Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η micro atx ειναι πιο μικρη απο atx ή αλλιως full atx δηλαδη εχει περισσοτερες συνδεσεις pci και συνηθως περισσοτερα σατα αλλα η h97 που σου προτεινα ειναι λουκουμι

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η micro atx ειναι πιο μικρη απο atx ή αλλιως full atx δηλαδη εχει περισσοτερες συνδεσεις pci και συνηθως περισσοτερα σατα αλλα η h97 που σου προτεινα ειναι λουκουμι

Ωραία μου λύθηκε και αυτή η απορία!

Σε ευχαριστώ φίλε μου μόλις κάνω την παραγγελία θα σε ενημερώσω!

Δημοσ.

Ψύκτρα χρειάζεται σε αυτούς έτσι και αλλιώς και ένας FX 8 είναι καλύτερος για video editing που αναφέρθηκε.

Γενικά σε τέτοιο ευρος budget φτιάχνεις καλύτερο σύστημα σε amd και έχεις και oc/cf.Θα μπορούσες να πας και σε fm2+ για πιο γεμάτη σύνθεση.

Δημοσ.

Ψύκτρα χρειάζεται σε αυτούς έτσι και αλλιώς και ένας FX 8 είναι καλύτερος για video editing που αναφέρθηκε.

Γενικά σε τέτοιο ευρος budget φτιάχνεις καλύτερο σύστημα σε amd και έχεις και oc/cf.Θα μπορούσες να πας και σε fm2+ για πιο γεμάτη σύνθεση.

Έχεις να μου προτείνεις κάποια σύνθεση?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σίγουρα ένας FX 8XXX είναι καλύτερος σε Video edit (αλλά δεν κάνει χρήση video edit ούτε ερασιτεχνικά)

Οπότε όποια σύνθεση και να διαλέξει χαμένος δεν θα βγει! 

Αν δεν κάνει και oc ας πάει i5 με H97 (Θα έχει μεγαλύτερο διάστημα support και θα μπορεί να κάνει μελλοντικά μια αναβάθμιση (εννοώ σε 3 χρόνια τουλάχιστον ) ακόμα και σε cpu 5ης γενιάς πχ σε έναν i7)  

@nikosevi Μακριά από apu σε 600 ευρώ budget

Δημοσ.

Τι γνώμη έχεις για αυτόν τον cpu http://www.e-shop.gr/amd-a10-7700k-350ghz-box-p-PER.559670?

Είναι καλύτερος από fx 6300?

Μια χαρά είναι.Σαν συμβατικό cpu σε βαριά επεξεργασία ο 6300 είναι καλύτερος αλλά ο Α10 είναι σε καλύτερη πλατφόρμα με τα δικά του συν.

Δημοσ.

Σίγουρα ένας FX 8XXX είναι καλύτερος σε Video edit (αλλά δεν κάνει χρήση video edit ούτε ερασιτεχνικά)

Οπότε όποια σύνθεση και να διαλέξει χαμένος δεν θα βγει! 

Αν δεν κάνει και oc ας πάει i5 με H97 (Θα έχει μεγαλύτερο διάστημα support και θα μπορεί να κάνει μελλοντικά μια αναβάθμιση (εννοώ σε 3 χρόνια τουλάχιστον ) ακόμα και σε cpu 5ης γενιάς πχ σε έναν i7)  

@nikosevi Μακριά από apu σε 600 ευρώ budget

Παιδιά πραγματικά ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Διαβάζω όλη μέρα το συγκεκριμένο forum και πραγματικά έχω ζαλιστεί!

Λέω να παραγγείλω την σύνθεση του manoloOliss προσθέτοντας και μία ssd!

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά σε αυτή τη τιμή θα πήγαινα σε fx (και συγκεκριμένα στην σύνθεση που σε πρότεινα), αλλά με βάση τη δική σου χρήση σου ταιριάζει και ένας i5 (αν και δεν συνηθίζω να προτείνω i5 σε τόσο μικρό budget) 

Θα ήταν καλά να χωρέσει και ένας ssd!  (αλλά θα μπορούσες να κάνεις παπάδες με αυτά τα 60-70 ευρώ παραπάνω)

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά σε αυτή τη τιμή θα πήγαινα σε fx (και συγκεκριμένα στην σύνθεση που σε πρότεινα), αλλά με βάση τη δική σου χρήση σου ταιριάζει και ένας i5 (αν και δεν συνηθίζω να προτείνω i5 σε τόσο μικρό budget) 

Θα ήταν καλά να χωρέσει και ένας ssd!  (αλλά θα μπορούσες να κάνεις παπάδες με αυτά τα 60-70 ευρώ παραπάνω)

Η αλήθεια στην αρχή για amd ξεκίνησα αλλά προβληματίζομαι ότι σε μελλοντική αναβάθμιση θα πρέπει να αλλάξω εκτός από cpu και motherboard αλλά και πάλι πιστεύω πως αυτό θα καθυστερήσει κάποια χρόνια

Δημοσ.

Σε αυτό το budget δεν θα το σκεφτόμουν στη θέση σου.Σε amd είναι καλύτερα.Οι συνθέσεις με intel δε βγαίνουν το ίδιο ισορροπημένες ή γεμάτες γιατί κόβεις σε ποιότητα πέρα από κάποια features (δεν έχουν προταθεί και οι καλύτερες μητρικές).

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτό το budget δεν θα το σκεφτόμουν στη θέση σου.Σε amd είναι καλύτερα.Οι συνθέσεις με intel δε βγαίνουν το ίδιο ισορροπημένες ή γεμάτες γιατί κόβεις σε ποιότητα πέρα από κάποια features (δεν έχουν προταθεί και οι καλύτερες μητρικές).

έχεις απόλυτο δίκιο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...