Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να κανω φορματ σε netbooks.... Ανοιγω το pc παταω f2 αλλα δεν με βγαζει στα bios για να κανω τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να κανω το φορμα... αντι να μου βγαλει bios setup utility βγαζει

κατι αλλα.. τι να κανω?

Δημοσ.

Πρωτον δεν ειναι ολα τα motherboards προγραματισμενα να ανοιγουν τα bios με το f2, καποια ειναι με καποιο αλλα απο τα f.. και υπαρχουν ακομα και καποια που ανοιγουν τα bios με το κουμπι delete. Ελενξε πρωτα αν η motherboard σου ειναι με καποιο αλλο κουμπι και αν δεν ειναι θα δουμε τι θα κανουμε....

Δημοσ.

Πρωτον δεν ειναι ολα τα motherboards προγραματισμενα να ανοιγουν τα bios με το f2, καποια ειναι με καποιο αλλα απο τα f.. και υπαρχουν ακομα και καποια που ανοιγουν τα bios με το κουμπι delete. Ελενξε πρωτα αν η motherboard σου ειναι με καποιο αλλο κουμπι και αν δεν ειναι θα δουμε τι θα κανουμε....

φιλε μου τα δοκιμασα ολα :)..

Δημοσ.

Το εγχειρίδιο χρήσης τι γράφει;

φιλε μου δεν το εχω ειναι παλιος ο υπολογιστης..........

νομιζω οτι φταιει η μπαταρια bios .... εσεις τι λετεεε? μπορει ??

Δημοσ.

φιλε μου τα δοκιμασα ολα :)..

Δεν τα δοκίμασες όλα.

Πάλι από την αρχή,ένα μόνο f κάθε φορά.

Και φυσικά το delete.

Το "κάτι άλλα" που σου βγάζει,είναι λογικά το system restore των παραθυριών.

Δημοσ.

Δεν τα δοκίμασες όλα.

Πάλι από την αρχή,ένα μόνο f κάθε φορά.

Και φυσικά το delete.

Το "κάτι άλλα" που σου βγάζει,είναι λογικά το system restore των παραθυριών.

τιποτα δεν γινεται :/

Δημοσ.

Φίλε..απλώς πάτα το μοντέλο του λαπτοπ στο YouTube και θα δεις τι πατάει για να μπει στο bios.πολύ απλα.αλλιώς ή δες στην αρχή όταν το ανοίγεις ποιο κουμπί σου λέει για το bios setup(που συνήθως λέει) ή αλε πάνω ένα άλλο πληκτρολόγιο μήπως το δικό σου δεν δουλεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...