Προς το περιεχόμενο

Sony Experia L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά σήμερα μου ήρθε το Sony Experia L το πρώτο πράγμα που μου τράβηξε την προσοχή είναι ότι το κουτί είχε ένα αυτοκόλλητο στα πλάγια που γράφει TIM η σημερινή Wind αλλά μου φάνηκε πολλή παράξενο γιατί δεν το παρήγγειλα από την TIM αλέα από ένα κατάστημα στο Skroutz......τέλος πάντων ανοίγω το κινητό και έτσι όπως το ανοίγω πετάγεται  πάλη ένα λογότυπο της TIM....τέλος πάντων από αυτά που σε καλωσορίζουν......κάνω όλες της αρχικές ρύθμιση το κινητό δουλεύει μια χαρά αλλά γιατί TIM αυτό με ανήσυχη λιγάκι.....

Δημοσ.

Η ΤΙΜ ειναι ιταλικη εταιρια συνεχιζει να υπαρχει εκει... Αλλα να εχουν και branded συσκευες στην Ελλαδα? Το ελεγε οταν το παραγγειλες γιατι αν οχι, ειναι τεραστιο φαουλ?? Απο πιο μαγαζι το πηρες??

Δημοσ.

το αγόρασα από το http://stechi.skroutzstore.gr/ αλλά γιατί είναι φάουλ? θα έχω κάποιο πρόβλημα αν και με ξενέρωσε λίγο...

Εφόσον είναι ξεκλείδωτο δεν θα χεις κάποιο πρόβλημα. Απλώς το κατάστημα το προμηθεύτηκε από την TIM.Δεν πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά.
Δημοσ.

Ναι αλλο να το προμηθευτηκε, αλλο να ειναι "βαμμενο" στα χρωματα της εταιριας... συνηθως αυτα εχουν και αχηστα προγραματα μεσα της εταιριας που δεν μπορεις να τα βγαλεις κιολας...

Δημοσ.

Ναι αλλο να το προμηθευτηκε, αλλο να ειναι "βαμμενο" στα χρωματα της εταιριας... συνηθως αυτα εχουν και αχηστα προγραματα μεσα της εταιριας που δεν μπορεις να τα βγαλεις κιολας...

ναι  φίλε και εμένα αυτό μου την σπάει....ότι δεν μπορώ να βγάλω τα προγράμματα....

Δημοσ.

ναι  φίλε και εμένα αυτό μου την σπάει....ότι δεν μπορώ να βγάλω τα προγράμματα....

Μπορείς μια χαρά να τα βγάλεις αλλά πρέπει να κάνεις root.

Δημοσ.

ναι....ακούγονται εύκολα.... :P αλλά δεν ξέρω τίποτα από κινητά...

Δεν είναι πυρηνική φυσική φίλε :D Υπάρχει πολύ community για Android (ειδικά στο XDA) που έχουν ένα σκασμό οδηγούς για flashing,rooting κτλ.Και στο myphone.gr έχει πολύ πράγμα και ένα FAQ για τους αρχάριους χρήστες.Ρίξ'του μια ματιά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...