Προς το περιεχόμενο

dhl και τελωνειο

georgezaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε ευχαριστώ πολύ για την πήρα την DHL τηλέφωνο και με λέγανε δεν ξέρουμε και έτσι κι αλλιώς Παρτε στο τελωνειο έτοιμος ήμουνα να το ακυρωσω να είσαι καλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 600
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

49 λεπτά πριν, thodogrp είπε

Καλησπέρα κι από μένα θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση έχω παραγγείλει από Αμερική από eBay ένα πολύ μικρό δεματάκι αξίας 17€ Όλα μαζί με τα μεταφορικα.Και έχει φύγει με DHL e commerce και γραφει παραδοση 15 απριλιου υπαρχει πιθανοτητα να με ζητησουν εξοδα εκτελωνισμου δασμους κτλπ ή ισχυει το cif κατω απο 22€ δεν πληρωνεις? Ευχαριστω και συγνωμη για το κατεβατο :)

Υποψην πως μπορει να σου ζητησουν αποδεικτικο πληρωμης αν δεν συνοδευει αποδειξη το πακετο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα παιδες, χρειαζομαι την βοηθεια σας.Πηρα καποια γυαλια απο ενα σαιτ ευρωπαικο που τελικα επελεξε να τα στειλει απο Χονγκ Κονγκ.Με πηραν απο την DHl διασταυρωσαν το ποσο (104€) και μου ζητησαν 45€ εξοδα χωρις τελη κτλ.διαβασα στο ιντερνετ οτι ειναι συμφερον να κανεις τον εκτελωνισμο μονος σου, ταλαιπα μεν αλλα γλιτωνεις χρηματα. Τους καλεσα παλι τους ειπα αν κανω μονος τον εκτελωνισμο;και κου απαντουν θα μας δωσετε 65€ για εξοδα για να σας δωσουμε τα εγγραφα!!!Διατακτικη και εργατικα!!!εργατικα μαλλον το τηλ που με πηραν. Ερωτηση μπορει καποιος να μου πει ποσο περιπου θα μου κοστισει αν εκτελωνισω με DHL?Τα 65 που ζητουν ειναι νομιμα η το κανουν νταβατζιλικι για ν μην παω να το κανω μονος μου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδια, μου έχει στείλει καποιος ένα μικρό ανταλλακτικο για ένα μηχανημα απο singapure με dhl express και συννενοηθηκα μαζί του ωστε να του στειλω πρωτα ενα μικρό ποσό στο paypal  ($12) βαζοντας και στο notes: την περιγραφη του προιοντος με το s/n και p/n και μετα το υπολοιπο ποσό σε ξεχωριστο transaction ωστε να δειξω τη πρώτη συναλλαγή στην dhl σε περίπτωση που μου ζήτηθεί, η ακόμα και την κίνηση της κάρτας απευθειας απο την τραπεζα μου αν το θέλουν. Μεταφορικά τα έβαλε αυτός απο την τσέπη του, οπότε η χρέωση που φαίνεται σε μένα μεσω paypal είναι μόνο τα $12 δολλάρια.  Τωρα αν αυτοί κάνουν μια αναζήτηση στο ebay με βαση το product number αυτου του ανταλλακτικού θα δουν οτι παιζει σε τιμές απο $40-50 μεχρι και $200 αναλογα τον πωλητη και αν ειναι καινουργιο η μεταχειρισμένο. Λέτε να έχω θέμα η θα καταφέρω να τους ξεφύγω?

Επίσης του είπα να μην αναγράψει επανω το ονομα του καταστήματος του η να κολλήσει καποιο logo αλλα μόνο ονοματεπωνυμο και διεθυνση ωστε να φαινεται σαν individual. Μεσα στο κουτι επισης εχει συμπεριλαβει εκτυπωμενη τη συναλλαγη μας στο paypal ($12).

Επεξ/σία από markbass

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας..θέλω να παραγγείλω κάτι δίσκους > 22ε από Αμερική και είμαι μεταξύ usps και dhl economy international. Έρχεται κάποιο μέσω ελτα? Φοβάμαι το τελωνείο, τουλαχιστον ας είναι των ελτα. Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από drvanessa

Είναι η DHL economy international, courier με τις γνωστές χρεώσεις εκτελωνισμού της DHL ή έρχεται μέσω ελτα? Please είναι επείγον!! Θα εξαντληθούν τα βινύλια! ☺️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, drvanessa είπε

Καλησπέρα παιδιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας..θέλω να παραγγείλω κάτι δίσκους > 22ε από Αμερική και είμαι μεταξύ usps και dhl economy international. Έρχεται κάποιο μέσω ελτα? Φοβάμαι το τελωνείο, τουλαχιστον ας είναι των ελτα. Ευχαριστώ πολύ!

usps ερχεται σιγουρα με ελτα, το dhl economy παιζετε! προσεχε μονο μην μπερδεψεις την usps με την ups, γιατι πολλοι την πατησαν!

Επεξ/σία από vasilismf

11 λεπτά πριν, vasilismf είπε

usps ερχεται σιγουρα με ελτα, το dhl economy παιζετε! προσεχε μονο μην μπερδεψεις την usps με την ups, γιατι πολλοι την πατησαν!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Λέει "USPS First-Class Package International Service · $26.44" 

3 ώρες πριν, vasilismf είπε

να ειστε προετοιμασμένη για τελωνείο!

Είμαι, αλλά τουλάχιστον όχι της DHL. Έδωσα περίπου 90 ευρώ με μεταφορικά, με usps. Ελπίζω να έρθει με ελτα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπερα.Εχω παρει ενα ακριβο δεμα απ το ali(1400e) και ο πωλητης με ρωταει αν θα το στειλει με UPS ή με DHL...Μενω επαρχια,εχω ξαναπαραγγειλει με DHL και ειχε ερθει μια χαρα,οποτε αν ειναι τα ιδια λεφτα να μεινω στην DHL,αν οχι να προτιμησω UPS το θεμα ειναι με τη υπηρεσια ερχεται.με ελτα?

Για την ιστορια ο πωλητης θα μου βαλει 150e αποδειξη αλλα φανταζομαι θα μου ζητησουν screenshot,σωστα?

Οποτε τι λετε,τι να προτιμησω?

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θες να αγοράσεις αλλά να ξέρεις οποία εταιρία και να επιλέξεις θα φας γερό άρμεγμα εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα τηλέφωνο και στις δυο μήπως και εξασφάλιζα κάποια προσφορά και φυσικά θα ρωτούσα και σε ιδιώτη εκτελωνιστή. Έτος από την τιμή  ρόλο έχει και η ποσότητα αλλά και το είδος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...