Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To budjet που γραφω ειναι χωρις οθονη χωρις ποντικι,πληκτρολογιο.Το θελω για gaming και σερφαρισμα τιποτα αλλο..θα προτιμουσα τα κομματια να ειναι απο eshop καθως θα το συναρμολογησουν αυτοι..λειτουργικο συστημα πιθανονατα να βαλω σπασμενο αλλα θα το κοιταξω αν εχετε καμια ιδεα παρολα αυτα πειτε την..

Ακουω προτασεις!

Δημοσ.

Εχω 2 ερωτησεις..Πρωτον ειχα στο μυαλο μου 16 gb ram..ειναι τοο much για το budjet μου?

Τελος ειχα ακουσει οτι π.χ στις μητρικες must ειναι gigabyte οπως και στις μνημες η corsair ισχυει κατι τετοιο?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

1. Για gaming αυτή την στιγμή είναι too much 16gb RAM. Εκτός και αν ασχολείσαι και με άλλα πράγματα (προγράμματα επεξεργασίας).

2. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η Asus και η Gigabyte έχουν μια παράδοση στις μητρικές, αλλά τον τελευταίο καιρό και οι άλλες εταιρείες (Asrock, MSI) κάνουν καλές υλοποιήσεις με τα καινούργια chipset. Μνήμες, όχι ακριβώς. Πολύ καλές είναι και οι Crucial και οι Kingston, και ειδικά για oc οι G.Skill.

Δημοσ.

Εχω 2 ερωτησεις..Πρωτον ειχα στο μυαλο μου 16 gb ram..ειναι τοο much για το budjet μου?

Τελος ειχα ακουσει οτι π.χ στις μητρικες must ειναι gigabyte οπως και στις μνημες η corsair ισχυει κατι τετοιο?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

αν πεις ότι θα βάλεις 16gb ram θα ρήξεις κάποια αλλα parts και στο budget που είσαι θα στριμωχθείς πολύ, αν και δεν αξίζει να βάλεις τόσο για την χρήση που θες να κανεις.

με ένα dual kit 2x4gb θα είσαι μια χαρα.

πιστεύω ότι για κάποιες χρήσεις οι μνήμες, παράδειγμα, στον μέσο χρηστη τι βάλεις corsair τι βάλεις κάποιας άλλης εταιρίας, την ίδια δουλειά θα κάνουν. (αν απλά τρέχεις εφαρμογές και games, και δεν σκέφτεσαι το oc.)

αν σκεφτείς να κανεις oc σε μνήμες, τότε, θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με κάποιες G.Skill σε σχέση με κάποιες corsair.

γιατί έχουν πιο δυνατά sticks και κανουν καλυτερο oc.

σε αυτήν την σύνθεση, θα άλλαζα την κάρτα γραφικών με αυτήν 

http://www.skroutz.gr/s/4023698/Asus-Radeon-R9-280X-3GB-DirectCU-II.html

Αυτα τα ολιγα απο μενα. :)

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα δεν ξερω καν τι ειναι το oc :)

Σκεφτηκα οτι καλυτερα ειναι να βαλω 8 gb ραμ και μετα αν ειναι βαζω αλλα 8.

Μαλλον θα παω σε μια συνθεση των συνθεσεων σας!

Θα παρω την αρχικη του millenium με το κουτι και τον επεξεργαστη του driverpit συν την καρτα γραφικων του pnick

Δημοσ.

Πρόσεξε απλά μη μπερδέψεις μητρική με επεξεργαστή από άλλο socket :) . Μητρική-επεξεργαστής πάνε πακέτο στις παραπάνω συνθέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...