daskalis77 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Καλησπερα ειμαι αναμεσα στο g2 mini και στο s4 mini, απ τη μια πλευρα μαρεσει πιο πολυ το g2 mini επειδη ειναι ομορφο κινητο τετραπηρινο και απο οτι εχω ακουσει και γρηγορο αλλα με προβληματιζει η αναλυση του δεν ειναι και η καλυτερη για 4,7 ιντζες....απ την αλλη πλευρα για το s4 mini μονο θετικα σχολια εχω ακουσει απλα θα ηθελα λιγο μεγαλυτερη οθονη. επισης ειναι και η διαφορα τιμης το g2 mini 180 ευρω ενω το s4 mini 230. ποιο απ τα δυο κινητα προτινετε? ευχαριστω!
michalisv Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Το LG g2 mini έχει γενικά καλύτερο vfm, αν και υστερεί σε ram. Στα χρήματα του s4 mini δες και το Huawei ascend p6 http://www.skroutz.gr/s/3598654/Huawei-Ascend-P6.html
hostel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Στα ίδια χρήματα είναι και το sony M2 που έχει σχεδόν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με lg g2 mini . Πιστεύω είναι δυσκολο να επιλέξεις ποιο από τα δυο . πάρε αυτό που σου αρέσει καλύτερα .
daskalis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 michalisv : ειναι αξιοπιστη η huawei ? τι λες να το προτιμησω γιατι βλεπω οτι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα του.....φοβαμαι λιγο την μαρκα !
michalisv Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) michalisv : ειναι αξιοπιστη η huawei ? τι λες να το προτιμησω γιατι βλεπω οτι εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα λεφτα του.....φοβαμαι λιγο την μαρκα !Το συγγεκριμενο κινητο το αγορασε φιλος μου πριν 4-5 μερες.Παρα πολυ καλο σε ολα,πολυ καλη οθονη,ποιοτητα κατασκευης (αλουμινιο),2gb ram παρα πολυ γρηγορο κτλ.Σχετικα με την Huawei,δεν χρειαζεται να την φοβασαι.Ειναι η τεταρτη μεγαλυτερη εταιρια κατασκευης smartphones και αρκετα αξιοπιστη (βεβαια οτι κινητο και να παρεις υπαρχει περιπτωση,εστω και μικρη,να παρουσιασει καποιο προβλημα).Δες καποιο review του κινητου στο youtube και αν μπορεις δες το και απο κοντα και επελεξε.Επισης,να πω οτι ο γερμανος και η κοσμοτε το χουν πλεον στα 199€. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2014 από michalisv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα