laikos123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ο σκληρός δίσκος (εσωτερικός) φαίνεται στον bios και όχι στο setup...Τι μπορεί να φταίει;
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Αν δεν σου βρίσκει τον δίσκο οταν πας να κανεις εγκατάσταση τα windows πήγαινε στο bios και γύρνα την επιλογή για τους δίσκους απο ahci σε ide
laikos123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 το γύρισα και σε ide και σε achi και σε raid τίποτα...τα windows7 ultimate θέλω να βάλω
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πες λιγο ποιος δίσκος ειναι πριν ειχες αλλα windows σε αυτον ;
laikos123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω ποιος δίσκος είναι...Το πισι είναι αγορασμένο απο amazon χωρίς λειτουργικό και το έστειλα στην Γερμανία στον μικρό μου αδερφό(οποτε δεν το έχω καν μπροστά μου για να εγκαταστήσω εγώ τα windows Κλπ.) Πως θα δεί ποιος δίσκος είναι;
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Βασικά ήθελα να δω αν ειναι καινούργιος ο δίσκος για αυτο και ρώτησα , σίγουρα εχει δοκιμάσει να το βάλει σε ide ; , ας δοκιμάσει και ενα αλλο δισκάκι windows μηπως εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα