Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έρχονται τα κλασικα comment για την αλλαγη το ονοματος και πως θα επρεπε να λεγετε firefox 7.3

ωραιο αυτο με την αναζήτηση

νομίζω έπρεπε να λέγεται 7.3 και όχι 31. :P

• Like 1
Δημοσ.

πριν περίπου 1 μήνα, αφού είδα το καινούριο βελτιωμένο sync του firefox με desktop kai android, γύρισα πίσω (μετά από πάρα πολλά χρόνια) σε firefox σε pc και κινητό.

Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Δεν μου φαίνεται πιο αργός (ενώ μερικές εκδόσεις πίσω στο κινητό δεν παλευόταν).

Προτείνω αν υπάρχει κάποιος απογοητευμένος παλιός χρήστης, να δοκιμάσει την επιστροφή ;)

Δημοσ.

Τον έβαλα σήμερα σε Ubuntu 14.04, άνοιξα το Firebug (2.0.2) και ως εκ θαύματος (not), άρχισε πάλι να σέρνεται το σύμπαν. 2GB resident memory κλπ.

Με λίγα λόγια, για τη δική μου περίπτωση, δεν έφτιαξαν τίποτα. Για άλλη μια φορά.

Δημοσ.

Για να δούμε, γιατί με τον 30 μας τρέλανε στα κρασαρίσματα η Αλεπού, χάλι μαύρο

κ εμένα με πέθανε στο crashάρισμα, ειδικά τις τελευταίες 20 μέρες

Δημοσ.

Ο 3Ο δε μου έχει κρασάρει σίγουρα. Και πιο πριν η τελευταία φορά που θυμάμαι ήταν πολύ παλιά. Και φυσικά χρησιμοποιώ κανονικά flash.

έρχονται τα κλασικα comment για την αλλαγη το ονοματος και πως θα επρεπε να λεγετε firefox 7.3

ωραιο αυτο με την αναζήτηση

Προτείνω απο εδώ και μπρός να βγάζουν μόνο καινούργιες εκδόσεις ανα δεκάδα. Απο το 3Ο δηλαδή να πάνε στον 4Ο. Έτσι θα πουλάνε πιο πολύ μούρη όταν θα φτάσουν σε 4ψήφιες εκδόσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου έχει κρασάρει ποτέ. Απορώ γιατί σε μερικούς συμβαίνει.

Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;

Συνηθος φταιει καποιο απο τα add-ons/plugins

• Like 1
Δημοσ.

Για να δούμε, γιατί με τον 30 μας τρέλανε στα κρασαρίσματα η Αλεπού, χάλι μαύρο

σ εμενα παντως τρεχει αψογα,δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα

Δημοσ.

Ξερει κανεις γιατι πλεον τα pdf στα κατεβαζει στις ληψεις και δε τα ανοιγει απλα σε νεα καρτελα? Αλλαζει καπως?

Επιλογές->Εφαρμογές->PDF->Προεπισκόπηση στον Firefox.

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι εσεις που έχετε προβλήματα με τον firefox, σκεφτήκατε ποτέ να του κάνετε ένα reset και να φτιάξετε ένα νέο user profile;

Σε όσους φιλους μου είχαν πρόβλημα και μου έλεγαν οτι σερνεται, μετά πηγαινε σφαιρα.. απλα αυτοι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ότι είχαν ξεσκισει κυριολεκτικά τον firefox...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...