Foustanoss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Θα βαλω αυτους και ο θεος βοηθος...Ενα jacket ειναι ελεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Γιατί μόνο η αμοιβή εκτελωνιστή είναι 100+ ... Δηλαδή για 55 ευρώ θα πληρώσεις 130+ ευρώ! Μάλλον πρέπει να το σκεφτείς και να το κάνεις εσύ... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foustanoss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δεν ξερω καν τις χρεωσεις τους υπολογιζα κανα 70αρι 100 max συνολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Foustanoss said: Δεν ξερω καν τις χρεωσεις τους υπολογιζα κανα 70αρι 100 max συνολο Υπολόγισε τα διπλάσια αν κάνουν εκείνοι τον εκτελωνισμό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Foustanoss Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Πω γελανε και οι πετρες.. Θα παω ο ιδιος αστο 200 ευρω να μου βγει παραγγελια των 50 ευρω δεν λεει...ρε γαμωτο μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Θα σου πουν εκείνοι πόσα θα είναι όταν τους πάρεις τηλέφωνο. Πόσα κιλά θα είναι το πακέτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 minute ago, Hapatingo said: Θα σου πουν εκείνοι πόσα θα είναι όταν τους πάρεις τηλέφωνο. Πόσα κιλά θα είναι το πακέτο? Τα κιλά τι σχέση έχουν με τα έξοδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, cambo99 said: Τα κιλά τι σχέση έχουν με τα έξοδα; O εκτελωνιστής παίρνει γύρο στα 37 ευρώ τα άλλα είναι ο φπα, δασμοί δεν θα μπουν. Ακόμα και ο ίδιος να κάνει έρχονται τα ίδια. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Hapatingo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 7 minutes ago, Hapatingo said: O εκτελωνιστής παίρνει γύρο στα 37 ευρώ τα άλλα είναι ο φπα, δασμοί δεν θα μπουν. Ακόμα και ο ίδιος να κάνει έρχονται τα ίδια. Δεν ξέρω αν άλλαξε , που δεν νομίζω, αλλά η αμοιβή εκτελωνιστή είναι 100 ευρώ στις περισσότερες courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Just now, cambo99 said: Δεν ξέρω αν άλλαξε , που δεν νομίζω, αλλά η αμοιβή εκτελωνιστή είναι 100 ευρώ στις περισσότερες courier. Η αμοιβή εκτελωνιστή είναι ανάλογη της αξίας του εμπορεύματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μεταφέρω παλαιότερο post σχετικά με τον τιμοκατάλογο 2017 της DHL, για να γνωρίζουμε τις χρεώσεις της στον εκτελωνισμό Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε σχετικά με την αποστολή σας η οποία κατά την άφιξη της στη χώρα θα χρειαστεί εκτελωνισμό. Αναμένουμε από εσάς το αποδεικτικό πληρωμής (PayPal, western union, καταθετήριο, order confirmation της παραγγελίας σας που στέλνει η εταιρεία και μοιάζει με τιμολόγιο, οτιδήποτε δηλαδή αναγράφει αναλυτικά τα προϊόντα και την τιμή τους). Σχετικά με την διαδικασία εκτελωνισμού έχετε την εξής επιλογή: 1. Ανάθεση της διαδικασίας εκτελωνισμού στην DHL, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον εκτελωνισμό και τη μεταφορά της αποστολής σε εσάς i. κόστος 39,00 Ευρώ (για αποστολές με αξία μέχρι 150,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) + Έξοδα Τελωνείου ii. κόστος 54,00 Ευρώ (για αποστολές με αξία 151,00-800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών) + Έξοδα Τελωνείου 2. Αναλαμβάνετε εσείς την διαδικασία του εκτελωνισμού και την παραλαβή του δέματος σας από το διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Cargo-Εμπορεύματα 3,4) i. κόστος 51,00 Ευρώ (37,00 τα πρακτορειακά - διατακτική + 14,00 τα εργατικά) + Έξοδα Τελωνείου (για αποστολές έως 5 κιλά) ii. Κόστος 60,70 Ευρώ (37,00 τα πρακτορειακά - διατακτική + 23,70 τα εργατικά) + Έξοδα Τελωνείου (για αποστολές πάνω από 5 κιλά) *Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την παρέλευση 48 ωρών από την άφιξη της αποστολής σας θα χρεώνεστε αποθήκευτρα τα οποία είναι 6,96 ευρώ την ημέρα ανά δέμα.* Και το επισυναπτόμενο αρχείο με τις χρεώσεις λέει: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySql Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Στις 8/3/2018 στις 10:41 ΠΜ, MySql είπε Τότε πως εξηγείς ότι κανένα δέμα μου που έχει περάσει τελωνείο δεν έχει εξωτερικά ή εσωτερικά του κουτιού με κάποιο διακριτικό την τιμή; Την αφαιρούν; @makfil συγνώμη που επιμένω αλλά μπορείς να μου λύσεις αυτή την απορία στο follow up; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cambo99 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 On 14/3/2018 at 8:44 PM, Foustanoss said: Δεν ξερω καν τις χρεωσεις τους υπολογιζα κανα 70αρι 100 max συνολο Τελικά πόσο πλήρωσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markbass Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Παιδιά, πρόσφατα είχα παραγγείλει απο εναν κινέζο seller στο ebay μια 17αρα LCD για laptop αξιας γυρω στα 140 ευρω. Του είχα πει να κολλήσει ενα ψευτικο invoice επανω που να γραφει $30 και μου το έστειλε με DHL express. Το περίεργο είναι φυσικά ότι δεν το σταμάτησαν στο τελωνείο και παρέλαβα την οθόνη μέσα σε τρεις μέρες απο κίνα. Τώρα χρειάζομαι επειγόντως να παραγγείλω αλλη μια τέτοια οθόνη και να συνεννοηθώ μαζί του να κάνει το ίδιο με το ψευτικο τιμολόγιο. Αξίζει λέτε το ρίσκο? μήπως γενικά έγιναν πιο ελαστικοί στα χαμηλής αξίας δέματα επειδή όλα επιστρέφονται πίσω και χανουν μεροκάματα οι εκτελωνιστές τους? Γνωρίζω πως αν θα μου το στείλει με απλό ελτα στη χειρότερη περίπτωση να πληρώσω κανα 40αρι φόρους απλα βιάζομαι και δεν μπορώ να περιμένω 30-40 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, markbass είπε Παιδιά, πρόσφατα είχα παραγγείλει απο εναν κινέζο seller στο ebay μια 17αρα LCD για laptop αξιας γυρω στα 140 ευρω. Του είχα πει να κολλήσει ενα ψευτικο invoice επανω που να γραφει $30 και μου το έστειλε με DHL express. Το περίεργο είναι φυσικά ότι δεν το σταμάτησαν στο τελωνείο και παρέλαβα την οθόνη μέσα σε τρεις μέρες απο κίνα. Τώρα χρειάζομαι επειγόντως να παραγγείλω αλλη μια τέτοια οθόνη και να συνεννοηθώ μαζί του να κάνει το ίδιο με το ψευτικο τιμολόγιο. Αξίζει λέτε το ρίσκο? μήπως γενικά έγιναν πιο ελαστικοί στα χαμηλής αξίας δέματα επειδή όλα επιστρέφονται πίσω και χανουν μεροκάματα οι εκτελωνιστές τους? Γνωρίζω πως αν θα μου το στείλει με απλό ελτα στη χειρότερη περίπτωση να πληρώσω κανα 40αρι φόρους απλα βιάζομαι και δεν μπορώ να περιμένω 30-40 μέρες. Από όαα αναφέρονται στα σχετικά νήματα, ο τελωνειακός δεν βασίζεται στη δηλωμένη αξία του κινέζου, αφού γνωρίζει ότι είναι μούφα. Αν πέρασε το δέμα χωρίς χρέωση, δεν σημαίνει ότι και με το επόμενο θα συμβεί το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα