sodimitris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια!! εχωε ρθει στο χωριο για διακοπες και εχω παρει μαζι μου και το nanostation μου εχω ενα samsung galaxy s4 και εχω το greek wpa finder με το οποιο σε καποιο conn-x90e2a8 και μου λεει το προγραμματακι μου βγαζει μτην mac addres του και μου λεει δωστετην μακ ή πατηστε συνδεση.,...παταω συνδεση και ολα καλα μια χαρα το κινητο εχει ιντερνετ! μετα με τον κωδικο που μου δινει ο οποιος ειναι ιδιος με την mac addres απλως δεν εχει τα : ενδιαμεσα το δινω αυτο στο νανο και ενω συνδεετε μου διχνει σημα κλπ δεν εχω ιντερνετ αι δεν παιρνω δεδνομενα...τι μπορει να γινετε???????
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 σε μερικα ρουτερ του οτε πραγματι η mac address ειναι και το password.απο εκει και περα το nanostation θα πρεπει να ρυθμιστει και αναλογα με βαση το τι θες να κανεις.αν ειναι να παιρνεις ιντερνετ και να δινεις ασυρματα/καλωδιο θα πρεπει να ρυθμιστει ειτε σαν repeater ή να παιξει σαν wireless bridge αντιστοιχα.ισως να χρειαστει και καμια αλλαγη σε θεματα Lan ip παλι αναλογως τι θες να κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα