GMod Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Όσοι έχετε crash. Update flash, java, gpu drivers. Έλεγχος γενικά των plugins, extesions που έχετε. Και αν δεν λυθεί, reset ή καινούριο προφίλ. Ούτε που θυμάμαι πότε είχα το τελευταίο crash... 1
hara75gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ήμουν φανατικός του Firefox για χρόνια, αλλά στις τελευταίες εκδόσεις σερνόταν κανονικά. Ok, μέχρι χθες έλεγα ότι μπορεί να φταίει κάποιο plugin, extension etc, έκανα λοιπόν και reset αλλά μια από τα ίδια, ελάχιστη διαφορά. Έβαλα λοιπόν Palemoon 64bit με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και βρήκα την ησυχία μου. Θα της δώσω βέβαια της αλεπούς άλλη μια ευκαιρία, αλλά δύσκολο το βλέπω να γυρίζω πάλι σε 32bit
amius Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ήμουν φανατικός του Firefox για χρόνια, αλλά στις τελευταίες εκδόσεις σερνόταν κανονικά. Ok, μέχρι χθες έλεγα ότι μπορεί να φταίει κάποιο plugin, extension etc, έκανα λοιπόν και reset αλλά μια από τα ίδια, ελάχιστη διαφορά. Έβαλα λοιπόν Palemoon 64bit με ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις και βρήκα την ησυχία μου. Θα της δώσω βέβαια της αλεπούς άλλη μια ευκαιρία, αλλά δύσκολο το βλέπω να γυρίζω πάλι σε 32bit Και πολύ καλά έκανες! Σου συνιστώ να δοκιμάσεις και Maxthon.
Chaos.74 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Και πολύ καλά έκανες! Σου συνιστώ να δοκιμάσεις και Maxthon. Βρε άνθρωπε του Θεού, σε κάθε απάντησή σου, τσουυυπ κολλάς και τον Maxthon. Έλεος... 3
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Άσχετο, αλλά πότε θα πάμε σε κάτι καλύτερο από τον flash player; Αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιεί πολλά resources και είναι βαρύ γενικά.
Xero1991 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Όσοι έχετε crash. Update flash, java, gpu drivers. Έλεγχος γενικά των plugins, extesions που έχετε. Και αν δεν λυθεί, reset ή καινούριο προφίλ. Ούτε που θυμάμαι πότε είχα το τελευταίο crash... Τα crash λόγω flash μετράνε?
GMod Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Η πλειοψηφία όταν βλέπει τον ff να μην αποκρίνεται ή να crashαρει εντελώς, δεν κοιτάει τι ήταν αυτό που φταίει. Απλά λέει, crashαρε ο ff. Ταυτόχρονα μπορεί να έχει να κάνει update του flash ή κάποιου άλλου, "κάτι χρόνια". Πρόβλημα μπορεί να είναι και οι drivers της gpu, και εκει να είναι ποιο δύσκολα τα πράγματα διότι ο κατασκευαστής μπορεί να έχει σταματήσει την υποστήριξη. 1
vgiozo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Η πλειοψηφία όταν βλέπει τον ff να μην αποκρίνεται ή να crashαρει εντελώς, δεν κοιτάει τι ήταν αυτό που φταίει. Απλά λέει, crashαρε ο ff. Ταυτόχρονα μπορεί να έχει να κάνει update του flash ή κάποιου άλλου, "κάτι χρόνια". Πρόβλημα μπορεί να είναι και οι drivers της gpu, και εκει να είναι ποιο δύσκολα τα πράγματα διότι ο κατασκευαστής μπορεί να έχει σταματήσει την υποστήριξη. Προσωπικά έχω 7 addons τα οποία δεν μου δημιουργούσανε ποτέ πρόβλημα και έχουν περάσει δοκιμασίες ετών για σταθερότητα και ενημερώσεις/συνεχή ανάπτυξη, ενώ τα plugins ενημερώνονται αμέσως. Με την έκδοση 30 και μόνο άρχισαν τα κρασαρίσματα και δυστυχώς συνεχίζονται, φαίνεται, με τον 31. Μπορεί κάτι που άλλαξε να κάθεται στραβά, δεν ξέρω... Πάντως ήμουν πάντοτε "βαρύς χρήστης", με δεκάδες σελίδες ανοικτές και συχνή ανανέωση/αλλαγή τους. Αν κάποιος δεν ξεπερνάει τα 5-10 tabs ανοιχτά, του κάνει και IE... Προσωπι΄κα εκτός από FF, μόνο με Opera τη ψιλοπάλευα, ενώ ο Chrome για τέτοια βαριά χρήση είναι σκουπίδι σκέτο... ...όσο γρήγορος είναι 2-3 tabs ανοικτά, τέτοια χελώνα γίνεται ξαφνικά και απότομα μόλις ζορίζεται... Και πάλι προκρίνω FF δηλαδή, αλλά κάτι έχει χαλάσει μάλλον στο πρόγραμμα ή σε κάποιο addon, αλλά δεν νομίζω να είναι το τελευταίο, γιατί σε τόσο διάστημα χρήσης οι ενημερώσεις δεν έχουν διορθώσει κάτι. Από "βράχος" λοιπόν o FF φαίνεται να γίνεται βράχος που κυλάει σε μια πλαγιά και κρασάρει πού και πού... 1
patrickdrd Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 εχει καποιο θεμα κ το autocomplete στην 31; δλδ το username ενω το θυμαται, ειτε με το ποντικι το κανω κλικ ή με το βελακι απ το πληκτρολογιο, δεν το γεμιζει μες στο κουτακι (textbox)
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για να δούμε, γιατί με τον 30 μας τρέλανε στα κρασαρίσματα η Αλεπού, χάλι μαύρο οχι μας. σε τρελανε. κανενα προβλημα εδω, και στα 5 profiles που χρησιμοποιω. Είναι πιο γρήγορος. Αλλά ο Maxthon εξακολουθεί να είναι πολύ πιο γρήγορος. Και με 0 κρας. Νέα έκδοση. ναι, αυτη αυτα τα 10ms πιο γρηγορα, κανουν την διαφορα.
amius Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ναι, αυτη αυτα τα 10ms πιο γρηγορα, κανουν την διαφορα. Δεν είναι μόνο η ταχύτητα, ούτε τα ms... Δεν κρασάρει και έχει πολύ ωραίο και πλήρες μενού. Τώρα αν είναι αμαρτία που δεν έχω βρει ακόμη κάτι αρνητικό, (που πολύ πιθανό και λογικό να βρεθεί), συγγνώμη! Αυτό δεν κάνει τη διαφορά; Η χρήση μνήμης δεν κάνει τη διαφορά; KilliK επειδή βλέπω έχεις ασχοληθεί ιδιαίτερα με τον FF, (που είναι και ο πιο χρησιμοποιημένος και από εμένα), είναι δυνατό να υπάρχει τέτοια υπεροχή απέναντι στους άλλους browsers όπως φαίνεται εδώ; Ή πρόκειται για παράπλευρη διαφήμιση; Ειλικρινά ρωτάω. http://internet-browser-review.toptenreviews.com/
KilliK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δεν κρασάρει και έχει πολύ ωραίο και πλήρες μενού. Οπως ο Firefox δηλαδη.
gagarin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χρόνια χρησιμοποιώ την αλεπού και ποτέ δεν είχα πρόβλημα!!! Όσο για τον αν κρασαρε θυμάμαι πριν πολλά χρόνια το τελευταίο κρας κ αυτό στην δουλειά που είχαμε κάτι μηχανήματα pentium 4... Στις τελευταίες εκδόσεις ούτε λόγος!!! Για μένα οτι καλυτερο υπάρχει στο θέμα browsers ασφαλές γρήγορος κ με πληθώρα addons.... Φυσικά ο καθένας κανει τις επιλογές του κ δεν χρειάζεται να γινόμαστε φανατικές γι αυτές...απόψεις κ επιλογές χωρίς να επιβαρύνουν κανέναν προς τι η έχθρα...; Sent from my iPhone using Insomnia 1
patrickdrd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 εχει καποιο θεμα κ το autocomplete στην 31; δλδ το username ενω το θυμαται, ειτε με το ποντικι το κανω κλικ ή με το βελακι απ το πληκτρολογιο, δεν το γεμιζει μες στο κουτακι (textbox) τελικα το θεμα το χει το Remember passwords στον fx 31, πρεπει να ψαξω τους developers του addon να βγαλουν update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα