skar1983 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά τι ποσό και πάνω περνάει τελωνείο;έκανα παραγγελία βιβλίο με 10€ αξία από αμαζόν Ιαπωνία,ναι δεν υπάρχει αλλού,και 10 μεταφορικά. Έχει φόβο για τελωνείο;
MySql Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 @makfil Καλησπέρα θέλω να αγοράσω γυαλιά αξίας 90 ευρώ από ένα site στην Αμερική. Η μόνη επιλογή που δίνει είναι με dhl υπάρχει κάποιος τρόπος να ελαττώσω τις πιθανότητες να με τσιμπήσουν; και εάν όχι πόσο θα μου κοστίσει ο εκτελωνισμός για να δω εάν αξίζει; Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 DHL=Courier= σίγουρο τελωνείο με καπέλο την αμοιβή του εκτελωνιστή και άλλα μικροέξοδα. 1
moutsa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, MySql είπε @makfil Καλησπέρα θέλω να αγοράσω γυαλιά αξίας 90 ευρώ από ένα site στην Αμερική. Η μόνη επιλογή που δίνει είναι με dhl υπάρχει κάποιος τρόπος να ελαττώσω τις πιθανότητες να με τσιμπήσουν; και εάν όχι πόσο θα μου κοστίσει ο εκτελωνισμός για να δω εάν αξίζει; Ευχαριστώ Φυσικά και υπάρχει τροπος μπορείς να τα στείλεις μέσω κάποιας εταιριας parcel forward. Με αυτόν τον τρόπο έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις αποστολη με USPS. 1
MySql Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, makfil είπε DHL=Courier= σίγουρο τελωνείο με καπέλο την αμοιβή του εκτελωνιστή και άλλα μικροέξοδα. Τι διαφορετικό υπάρχει; Courier δεν είναι όλες πχ USPS που προτείνεται; Μπορείς να μου πεις μέσες άκρες το καπέλο που θα φάω; 4 ώρες πριν, moutsa είπε Φυσικά και υπάρχει τροπος μπορείς να τα στείλεις μέσω κάποιας εταιριας parcel forward. Με αυτόν τον τρόπο έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις αποστολη με USPS. Θα με ενδιέφερε να μου προτείνεις κάποια Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, MySql είπε Τι διαφορετικό υπάρχει; Courier δεν είναι όλες πχ USPS που προτείνεται; Μπορείς να μου πεις μέσες άκρες το καπέλο που θα φάω; Θα με ενδιέφερε να μου προτείνεις κάποια Ευχαριστώ 1. Η USPS είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο που εξυπηρετείται από τα ΕΛΤΑ στη χώρα μας. Η αποστολή με το ταχυδρομείο, βέβαια, δεν σημαίνει ότι γλυτώνεις το τελωνείο αλλά δεν έχεις τα επιπλέον έξοδα της courier. 2. Τα έξοδα με το ταχυδρομείο είναι ΦΠΑ συν τέλος ΕΛΤΑ ενώ με την courier επιπλέον αμοιβή εκτελωνιστή και άλλα μικροέξοδα. 3. Η αποστολή με εταιρεία που θα το παραλάβει και θα στο στείλει αφενός θέλει αμοιβή για την υπηρεσία που προσφέρει αφετέρου δεν σημαίνει ότι γλυτώνεις το τελωνείο, όπως εξήγησα παραπάνω. Υπάρχουν αρκετές στο αντίστοιχο κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου, 1
MySql Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 6 ώρες πριν, makfil είπε 1. Η USPS είναι το αμερικάνικο ταχυδρομείο που εξυπηρετείται από τα ΕΛΤΑ στη χώρα μας. Η αποστολή με το ταχυδρομείο, βέβαια, δεν σημαίνει ότι γλυτώνεις το τελωνείο αλλά δεν έχεις τα επιπλέον έξοδα της courier. 2. Τα έξοδα με το ταχυδρομείο είναι ΦΠΑ συν τέλος ΕΛΤΑ ενώ με την courier επιπλέον αμοιβή εκτελωνιστή και άλλα μικροέξοδα. 3. Η αποστολή με εταιρεία που θα το παραλάβει και θα στο στείλει αφενός θέλει αμοιβή για την υπηρεσία που προσφέρει αφετέρου δεν σημαίνει ότι γλυτώνεις το τελωνείο, όπως εξήγησα παραπάνω. Υπάρχουν αρκετές στο αντίστοιχο κεφάλαιο του επικαιροποιημένου οδηγού της υπογραφής μου, Γιαυτό σε ρωτάω πόσο θα μου κοστίσει με την dhl για να συγκρίνω εάν αξίζει να χρησιμοποιήσω parcel forward Ευχαριστώ
makfil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, MySql είπε Γιαυτό σε ρωτάω πόσο θα μου κοστίσει με την dhl για να συγκρίνω εάν αξίζει να χρησιμοποιήσω parcel forward Ευχαριστώ Στην αξία των 90€ θα προσθέσεις και τα μεταφορικά (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη) και θα το πολλαπλασιάσεις με 24%, για να βγάλεις τον ΦΠΑ. Θα υπολογίζεις 50-55€ αμοιβή εκτελωνιστή και άλλα μικροέξοδα (συν αποθήκευτρα αν καθυστερήσει η διαδικασία πάνω από 48 ώρες.)
MySql Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, makfil είπε Στην αξία των 90€ θα προσθέσεις και τα μεταφορικά (εάν δεν το έχεις κάνει ήδη) και θα το πολλαπλασιάσεις με 24%, για να βγάλεις τον ΦΠΑ. Θα υπολογίζεις 50-55€ αμοιβή εκτελωνιστή και άλλα μικροέξοδα (συν αποθήκευτρα αν καθυστερήσει η διαδικασία πάνω από 48 ώρες.) Mάλιστα οπότε γύρω στα 75 ευρώ υπολογίζω θα μου κοστίσει με dhl. Μάλλον θα προτιμήσω το parcel forward Για την κουβέντα να προσθέσω ότι στο παρελθόν ψώνισα από Αμερική και ο φόρος ήταν πληρωμένος από τον πωλητή οπότε δεν πέρασε τελωνείο παρότι ήρθε με dhl
moutsa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Αν χρησιμοποιήσεις εταιρία parcel forward έχεις την δυνατότητα στην τελωνειακή δήλωση που θα κάνεις να δηλωσεις χαμηλή αξία. Αν προσθέσουμε ότι η παραγγελία σου θα είναι ένα μικρό και ελαφρύ πακέτο υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να γλυτώσεις και το τελωνείο. 1
MySql Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, moutsa είπε Αν χρησιμοποιήσεις εταιρία parcel forward έχεις την δυνατότητα στην τελωνειακή δήλωση που θα κάνεις να δηλωσεις χαμηλή αξία. Αν προσθέσουμε ότι η παραγγελία σου θα είναι ένα μικρό και ελαφρύ πακέτο υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να γλυτώσεις και το τελωνείο. Μπορείς να μου προτείνεις μια εταιρία parcel forward για να μην επιλέξω μια τυχαία από το google;
moutsa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, MySql είπε Μπορείς να μου προτείνεις μια εταιρία parcel forward για να μην επιλέξω μια τυχαία από το google; Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια την shipito είναι απόλυτα αξιόπιστη και ασφαλής. Υπάρχουν αρκετές αλλά δεν έχω εμπειρία. Στη σελίδα βάζοντας διαστάσεις και βάρος πακέτου μπορείς να υπολογίσεις το κόστος αποστολής. 1
MySql Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, moutsa είπε Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια την shipito είναι απόλυτα αξιόπιστη και ασφαλής. Υπάρχουν αρκετές αλλά δεν έχω εμπειρία. Στη σελίδα βάζοντας διαστάσεις και βάρος πακέτου μπορείς να υπολογίσεις το κόστος αποστολής. 1)Έχει επιλογή για usps, σωστά; 2)Σε κάποια άλλα διαβάζω ότι υπάρχει επιλογή να έρθουν μέσω ολλανδίας για να γλιτώσεις τελωνείο με αυτή υπάρχει αυτή η επιλογή; 3)Εάν δεν ξέρεις ακριβώς διαστάσεις και βάρος υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2018 από MySql
moutsa Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Στην παρακάτω σελίδα μπορείς βάζοντας τα ζητούμενα του πακέτου σου στο περιπου δεν χρειαζεται ακριβως να δεις όλες τις επιλογές αποστολής και το κόστος. https://www.shipito.com/en/shipping-calculator Μέσω Ολλανδίας δεν υπάρχει καμία επιλογή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα