Προς το περιεχόμενο

dhl και τελωνειο

georgezaf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, almantza είπε

Κατάλαβα... Οπότε επειδή μου συμβαίνει πρώτη φορά αυτό και βάση του τιμοκαταλόγου της dhl είναι 109,50 έξοδα + φπα του δέματος; Αν πάω εγώ στο αεροδρόμιο να κάνω την δουλειά θα μου έρθει φθηνότερα; 

Θα γλυτωσεις γυρω στο 50αρι με 60αρι αν πας να το κανεις μονος σου αλλα λογο του που ειναι το αεροδρομιο και του οτι θα πρεπει να πηγαινεις απο κτηριο σε κτηριο (και οι αποστασεις δεν ειναι και μικρες) δεν ξερω κατα ποσο αξιζει (εκτος αν μενεις κοντα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 600
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα παιδιά,συγγνώμη για την ώρα παράθεσης του topic αλλά είναι απο τις λίγες ώρες που το chat της εταιρείας(American Eagle) είναι ανοιχτό και μπορώ κάπως να συννενοηθώ μαζί τους..Θέλω να κάνω μία παραγγελία των 100 ευρώ για δώρα,αλλά δυστυχώς το free shipping για αγορές άνω των 50 είναι είτε με FedEx είτε με UPS,μίλησα μαζί τους και δυστυχώς δεν μπορώ να επιλέξω πάροχο...τι μου προτείνετε να κάνω;Για αρχή σκέφτομαι να κατεβάσω την παραγγελία οριακά στα 45 ευρώ αν γίνεται..

18 λεπτά πριν, PanosTs7 είπε

Καλησπέρα παιδιά,συγγνώμη για την ώρα παράθεσης του topic αλλά είναι απο τις λίγες ώρες που το chat της εταιρείας(American Eagle) είναι ανοιχτό και μπορώ κάπως να συννενοηθώ μαζί τους..Θέλω να κάνω μία παραγγελία των 100 ευρώ για δώρα,αλλά δυστυχώς το free shipping για αγορές άνω των 50 είναι είτε με FedEx είτε με UPS,μίλησα μαζί τους και δυστυχώς δεν μπορώ να επιλέξω πάροχο...τι μου προτείνετε να κάνω;Για αρχή σκέφτομαι να κατεβάσω την παραγγελία οριακά στα 45 ευρώ αν γίνεται..

Αν δεν την κατεβασεις κατω απο 22ε θα πρεπει να πληρωσεις τελωνειο και αν ερθει με κουριερ υπολογισε καμια 80αρια ευρω σε εξοδα εκτελωνισμου + ΦΠΑ.

5 ώρες πριν, PanosTs7 είπε

Δεν ξέρω τι θέλεις να αγοράσεις, αλλά στα αμερικάνικα μαγαζιά το free shipping ισχύει μόνον μέσα στις πολιτείες και όχι στο εξωτερικό. Ψάξτο πριν αποφασίσεις.

Πρέπει να γνωρίζεις, ακόμη ότι,  η ατέλεια των 45€  εφαρμόζεται στις περιπτώσεις δεμάτων, για τα οποία ο παραλήπτης δεν έχει πληρώσει χρήματα, δηλαδή για δέματα μεταξύ συγγενών και όχι από μαγαζιά, ακόμη και αν ο αποστολέας στέλνει δωρεάν, σαν δώρο. Επίσης, οι μεταφορές με courier κοστίζουν πολύ παραπάνω από εκείνες με το ταχυδρομείο.

5 ώρες πριν, makfil είπε

Δεν ξέρω τι θέλεις να αγοράσεις, αλλά στα αμερικάνικα μαγαζιά το free shipping ισχύει μόνον μέσα στις πολιτείες και όχι στο εξωτερικό. Ψάξτο πριν αποφασίσεις.

Πρέπει να γνωρίζεις, ακόμη ότι,  η ατέλεια των 45€  εφαρμόζεται στις περιπτώσεις δεμάτων, για τα οποία ο παραλήπτης δεν έχει πληρώσει χρήματα, δηλαδή για δέματα μεταξύ συγγενών και όχι από μαγαζιά, ακόμη και αν ο αποστολέας στέλνει δωρεάν, σαν δώρο. Επίσης, οι μεταφορές με courier κοστίζουν πολύ παραπάνω από εκείνες με το ταχυδρομείο.

Αναφέρει ρητά ότι πάνω από 50$ παρέχεται free shipping..Δεν θα μπορούσα να κάνω "κομπίνα" με thrid party service ώστε να πληρώσω αλλα τουλάχιστον ταχυδρομείο;Υπάρχει κάποια έγκυρη αυτόν τον καιρό γιατί είδα κάποιες που έχει γράψει ο makfil του insomnia στο καταπληκτικό άρθρο του άλλα οι περισσότερες έχουν πάψει την λειτουργία τους.Μόνο το MyUS έχω βρεί προσωπικά που είναι κάπως οικονομικό.Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεία σας παιδιά.

Ακόμη και αν βρεις μεσάζοντα στην Αμερική, θα πληρώσεις για την υπηρεσία του, και συνολικά θα σου κοστίσει ένα ποσό που δεν ξέρω αν αξίζει τη συγκεκριμένη αγορά. Η απόφαση είναι δική σου.

Πάντως, στην ανακοίνωση για το free shipping που εφαρμόστηκε πριν από 2 μήνες περίπου, λέει ξεκάθαρα ότι τα έξοδα εκτελωνισμού βαρύνουν τον αγοραστή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι,συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάτι,όποια taxes και αν επιβληθούν στο δέμα,θα χρειαστεί να τα πληρώσω,απλά θέλω να γλιτώσω αυτά τα χρήματα που θα δώσω για εκτελωνιστή και γενικού φόρους,δηλαδή τα επιπλέον κόστη που προκύπτουν από αποστολή του δέματος με courier..θα ήταν καλά αν έδινα έστω,χρήματα σε μεσάζοντα ώστε να τα στείλει με USPS(παρένθεση..αλλά ήθελα να επισημάνω ότι έχουν πραγματοποιηθεί αγορές από ebay πρίν λειτουργήσουν το global πρόγραμμα,αξίας άνω των 200 ευρώ και δεν έχω πληρώσει για τελωνείο πότε πάνω από 20 ευρώ,μπορεί να ήμουν τυχερός αλλά σίγουρα αυτό δείχνει ότι είτε υπάρχουν διάφορα κενά στους ελέγχους είτε πλέον έχουν ψιλιαστεί για καλά την δουλειά,μιας και έχω καιρό να αγοράσω εκτός ΕΕ και ακούω ποσά τρελά) και θα μου έρθει μήνυμα για invoice λογικά,στέλνω τιμή και μου χτυπάνε 15 ευρω + φπα 24%,άρα περιπου 25 ευρώ αν αξίζουν 50 και κανενα 15αρη στον μεσάζοντα..συνολικά 40 ευρώ,καλά δεν τα λέω;

Υ.Γ.:Αν υπάρχει κάποια πρόταση για μεσάζοντα και σχετικά φτηνό θα ήταν καλοδεχούμενη..Επίσης γνωρίζει κανείς τιμοκατάλογο για FedEx ή παίζουν στις ίδιες τιμές,διότι η DHL κάθε χρόνο κάνει τρομερές αλλαγές στις χρεώσεις της!Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από PanosTs7
Προσθήκη Ερώτησης

26 λεπτά πριν, PanosTs7 είπε

Ναι,συγγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάτι,όποια taxes και αν επιβληθούν στο δέμα,θα χρειαστεί να τα πληρώσω,απλά θέλω να γλιτώσω αυτά τα χρήματα που θα δώσω για εκτελωνιστή και γενικού φόρους,δηλαδή τα επιπλέον κόστη που προκύπτουν από αποστολή του δέματος με courier..θα ήταν καλά αν έδινα έστω,χρήματα σε μεσάζοντα ώστε να τα στείλει με USPS(παρένθεση..αλλά ήθελα να επισημάνω ότι έχουν πραγματοποιηθεί αγορές από ebay πρίν λειτουργήσουν το global πρόγραμμα,αξίας άνω των 200 ευρώ και δεν έχω πληρώσει για τελωνείο πότε πάνω από 20 ευρώ,μπορεί να ήμουν τυχερός αλλά σίγουρα αυτό δείχνει ότι είτε υπάρχουν διάφορα κενά στους ελέγχους είτε πλέον έχουν ψιλιαστεί για καλά την δουλειά,μιας και έχω καιρό να αγοράσω εκτός ΕΕ και ακούω ποσά τρελά) και θα μου έρθει μήνυμα για invoice λογικά,στέλνω τιμή και μου χτυπάνε 15 ευρω + φπα 24%,άρα περιπου 25 ευρώ αν αξίζουν 50 και κανενα 15αρη στον μεσάζοντα..συνολικά 40 ευρώ,καλά δεν τα λέω;

Υ.Γ.:Αν υπάρχει κάποια πρόταση για μεσάζοντα και σχετικά φτηνό θα ήταν καλοδεχούμενη..Επίσης γνωρίζει κανείς τιμοκατάλογο για FedEx ή παίζουν στις ίδιες τιμές,διότι η DHL κάθε χρόνο κάνει τρομερές αλλαγές στις χρεώσεις της!Ευχαριστώ.

Τα κουριερ ολα πανω κατω ειναι πλεον στο 80αρι για εξοδα εκτελωνισμου (αλλοι ειναι 80, αλλοι 90 πχ) + ΦΠΑ + εξοδα αποθηκης αν περασουν καποιες μερες.

6 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τα κουριερ ολα πανω κατω ειναι πλεον στο 80αρι για εξοδα εκτελωνισμου (αλλοι ειναι 80, αλλοι 90 πχ) + ΦΠΑ + εξοδα αποθηκης αν περασουν καποιες μερες.

Αν το στείλω σε άτομο στην Αγγλία και μετά αυτός σε εμένα,από ότι διάβασα σήμερα είναι πολύ ελαστική με τις εισαγωγές προιόντων εκτός ΕΕ,το κόστος είναι ελάχιστο..θα ήταν καλή ιδέα;

16 λεπτά πριν, PanosTs7 είπε

Αν το στείλω σε άτομο στην Αγγλία και μετά αυτός σε εμένα,από ότι διάβασα σήμερα είναι πολύ ελαστική με τις εισαγωγές προιόντων εκτός ΕΕ,το κόστος είναι ελάχιστο..θα ήταν καλή ιδέα;

Προσωπικα δεν εχω μαντικες ικανοτητες για να σου πω κατι τετοιο, πρακτικα δεν θεωρω πως θα εχει μεγαλη διαφορα αφου θα πληρωσεις και εξοδα απο Αγγλια - Ελλαδα. Ισως καποιος αλλος να ξερει παραπανω βεβαια.

παιδια καλησπερα.

για το παρακατω αντικειμενο τι να περιμενω τελωνειο+λοιπα εξοδα απο κινα??

εχει επιλογη για dhl & AliExpress Premium Shipping

https://www.aliexpress.com/item/Noname-Carplay-RCD330-RCD330G-Plus-6-5-MIB-Radio-For-VW-Golf-5-6-Jetta-CC/32852410288.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7e9f2e0eCf0a5D

6 ώρες πριν, kostakiss είπε

παιδια καλησπερα.

https://www.aliexpress.com/item/Noname-Carplay-RCD330-RCD330G-Plus-6-5-MIB-Radio-For-VW-Golf-5-6-Jetta-CC/32852410288.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.7e9f2e0eCf0a5D

Δεν κοιτας στο σαιτ της ΕΟΝΟΝ μηπως εχουν τπτ για το αμαξι σου; Εχουν Ευρωπαικες αποθηκες (οποτε οχι εξοδα τελωνειου), πολλα μοντελα για συγκεκριμενα αυτοκινητα και καλες τιμες (επισης ο "αντιπροσωπος" τους ειναι στα μερη σου αλλα τα χρυσοκοστολογει οποτε και παλι καλυτερα να αγορασεις μεσα απο το σαιτ τους).

• Thanks 1

7 ώρες πριν, kostakiss είπε

παιδια καλησπερα.

Έχεις πάρει απάντηση στο άλλο νήμα που ξαναρώτησες.

• Like 1

Γεια στην παρέα.Επειδή έχω αρκετό καιρό να παραγγείλω από ebay.Θέλω να παραγγείλω από το βρετανικό ebay κάτι πράγματα.Έχει όριο για να περάσει τελωνίο ή επειδή είμαστε Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα?Επίσης μήπως θυμάστε τα κιλά που επιτρέπονται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...