Manos Petrucci Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 11 Processed for clearance at ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:53 10 Clearance event ATHENS - GREECE 09:53 9 Arrived at Sort Facility ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 08:52 8 Customs status updated ATHENS - GREECE 04:06 7 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 02:35 Ο προορισμός είναι Θεσσαλονίκη, παίζει να την γλίτωσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το σκηνικό αλλάζει σε σχέση με αυτά που είχες περιγράψει. Το δέμα βρέθηκε στη Λειψία (Γερμανία) και από εκεί ήρθε στην Ελλάδα. Μήπως αγόρασες από την Ευρωπαική αποθήκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Όχι όχι, απλά παρέθεσα μόνο τις τελευταίες 4 εγγραφές στο tracking της DHL... Από HONG KONG, πήγε πρώτα Γερμανία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μπορεί να είσαι τυχερός, να έγινε ο εκτελωνισμός στη Γερμανία και να προχωράει για παράδοση. Πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Θαρρώ αν έχει φτάσει Θεσσαλονίκη αύριο - μεθαύριο και δεν με πάρουν τηλέφωνο, έχει λήξει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Κάνε υπομονή μέχρι να μάθεις το επόμενο βήμα της διαδρομής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 11 Customs status updated ATHENS - GREECE 15:58 10 Processed for clearance at ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 09:53 Αυτά είναι τα τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Υπομονή .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cristos27 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδιά ,ακριβώςτο ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ με κινητό απο GEARBEST, εφτασε σήμερα απο Hong Kong και μου εστειλε μηνυμα η DHL να επικοινωνήσω μαζί τους, προφανώς για το τελωνείο. Εάν δεν επικοινωνήσω-γενικώς δεν κατορθώσουν να με βρούνε-θα επιστραφεί η παραγγελία? η μήπως να ενημερώσω το GEARBEST ότι μετάνιωσα και δεν θα το παραλάβω, οπότε χρεώνομαι τα έξοδα της επιστροφής ,μου επιστρέφουν τα χρήματα και το παραγγέλνω πάλι με απλό ταχυδρομείο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Εάν δεν το παραλάβεις θα επιστραφεί ανέξοδα αλλά θα χάσεις το τηλέφωνο και τα χρήματα που έχεις πληρώσεις, πολύ περισσότερο αν εσύ επέλεξες αυτό τον τρόπο αποστολής. Πρέπει να συνεννοηθείς με το μαγαζί αν δέχεται να μην το παραλάβεις και να τα βρείτε με κάποιο τρόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjVassel Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Το θεμα ειναι οτι εκτος του ΦΠΑ, το πακετο εχει και καμια 70 ευρω εξοδα εκτελωνισμου. Συννενοησου με το καταστημα να επιστραφει και να πληρωσεις οσο εξτρα χρειαστει για να στο ξαναστειλουν με απλο ταχυδρομειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Μόνο η αμοιβή του εκτελωνιστή ξεκινάει από τα 60-70€. Αν προσθέσεις τα αποθήκευτρα (όσες μέρες μένει στο Handling αυξάνουν) και τα άλλα μικροέξοδα, ο λογαριασμός ανεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cristos27 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 To Gearbest μου απάντησε οτι αν δεν το παραλάβω θα καταστραφει στο τελωνείο και αν θελω ,να τους στειλω την αποδειξη με τους φόρους που πλήρωσα για να με αποζημιώσουν σε κάποιο βαθμό,σε συνενόηση με τόν διευθυντή τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 To Gearbest μου απάντησε οτι αν δεν το παραλάβω θα καταστραφει στο τελωνείο και αν θελω ,να τους στειλω την αποδειξη με τους φόρους που πλήρωσα για να με αποζημιώσουν σε κάποιο βαθμό,σε συνενόηση με τόν διευθυντή τους. ποσο το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos Petrucci Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Μου έστειλαν μήνυμα να τους καλέσω. Τους κάλεσα, με ρώτησαν - Τι περιέχει το πακέτο; - Ένα κινητό - Ποιο είναι το κόστος; - 59 δολλάρια - Για τα έξοδα μεταφοράς πόσα πληρώσατε; - 3 δολλάρια Μετά μου είπε αν θέλω να το εκτελωνίσουν αυτοί στα 37.5 € + τους προβλεπόμενους φόρους και δασμούς που θα προκύψουν.. Τους είπα όχι και τους ζήτησα να μου το στείλουν Θεσσαλονίκη να το εκτελωνίσω εγώ. Αύριο φτάνει Θεσσαλονίκη. Επίσης κάτι μου είπε για το ότι στης Αθήνας το τελωνείο χρεώνουν 12€ εργατικά, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν χρεώνουν. Έχω ένα ερώτημα... Αυτό το τιμημένο ΕΔΕ που πρέπει να συμπληρώσεις και το έχουν κάνει τόσοι, γιατί δεν το έχει αναρτήσει κάποιος τόσον καιρό με θολωμένα τα όποια προσωπικά στοιχεία για να πάρουμε μια ιδέα;; Οι παραγγελίες των περισσοτέρων φτάνουν στο 100% των κοινών τους σημείων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα