DigitalElf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά.Μου έφεραν το παραπάνω λαπτοπ να του κάνω format, και να περάσω τα windows. Για ένα παράξενο λόγο η εγκατάσταση κολλάει και δεν προχωραει. Έχω δοκιμάσει ολα τα τα OS της windows. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω.Ευχαριστω.
coolerman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 για αρχή κάνε έλενχο για τον σκληρό(Hdsentinel) η τον αφαιρείς και τον κουμπώνεις σε άλλο μηχάνημα ως 2ο. η το καίς σε usb,boot μετά απο το USB σου και γίνεται έλενχος(όπως π.χ το memtest)
DigitalElf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Να σε καλά, πάνω που αγχώθηκα γιατί δεν είχα την δυνατότητα να τον βάλω αλλού, με έσωσες.
DigitalElf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλησπέρα. Μου τον βγάζει με 6% health. Αυτός πρεπει να φταιει.
coolerman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 καλησπέρα. Μου τον βγάζει με 6% health. Αυτός πρεπει να φταιει. 6% είναι πεθαμένος σκληρός. αλλαγή σκληρού εγγύηση δεν έχει έτσι;;
DigitalElf Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Όχι η Toshiba δίνει 2 χρόνια, και είμαστε στα 2 χρόνια και κάτι Θα πάρουμε καινούργιο σκληρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα