Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω και παλι θα σου προτεινα να πας για intel επεξεργαστη μονο και μονο γιατι ειναι πολυ πιο πολλή ετοιμος για αναβαθμιση στο μελλον χωρις να αλλαζεις πολλα πολλα, κατα τα αλλα, βεβαιος συμφωνω με τα παιδια πως θα σωσεις λεφτα βαζοντας amd επεξεργαστη αλλα εγω στην θεση σου θα τα έδινα τα παραπανω χρηματα για τον intel γιατι ετσι θα ειμουν συγουρος οτι στο μελλον θα μπορω να κανω οτι αναβαθμιση θελλω και με 5ης γενιας επεξεργαστη.

Επισης θεωρώ σημαντικο αν θελεις να περιμενειςνα βγουν οι καρτες γραφικων της nVidia και της amd (αν και για την δευτερη δεν ειμαι συγουρος ποτε θα βγαλει) και η πρωτη θα βγαλει στην αγορα τις καινουριες καρτες Οκτωμβριο-Νοεμβριο και θα υπαρχουν στην Ελλαδα πριν τα Χριστουγεννα. Στα λεω αυτα γιατι και εγω φτιαχνω ενα συστημα και περιμενω πως και πως την nVidia να βγαλει την 8η σειρα καρτες...αν και εγω εχω πολυ παραπανω budget pc!!!

Αυτα που ειπα παραπανω για το ποτε θα βγουν οι καρτες δεν τα εβγαλα απ το μυαλο μου, τα ακουσα σε ενα review του newegg tv!

Δημοσ.

Όσο κάνει όλο ή σχεδόν όλο το σύστημα του θα κάνουν αυτές οι κάρτες.Αυτό το 5ης γενιάς επεξεργαστής κλπ,είναι απλά marketing,για rebrands μιλάμε.

Δημοσ.

Όσο κάνει όλο ή σχεδόν όλο το σύστημα του θα κάνουν αυτές οι κάρτες.Αυτό το 5ης γενιάς επεξεργαστής κλπ,είναι απλά marketing,για rebrands μιλάμε.

Φίλε Milennium είμαι ανάμεσα στην πρόταση σύνθεσης του teojesper αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την δική σου σε fm2+!

Ποια πιστεύεις καλύτερη!Τελικά τουλάχιστον κατέληξα σε amd σύνθεση!Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ασχολήθηκαν με το θέμα!

Δημοσ.

Αμα πας amd τελικα, καλυτερα να πας στου Millennium την προταση γιατι πιστευω οτι ειναι καλυτερη, θα σου εφτιαχνα και εγω μα amd, αλλα ο Millennium εφτιαξε μια πολλη καλη οποτε δεν χρειαζεται να ψαχνω και εγω αδικα! :)

Αν και πιστευω ακομα πως θα μπορουσες να περιμενεις λιγο να βγουνε καρτες γραφικων της καινουριας γενιας, πρωτον γιατι υπαρουν και φθηνες ( απαντηση σε Millennium ) και επειδη αυτες θα εχουν λιγοτερα νανομετρα αρα και μικροτερα πιννακια και θα καίνε λιγοτερα watt και ετσι θα εχουν και χαμηλοτερη θερμοκρασια, και φυσικα, θα εχουν και καλυτερη αποδοση!!!!!! :D :D

Και οι φθηνες που λεω θα εχουν παρομιες τιμες με αυτες που κοιτας τωρα και καλυτερη αποδοση οπως και καταναλωση watt οπως και θερμοκρασια!

Δημοσ.

Φίλε Milennium είμαι ανάμεσα στην πρόταση σύνθεσης του teojesper αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά και την δική σου σε fm2+!

Ποια πιστεύεις καλύτερη!Τελικά τουλάχιστον κατέληξα σε amd σύνθεση!Και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ασχολήθηκαν με το θέμα!

Εγώ σε fm2+ θα πήγαινα,για αυτό και τη πρότεινα.

Οι φθηνότερες κάρτες των επόμενων σειρών θα αργήσουν παραπάνω και αν είναι να περιμένει αρκετούς μήνες θα είναι όλο στο περίμενε.Στα 28nm θα είναι και αυτές.

Δημοσ.

Μπορείτε να διευκρινίσετε γιατί fm2+ ? 

@arispattas7 Για πιο λόγο την βρίσκεις καλύτερη ?

@millennium Γιατί του τη πρότεινες ?

Εγώ πιστεύω ότι είναι ένα προσεγμένο socket, για vfm build, αλλά όταν μιλάμε για gaming build το budget που μπορεί να φτάσει ένα fm2+ σύστημα είναι μέχρι 500 ευρώ μετά πας για am3+...Και ο λόγος είναι ότι δεν κόβεις από κάρτα στα 600 ευρώ στο am3+ βάζοντας έναν 6300, fm2+ πας επειδή δεν θες να κόψεις από κάρτα (μέχρι ένα σημείο όμως για να μην έχεις bottleneck)

Εφόσον χωράει η  R9 270Χ και η ψύκτρα στο am3+ build και γενικά είναι ένα pc σταθεροποιημένο δεν βρίσκω το λόγο να πάει σε fm2+...

Η απόφαση είναι δική σου...

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτά που θέλει ο φίλος του φτάνει και του περισσεύει και η fm2+.Φτιάχνει πιο ολοκληρωμένο σύστημα σε πιο σύγχρονη πλατφόρμα,πιο αναβαθμίσιμη με παραπάνω features και φτηνά και έχει την ίδια και καλύτερη εμπειρία (σε τέτοια χρήση) και μπορεί να χει κάποια καλύτερα parts που κρατάει.

Δημοσ.

Παιδιά κατέληξα στη σύνθεση του Millennium σε fm2+!

Το pc βεβαια θα αργήσει να έρθει λόγω μη διαθεσιμότητας του κουτιού!Μετά της 31 του μηνός!

Κάρτα γραφικών δεν επέλεξα ακόμη περιμένω μήπως και αλλάξει κάτι και βρω μια καλύτερη ή ίδια με λιγότερα χρήματα!

Ευχαριστώ πάντως και πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Δημοσ.

Εγω ελεγα πως ειναι καλυτερη γι αυτον, οχι γενικα, γιατι θα του γλυτωσει χρηματα (κατα καποιο τροπο) αν και εγω ετσι και αλλιως αν εφτιαχνα ποτε συστημα με amd, θα πηγαινα μαλλον σε am3+ μαλλον αλλα και παλι εξερταταται το budget που εχεις!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...