αφορά το buget ... δεν μπορώ να σκευτώ κάποιο όριο . Το θέμα είναι να γίνει δουλειά και όχι προχειροδουλειά .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα