Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, εχω ένα laptop από το 2007 και είναι το  hp pavilion dv6000 από κατω στην ετικετα γραφει dv6551ea. Εχει 2gb ram και θελω να την αυξησω γιατι εχω πανω τα 8.1 στα 64bit σε ssd και ζοριζεται λιγο. θελω να με βοηθησει καποιος που ξερει, αυτή την στιγμη εχει πανω αυτές τις μηνμες¨:http://www.pchub.com/uph/laptop/467-44908-13105/Samsung-M470T2953EZ3-CE6-DDR2-RAM-667MHz.htmlκαι σκέφτομαι να παρω αυτές :http://www.ebay.co.uk/itm/2GB-RAM-Memory-for-HP-Compaq-Pavilion-Notebook-dv6551ea-DDR2-5300-/200787363063?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item2ebfdc04f7θα είναι ενταξει λετε? η θα εχω πρόβλημα συμβατότητας η τιποτα άλλο? Ευχαριστω εκ τον προτερων!!!

Δημοσ.

εδώ είσαι Link.png Site: New Micron 4GB 2x2GB PC2-5300

Eυχαριστω φιλε μου, επειδή τα αγγλικα μου δεν είναι καλα, αυτές που μου λες είναι και οι δυο μαζι? και είναι σιγουρα συμβατες? για να τις παραγγειλω!!!!

Δημοσ.

Eυχαριστω φιλε μου, επειδή τα αγγλικα μου δεν είναι καλα, αυτές που μου λες είναι και οι δυο μαζι? και είναι σιγουρα συμβατες? για να τις παραγγειλω!!!!

ναι 2 dimm x 2gb= 4gb

θα δουλέψουν  ;)

Δημοσ.

ναι 2 dimm x 2gb= 4gb

θα δουλέψουν  ;)

OK φιλε μου, αλλα εχω μια απορια ακομα εάν ξερεις, διαβαζω διαφορα πως για να δουμε ποσο ram μπορει να δεχθεί η μητρικη μας πρεπει να επικοινωνήσουμε με τον κατασκευαστη, αλλα μπηκα στο site της hp και καταλαβα πως εχει τελειωσει η υποστηριξη του  δικου μου μοντελου λογο παλαιοτητος. Τι κανω λες?

Δημοσ.

OK φιλε μου, αλλα εχω μια απορια ακομα εάν ξερεις, διαβαζω διαφορα πως για να δουμε ποσο ram μπορει να δεχθεί η μητρικη μας πρεπει να επικοινωνήσουμε με τον κατασκευαστη, αλλα μπηκα στο site της hp και καταλαβα πως εχει τελειωσει η υποστηριξη του  δικου μου μοντελου λογο παλαιοτητος. Τι κανω λες?

Screenshot_65.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...