voltmod Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί σε μία νέα οθόνη OLED της LG με διαγώνιο 18 ιντσών, που μπορούσε κάποιος να τυλίξει χωρίς πρόβλημα σε ένα κύλινδρο με διάμετρο μόλις 3 εκατοστών. Τότε η εταιρεία είχε δώσει στη δημοσιότητα μερικές μονάχα φωτογραφίες.Η Κορεάτικη εταιρεία δημοσιοποίησε ένα νέο video, που αποδεικνύει ότι οι εύκαμπτες οθόνες που θα τυλίγονται σε ένα ρολό και θα μεταφέρονται με ευκολία σε μερικά χρόνια θα αποτελέσουν εμπορικά προϊόντα. Όπως μπορείτε να δείτε, η οθόνη τυλίγεται ομοιόμορφα ενώ δεν παρατηρούνται χρωματικές ή άλλου είδους παραμορφώσεις στην εικόνα. Η τεχνολογία πάντως στο τομέα της ανάλυσης δεν έχει προχωρήσει και πάρα πολύ -στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ανάλυση της οθόνης είναι μόλις 1280 x 810 pixels. Να θυμίσουμε ότι η οθόνη στο πίσω μέρος διαθέτει ένα υπόστρωμα πολυαμιδίου -αντί για πλαστικό- που προσφέρει στο πάνελ την απαραίτητη ευελιξία καθιστώντας το λεπτότερο. Σύμφωνα με την LG, έως στο 2017 θα έχει καταφέρει να κατασκευάσει ένα εύκαμπτο και διαφανές πάνελ στις 60 ίντσες που θα υποστηρίζει ανάλυση Ultra HD. Site: Engadget
Innersense Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Θα βγάλουν και μικρές για να μπορούμε να τυλίγουμε σουβλάκια; 14
dimijimi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Προσωπικά αναμένω την Οθόνη απο το AVATAR .. τουλάχιστον θα είναι διάφανη !!!
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Θα βγάλουν και μικρές για να μπορούμε να τυλίγουμε σουβλάκια; Ας τις κάνουνε λίγο πιο μικρές για να μπορούμε να στρίβουμε τσιγάρα.... 11
DjTvenz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγω πάντως αυτό που παρατήρησα είναι η κάθετη γραμμή που εμφανιστηκε στα Δεξια στο 0:20 που σημαίνει οτι δεν πήγαν καλα τα πράγματα! 3
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγω πάντως αυτό που παρατήρησα είναι η κάθετη γραμμή που εμφανιστηκε στα Δεξια στο 0:20 που σημαίνει οτι δεν πήγαν καλα τα πράγματα! το οτι μονο μια σειρα απο πιξελ χαλασε σε ενα beta product σα και αυτο μονο κακο δεν το λες. 2
george_gr1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δηλαδη το 2020 θα πηγαινουμε για μπανιο και θα κουβαλανε τα home cinema μαζι? Να μου λειπει, καλυτερα ρακετες 1
ares225 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγω πάντως αυτό που παρατήρησα είναι η κάθετη γραμμή που εμφανιστηκε στα Δεξια στο 0:20 που σημαίνει οτι δεν πήγαν καλα τα πράγματα! Βασικά η γραμμή αυτή ειναι απο την αρχή του video εκεί.Προσωπικά την παρατήρησα στο 0:04. 1
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Τυλιγω 2 οθονες και τις βαζω σε μια τσαντα και κανω την δουλεια μου οταν τις θελω.ωραια πραγματα...και αν θες τυλιγεις και 2 πιτογυρα...χρησιμες παντου.
Str Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, για τι χρήση μιλάμε? θέλω να πω, γιατί να κυρτώνει ΤΟΣΟ πολύ μια οθόνη? 1
takaros123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αυτο ειναι το μελλον...και οχι οθονες απο ζαφειρι...για να μη ξεγελιομαστε μερικοι
Deyjandi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος, για τι χρήση μιλάμε? θέλω να πω, γιατί να κυρτώνει ΤΟΣΟ πολύ μια οθόνη? Υπαρχει τεχνολογια και για εύκαμπτα PCB
21century Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Να τις δούμε στην πράξη και φυσικά στα κινητά μέχρι και τάμπλετ... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα