Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω σου προτεινω να πας τρεχοντας στον i5 που θα στον εβαζα και εγω αλλα δεν ηξερα οτι μπορουσες και πανω απο 600 ευρω τιμη, γι αυτο δεν στον εβαλα, ο manolo0liss ετσι και αλλιως ειναι φιλος μου και απ οτι ειδες η μητρικη (οπως σου λεει και αυτος) ειναι μουρλια!!! :)

Και θα μπορεσεις και στο μελλον να βαλεις 5ης γενιας επεξεργαστη χωρις να αλλαξεις μητρικη, ενω στους amd, αστο καλυτερα...

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικα εχω αλλαξει πολλες φορες τη συνθεση!Στο μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θα παραγγειλω απο shop.

Σας ευχαριστω παντως ολους για τις προτασεις και το χρονο σας.Επισης ειμαι σιγουρος οτι θα επιλεξω μια συνθεση απο τις δικες σας.Το θεμα ειναι που θα κινηθω σε and η i5?

Δημοσ.

Πραγματικα εχω αλλαξει πολλες φορες τη συνθεση!Στο μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θα παραγγειλω απο shop.

Σας ευχαριστω παντως ολους για τις προτασεις και το χρονο σας.Επισης ειμαι σιγουρος οτι θα επιλεξω μια συνθεση απο τις δικες σας.Το θεμα ειναι που θα κινηθω σε and η i5?

για τη χρηση που το θες ι5 με τα χιλια

Δημοσ.

στα 650 βγαζει το συστημα που του προτεινα με ssd

Δεν βλέπω ssd στη σύνθεσή σου.  :huh: Και είναι περίπου στα 615€ έτσι δεν είναι; 

O ssd μπαίνει και αργότερα. Επεξεργαστή-μητρική δεν αλλάζεις εύκολα. Και για μένα, καλύτερα να πάει σε i5 αφού μπορεί. 

Δημοσ.

Δηλαδη αν επιλεξω amd σε μια μελλοντικη αναβαθμιση θα χρειαστω μητρικη και επεξεργαστη.

Εχω μπερδευτει δεν την περιμενα τοσο πολυπλοκη την επιλογη συνθεσης συστηματος.

Παντως με εχει κεντρισει το ενδιαφερον το κουτι που μου προτεινε ο teojesper αλλα δυστυχως αναμενεται παραλαβη 31 του μηνος

Και λεω να περιμενω ως τοτε τουλαχιστον κατεληξα σε κουτι,τροφοδοτικο,μνημη ραμ,σκληρο δισκο,dvd-rw

Δημοσ.

Σε αρκετές περιπτώσεις στο μέλλον μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις μητρική-επεξεργαστή.Αν έχεις τη δυνατότητα του oc αυτό μπορείς να το αναβάλλεις.Το σύστημα το κοιτάς στο σύνολο όσο γίνεται.Με το να πας σε κλειδωμένο i5 θα πάρεις καλό επεξεργαστή στο budget (παραπάνω από το αρχικό σου budget σου κιόλας) αλλά πιο μέτριο σύστημα συνολικά.Θα ξεκινήσεις στα 600 και θα καταλήξεις να δώσεις παραπάνω και θα χεις κάνει και κάποιους συμβιβασμούς.Για τη χρήση σου άδικα θα τη κάνεις μια τέτοια κίνηση κιόλας.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Μετά από διάφορες αποψεις-προτάσεις κατέληξα στην παρακάτω σύνθεση:

basketlist_page.jpg

PER.813213.jpg PER.813213
RAIJINTEK ARCADIA MIDI-TOWER WHITE

product_wishlist_small.jpg

28.71 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 28.71 € basket_delete.png PER.640645.jpg PER.640645
THERMALTAKE SPS-630MPCBEU SMART SE SERIES 630W CM 87+ PSU

62.46 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 62.46 € basket_delete.png PER.559644.jpg PER.559644
AMD FX-6300 3.5GHZ 6-CORE BOX

105.69 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 105.69 € basket_delete.png PER.554345.jpg PER.554345
CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT

72.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 72.50 € basket_delete.png PER.526085.jpg PER.526085
GIGABYTE 990XA-UD3 RETAIL

94.97 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 94.97 € basket_delete.png PER.510836.jpg PER.510836
SAPPHIRE RADEON R7 260X OC 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

123.09 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 123.09 € basket_delete.png PER.330703.jpg PER.330703
LG GH24NSB0 SUPER MULTI DVD-REWRITER SATA BLACK

14.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 14.90 € basket_delete.png PER.303039.jpg PER.303039
WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA3

48.89 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 48.89 € basket_delete.png PER.811685.jpg PER.811685
RAIJINTEK THEMIS

22.90 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 22.90 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 574.11 € basket_delete.png

και επίσης λέω να προσθέσω και έναν ssd που υπάρχει σε προσφορά στο newsletter του e-shop!

http://www.e-shop.gr/adata-premier-pro-sp900-128gb-25-ssd-sata3-p-PER.551074

Δημοσ.

Ωρε παιδες, ο I5 σε αυτο το εύρος τιμής και χρηση απο τον Ts τον θεωρώ υπερβολη. Ανέφερε ο φιλος οτι θα κανει ΓΕΝΙΚΗ χρηση,λιγο απο ολα, ακομα και μετα παιχνίδια που ανεφερε οτι θα παιξει ειναι ελαφριά, νομιζω οτι βγαινει πολυ πιο ολοκληρωμενο συστημα με τον 6300 μεσα, δεν θα ειχε διαφορετικη εμπειρια χρησης αν εβαζε τον Ι5.

@arispattas7 To τροφοδοτικό που έβαλες δεν είναι hasswell ready.

Μια πρόταση από εμένα σε AMD

Link.png Site: cpu

Link.png Site: m/b

Link.png Site: gpu

Link.png Site: ram

Link.png Site: case

Link.png Site: psu

Link.png Site: hdd

Link.png Site: cpu cooler

Στα 607 ευρώ!

Με καποιες αλλαγες χωραει και ο ssd, οπως:

Καρτα γραφικων αυτη:http://www.e-shop.gr/xfx-amd-radeon-r9-270-r9-270a-cdfc-double-dissipation-2gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.519761

Psu: http://www.e-shop.gr/thermaltake-w0392re-hamburg-530w-p-PER.650961

Ωστε να μπει αυτος ο ssd: http://www.e-shop.gr/intel-520-series-ssdsc2cw120a310-120gb-ssd-25-sata-3-brown-box-p-PER.305139

Και θα είναι κομπλε το παλικάρι.

Edit:

Δεν προλαβα να δω την απαντηση σου. 630w ειναι υπερβολικα και με ελαχιστα χρονια εγγυηση. Ssd κοιτα αυτον που σου πρότεινα. Μητρική δεν νομιζω να κερδισεις κατι αν πας στην gigabyte αφου ετσι και αλλιως oc δεν θα κανεις. Τωρα καρτα γραφικων κρινε και μονο σου, μιας και αν ειναι τα μελλοντικά σου παιχνιδια σαν αυτα που ανέφερες, τοτε καλα θα εισαι και με την 260Χ.

Δημοσ.

Απλά, έχουν παλιώσει λίγο οι FX, και μιλάω για την πλατφόρμα τους γενικότερα. Με έναν καινούργιο i5 και τα ανάλογα specs μιας σύγχρονης μητρικής γίνεται ένα αρκετά πιό future proof σύστημα, και καλύτερα αναβαθμίσιμο στο μέλλον. Και πιό δύσκολα αλλάζει κανείς επεξεργαστή-μητρική από ό,τι άλλα κομμάτια του συστήματος, αυτό είναι παρατηρημένο.

Δημοσ.

Απλά, έχουν παλιώσει λίγο οι FX, και μιλάω για την πλατφόρμα τους γενικότερα. Με έναν καινούργιο i5 και τα ανάλογα specs μιας σύγχρονης μητρικής γίνεται ένα αρκετά πιό future proof σύστημα, και καλύτερα αναβαθμίσιμο στο μέλλον. Και πιό δύσκολα αλλάζει κανείς επεξεργαστή-μητρική από ό,τι άλλα κομμάτια του συστήματος, αυτό είναι παρατηρημένο.

συμφωνω και με μια h97 μητρικη θα μπορει να αναβαθμισει σε 5ης γενιας cpu

Δεν αντιλεγω, αλλα δεν παυει για τις αναγκες που εχει τωρα να τον πληρει και ο 6300.

ναι αλλα σε 2-3 χρονια δεν θα πληρει ο 6300 και θα αναγκαστει να αναββαθμισει ομως αν αναβαθμισει σε cpu 5ης γενιας που δεχεται η μητρικη που του προτεινα θα ειναι πολυ καλυτερα και γενικα το συστημα που του προτεινα παραπανω ειναι πολυ future proof

Δημοσ.

συμφωνω και με μια h97 μητρικη θα μπορει να αναβαθμισει σε 5ης γενιας cpu

ναι αλλα σε 2-3 χρονια δεν θα πληρει ο 6300 και θα αναγκαστει να αναββαθμισει ομως αν αναβαθμισει σε cpu 5ης γενιας που δεχεται η μητρικη που του προτεινα θα ειναι πολυ καλυτερα και γενικα το συστημα που του προτεινα παραπανω ειναι πολυ future proof

Αν επιλέξω amd σε 2-3 χρόνια θα χρειάζομαι αναβάθμιση?

Γενικά δεν παίζω παιχνίδια πιο πολύ για ιντερνετ,office,μουσική,ταινίες!

Δεν ξέρω ρε παιδιά έχω μπερδευτεί!

Πάντως ευχαριστώ που ασχολείστε στην αναζήτηση σύνθεσης συστήματος!

Δημοσ.

Αν επιλέξω amd σε 2-3 χρόνια θα χρειάζομαι αναβάθμιση?

Γενικά δεν παίζω παιχνίδια πιο πολύ για ιντερνετ,office,μουσική,ταινίες!

Δεν ξέρω ρε παιδιά έχω μπερδευτεί!

Πάντως ευχαριστώ που ασχολείστε στην αναζήτηση σύνθεσης συστήματος!

λοιπον για την χρηση που θες φτιαχνεις ενα συστημα και με 400-450 ευρω τωρα απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...