Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 πόσα πολλά TB δλδ? καλά οι πρώτοι Vertex κι οι Agility ήταν gtpk... στα ocz δεν προλαβα να γραψω και πολλά (τα φτισαν με το καλημέρα τα controllers) το πρώτο samsung κατέληξε στα 25 tb και αυτό που έχω τώρα και ήδη κάνει νερά (δεν σβήνει πάντα με την μια το αρχείο) έχει 14 προς 15 tb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 o 840 Pro μου είναι κάπου στα 15ΤΒ και δεν νοιώθει μέχρι στιγμής, ο Vertex 3 στα 11 επίσης μια χαρά, αλλά προφανώς σε αρκετούς μήνες... τι χρήση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 o 840 Pro μου είναι κάπου στα 15ΤΒ και δεν νοιώθει μέχρι στιγμής, ο Vertex 3 στα 11 επίσης μια χαρά, αλλά προφανώς σε αρκετούς μήνες... τι χρήση? raw hd video editing (κοινός ολα τα tb έγραψαν temp video files) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ώρα να γυρίσεις σε 840 Pro ή να περιμένεις 850 Pro ή να πας σε RAID HDDs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ώρα να γυρίσεις σε 840 Pro ή να περιμένεις 850 Pro ή να πας σε RAID HDDs... εχω δυο raptores για raid μάλλον σε αυτό θα γυρίσω ο 840 pro εχει ιδιο αριθμο εγγραφών? η και αυτο σε κανα διμινω θα το ξεπεράσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 υποτίθεται ότι αντέχει παραπάνω μιας κι έχει MLC κι όχι TLC... o 850 Pro έχει εγγύηση 10 χρόνια/150ΤΒ writes... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 στα ocz δεν προλαβα να γραψω και πολλά (τα φτισαν με το καλημέρα τα controllers) το πρώτο samsung κατέληξε στα 25 tb και αυτό που έχω τώρα και ήδη κάνει νερά (δεν σβήνει πάντα με την μια το αρχείο) έχει 14 προς 15 tb 700TB πρωτού γίνουν read only σου κάνουν; Αν και οι κατασκευαστές λένε οτι αντέχουν μέχρι 72ΤΒ π.χ. The SSD Endurance Experiment: Casualties on the way to a petabyte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 κι εγώ αυτό θυμόμουν, για αυτό μου έκανε εντύπωση, λογικά πέφτει σε ελαττωματικά δεν εξηγείται αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 κι εγώ αυτό θυμόμουν, για αυτό μου έκανε εντύπωση, λογικά πέφτει σε ελαττωματικά δεν εξηγείται αλλιώς... το πήγα και για εγγύηση και μου είπαν οτι έχω κάνει λάθος χρήση........ δεν συνέχισα την συζήτηση μαζί του (Ελλάδα βλέπετε κάτι τέτοια είναι άσκοπα ) αυτές της μερες θα περάσω στους raptores σε raid και μετά κάποτε θα δοκιμάσω το 850 pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Technology fan Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Θα κάνετε review και τα καινούργια μοντέλα που έρχονται ? MX200 και BX100 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα