Oxygene Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως το γύρισα σε Pale Moon! Bye Bye Australis!
keysmith Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 έρχονται τα κλασικα comment για την αλλαγη το ονοματος και πως θα επρεπε να λεγετε firefox 7.3 ωραιο αυτο με την αναζήτηση νομίζω έπρεπε να λέγεται 7.3 και όχι 31. 1
mariosCS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 πριν περίπου 1 μήνα, αφού είδα το καινούριο βελτιωμένο sync του firefox με desktop kai android, γύρισα πίσω (μετά από πάρα πολλά χρόνια) σε firefox σε pc και κινητό. Μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα. Δεν μου φαίνεται πιο αργός (ενώ μερικές εκδόσεις πίσω στο κινητό δεν παλευόταν). Προτείνω αν υπάρχει κάποιος απογοητευμένος παλιός χρήστης, να δοκιμάσει την επιστροφή
nzeppos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τον έβαλα σήμερα σε Ubuntu 14.04, άνοιξα το Firebug (2.0.2) και ως εκ θαύματος (not), άρχισε πάλι να σέρνεται το σύμπαν. 2GB resident memory κλπ. Με λίγα λόγια, για τη δική μου περίπτωση, δεν έφτιαξαν τίποτα. Για άλλη μια φορά.
mrkokaney Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Για να δούμε, γιατί με τον 30 μας τρέλανε στα κρασαρίσματα η Αλεπού, χάλι μαύρο κ εμένα με πέθανε στο crashάρισμα, ειδικά τις τελευταίες 20 μέρες
Eru Iluvatar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν μου έχει κρασάρει ποτέ. Απορώ γιατί σε μερικούς συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;
Gtr34 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Αλλο πραγμα να κρασαρει ο browser και αλλο να κρασαρει ο flash player . 4
bounce2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ο 3Ο δε μου έχει κρασάρει σίγουρα. Και πιο πριν η τελευταία φορά που θυμάμαι ήταν πολύ παλιά. Και φυσικά χρησιμοποιώ κανονικά flash. έρχονται τα κλασικα comment για την αλλαγη το ονοματος και πως θα επρεπε να λεγετε firefox 7.3 ωραιο αυτο με την αναζήτηση Προτείνω απο εδώ και μπρός να βγάζουν μόνο καινούργιες εκδόσεις ανα δεκάδα. Απο το 3Ο δηλαδή να πάνε στον 4Ο. Έτσι θα πουλάνε πιο πολύ μούρη όταν θα φτάσουν σε 4ψήφιες εκδόσεις. 2
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ξερει κανεις γιατι πλεον τα pdf στα κατεβαζει στις ληψεις και δε τα ανοιγει απλα σε νεα καρτελα? Αλλαζει καπως?
inexhale Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δεν μου έχει κρασάρει ποτέ. Απορώ γιατί σε μερικούς συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει; Συνηθος φταιει καποιο απο τα add-ons/plugins 1
bazinga13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Για να δούμε, γιατί με τον 30 μας τρέλανε στα κρασαρίσματα η Αλεπού, χάλι μαύρο σ εμενα παντως τρεχει αψογα,δεν ειχα ποτε το παραμικρο προβλημα
gaspari Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ξερει κανεις γιατι πλεον τα pdf στα κατεβαζει στις ληψεις και δε τα ανοιγει απλα σε νεα καρτελα? Αλλαζει καπως? Επιλογές->Εφαρμογές->PDF->Προεπισκόπηση στον Firefox. 1
kallair Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ολοι εσεις που έχετε προβλήματα με τον firefox, σκεφτήκατε ποτέ να του κάνετε ένα reset και να φτιάξετε ένα νέο user profile; Σε όσους φιλους μου είχαν πρόβλημα και μου έλεγαν οτι σερνεται, μετά πηγαινε σφαιρα.. απλα αυτοι δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ότι είχαν ξεσκισει κυριολεκτικά τον firefox... 2
vrwmiaris Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ωραία η νέα έκδοση, ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα στο πισι, αλλά στο κινητό είναι για τα σκυλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα