Stk_gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά οι κωδικοί επαναχρησιμοποιούνται ? Μόλις παραδοθεί το πρώτο δέμα εμφανίζεται στο tracking το δικό σου δέμα? Γιαυτό μπορεί να δεις το τρακ στην πχ Γαλλία όπως την περίπτωσή σου ? Εγώ από την στιγμή που δεν έχω λάβει email με το tracking number το οποίο να επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία έγινε shipped να μην λαμβάνω υπόψιν το tracking number που εμφανίζει στο banggood? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει σε όλους τους κωδικούς που δίνει το Γερμανικό ταχυδρομείο στο Banggood ή μόνο σε μερικούς. Σίγουρα, όμως, έχει συμβεί και σε άλλους, όπως έχει αναφερθεί σε fora. Όταν με ενημέρωσαν ότι έστειλαν το δέμα, με το συγκεκριμένο κωδικό, αμέσως εμφανίστηκε στο site τους η διαδρομή προς Γαλλία και το ίδιο έγινε και σε όλα τα γνωστά tracking sites. Ακόμη και σήμερα δείχνουν το ίδιο, αν και το δέμα έφτασε από τη ΔΕ 20/1 στην Ελλάδα και σήμερα θα μου το παραδώσουν.. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το έχεις μεν κωδικό από το Banggood, αλλά περιμένεις και άλλο. Αν βάζεις τον κωδικό σε κάποιο site και δεν βλέπεις κίνηση σημαίνει ότι ταξιδεύει προς Γερμανία. Μπες στο site της DHL και θα δεις αν έφτασε εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stk_gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Το δέμα πως το έκανες εσύ track ? Μόνο στο site της DHL έδειχνε σωστά το δέμα σου? Σε όλα τα άλλα tracking sites το δείχνει ακόμα στην Γαλλία ? Δεν περιμένω άλλον κωδικό. Δεν με ενημέρωσαν ότι το δέμα έφυγε. Δεν έχω πάρει κάποιο email ότι το δέμα έχει φύγει, παρόλα αυτά στο order details στο banggood το δέμα δείχνει ότι είναι shipped και έχει και tracking number. Τυχαία μπήκα στο order details και είδα ότι είναι shipped, αλλιώς δεν θα το ήξερα. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και κάνω πολλές ερωτήσεις, δεύτερη παραγγελία είναι από Κίνα, οπότε είμαι λίγο άσχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν γίνεται να έχει γίνει shipped και να μην σου έχουν δώσει κωδικό ή να μην τον γράφει στην παραγγελία σου. Διάβασε προσεκτικά την παραγγελία σου. Όταν θα σου δώσουν κωδικό, ισχύουν όσα έγραψα στο προηγούμενο. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stk_gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν γίνεται αποστολή του δέματος δεν σε ενημερώνουν με email ότι το δέμα έφυγε και σου δίνουν το tracking number? Εμένα δεν μου έστειλαν τίποτα στο email. Απλά μπήκα τυχαία στο my orders στο banggood και είδα ότι το δέμα έφυγε και είδα και το tracking number. Μέχρι τώρα ήξερα ότι σου στέλνουν ενημερωτικό email ότι η παραγγελία σου έχει φύγει και αναγράφεται και το tracking number. Τουλάχιστον έτσι είχαν κάνει στην προηγούμενη παραγγελία μου. Εκτός και αν άλλαξαν τα πράγματα και πλέον σου στέλνουν στο email μόνο το order number. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Stk_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Δεν καταλαβαίνω πάλι γιατί κολλάς στο αν σου έστελαν ή όχι κωδικό. Αφού τον έχεις, προχώρα στην ανίχνευσή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stk_gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα στο μυαλό μου την προηγούμενη παραγγελία που με ενημέρωσαν με email γιαυτό έφαγα σκάλωμα. Νόμιζα είχε γίνει κάποιο λάθος ή ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Όπως είπες όμως, έχω τον κωδικό οπότε τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που γίνει κάτι παρόμοιο όπως με εσένα και την Γαλλία, ψυχραιμία και να μιλήσω με τον support του banggood? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2020 από Stk_gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Έλα ρε παλιό σειρά…. Τι λέει η Ανδραβίδα από Υπηρεσίες;;;; χαχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Stk_gr είπε Είχα στο μυαλό μου την προηγούμενη παραγγελία που με ενημέρωσαν με email γιαυτό έφαγα σκάλωμα. Νόμιζα είχε γίνει κάποιο λάθος ή ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Όπως είπες όμως, έχω τον κωδικό οπότε τα άλλα είναι λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που γίνει κάτι παρόμοιο όπως με εσένα και την Γαλλία, ψυχραιμία και να μιλήσω με τον support του banggood? Μην αγχώνεσαι από τώρα, έχεις δρόμο ακόμη. Αφού δεν σου έχει δείξει κάτι περίεργο μέχρι τώρα, όλα θα πάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stk_gr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Λίγες ακόμα παραγγελίες να κάνω θα πάρω το κολλάει πιστεύω. Ουσιαστική το tracking number αρχίζει να ισχύει μόλις το δέμα μπει στην Ευρώπη? Επειδή πάει από χώρα σε χώρα υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το tracking number? Ας πούμε μόλις πάει Γερμανία η DHL ή το γερμανικό ταχυδρομείο να δώσουν άλλο κωδικό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, makfil είπε Πρώτη παρατήρηση είναι να κατεβάσεις ΑΜΕΣΩΣ τη φωτο και να διαγράψεις τα στοιχεία σου 15 χρονιά στο insomnia την πάτησα σαν πρωτάρης με το screenshot 🙄🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, karaLRS είπε 15 χρονιά στο insomnia την πάτησα σαν πρωτάρης με το screenshot 🙄🙄 Το θέμα με το δέμα σου είναι αν η courier το σπρώξει στο τελωνείο ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Stk_gr είπε Λίγες ακόμα παραγγελίες να κάνω θα πάρω το κολλάει πιστεύω. Ουσιαστική το tracking number αρχίζει να ισχύει μόλις το δέμα μπει στην Ευρώπη? Επειδή πάει από χώρα σε χώρα υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το tracking number? Ας πούμε μόλις πάει Γερμανία η DHL ή το γερμανικό ταχυδρομείο να δώσουν άλλο κωδικό. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Ο κωδικός ισχύει και για το ταξίδι στην Κίνα, που γίνεται, συνήθως, με την Flyt Express. Όταν φτάσει στη Γερμανία, θα δεις την πορεία του στο DHL εκεί θα δεις τον 10ψήφιο όταν φτάσει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STRS1992 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Λίγο άσχετη ερώτηση: η DHL χρεώνει πρόσθετα για το χειρισμό και παράδοση του δεματος στην Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, STRS1992 είπε Λίγο άσχετη ερώτηση: η DHL χρεώνει πρόσθετα για το χειρισμό και παράδοση του δεματος στην Ελλάδα; Οχι, παρά το γεγονός ότι το δέμα ταξιδεύει με το ταχυδρομείο από την Κίνα στη Γερμανία και από εκεί εδώ, θεωρεί υποχρέωσή της να το παραδώσει η courier στον παραλήπτη, είτε η ίδια είτε οι συνεργαζόμενοι με αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα