Costas193838 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δώσε την πλήρη περιγραφή της DHL όπως τη λέει στο tracking #.Καλησπέρα,Έκανα μία παραγγελία απο Ιαπωνία η όποια θα μου κοστήσει 112.70.Δεν είναι κινητό είναι 2 dvd με ένα photobook.Δεν με ενδιαφέρει η επιστροφή του απλά θέλω βοήθεια στο να υπολογήσω το τελωνείο.Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βγει πάνω από 250-300 ευρώ για εκτελωνισμό?Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Αν υποθέσουμε ότι ο τελωνειακός θα βάλει την ίδια αξία (μπορεί και μεγαλύτερη) θα πληρώσεις 24% ΦΠΑ (27,05€) και τέλος εκτελωνισμού 15€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα θα βγει γυρω στα 154 μπορει και παραπανω?Απλα φοβαμαι μην μου πουν κανα τρελο ποσο του τυπου αυτο που ειπα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται από την αξία που θα βάλει ο τελωνειακός αλλά δεν νομίζω ότι θα βάλει αυτά που φοβάσαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κατι τελευταιο η CIF ειναι η τιμη μαζι με το shipping plus handling γιατι η τιμη του χωρις το shipping ειναι γυρω στα 69 ευρω απλα με το shipping παει στα 112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Η αξία CIF είναι κόστος+μεταφορικά+ασφάλιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα ολο το ποσο θα χρησιμοποιηθει για τον εκτελωνισμο του.Okay ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα θα βγει γυρω στα 154 μπορει και παραπανω?Απλα φοβαμαι μην μου πουν κανα τρελο ποσο του τυπου αυτο που ειπα πριν. Με κουριερ θα έρθει; Αν ναι ετοιμάσου να δωσεις περισσότερα από όσα γράφτηκαν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Με κουριερ θα έρθει; Αν ναι ετοιμάσου να δωσεις περισσότερα από όσα γράφτηκαν....Δυστυχως ναι δεν ειχα αλλη επιλογη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχως ναι δεν ειχα αλλη επιλογη Δεν το είπες από την αρχή. Αλλάζουν τα πράγματα γιατί στην courier χρεώνουν α) αμοιβή εκτελωνιστή που ξεκινάει από 50€ περίπου, β) αποθήκευτρα και γ) άλλα μικροέξοδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα να περιμενω κανα 250? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το θέλεις το δέμα, θα πληρώσεις αυτά που υπολογίζεις πάνω-κάτω. Εάν σε καίει το ποσό, σκέψου από τώρα τις επόμενες κινήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αν το θέλεις το δέμα, θα πληρώσεις αυτά που υπολογίζεις πάνω-κάτω. Εάν σε καίει το ποσό, σκέψου από τώρα τις επόμενες κινήσεις. Ξερουμε ποσα θα πληρωσω αν το εκτελωνισο μονος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θα γλυτώσεις την αμοιβή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση και η διαφορά (όφελος) είναι περίπου 20-30€ περίπου, και θα πληρώσεις ακόμη τον ΦΠΑ, τα αποθήκευτρα (περίπου 7€/μέρα μετά τη 2η μέρα) και άλλα μικροέξοδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costas193838 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Θα γλυτώσεις την αμοιβή αλλά θα πληρώσεις τη διασάφηση και η διαφορά (όφελος) είναι περίπου 20-30€ περίπου, και θα πληρώσεις ακόμη τον ΦΠΑ, τα αποθήκευτρα (περίπου 7€/μέρα μετά τη 2η μέρα) και άλλα μικροέξοδα. Okay ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα