Nihilist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Είχα πάει τις προάλλες στα public και στο πλαίσιο και έβλεπα κάτι mousepads 20€. Τι διαφορετικό δίνουν αυτά από τα κλασσικά τα mousepads και έχουν τόσο τσιμπημένη τιμή;
Demon Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ανάλογα τι εννοείς «κλασσικά mousepads». Για αρχή είχα ένα που μου είχαν κάνει δώρο από τα τζάμπο Μετά πήγα σε ένα steelseries και το λάτρεψα, μεγάλη ταχύτητα κύλησης του mouse και καλαισθησία. Συν ότι το δικό μου είναι από λάστιχο και ύφασμα που σημαίνει πως αν διπλωθεί δεν τσακίζει και καθαρίζεται εύκολα.
Nihilist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγώ ένα κλασσικό. Πως να στο πω. Πως ήταν τα πρώτα που είχαν βγει; έτσι. Mousepads 1€. Εσύ ποιος έχεις; Επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα λίγο μεγαλούτσικο
Demon Lord Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Εγώ ένα κλασσικό. Πως να στο πω. Πως ήταν τα πρώτα που είχαν βγει; έτσι. Mousepads 1€. Εσύ ποιος έχεις; Επειδή σκέφτομαι να πάρω ένα λίγο μεγαλούτσικο Site: Link αυτό έχω αλλά δεν ξέρω τι μοντέλο είναι, της steelseries. Με βόλοεψε αρκετά αν και δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από mousepads. Κάνα 18άρι περίπου το είχα πάρει από πλαίσιο. Δες και στο skroutz, έχει πολλά razer και steelseries από 5-15€
InfernoN Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-mousepad/prod1140148pp/ το καλύτερο mousepad για όλες τις χρήσεις στην αγορά τώρα αν χώσεις σχέδια δικό σου θέμα να πληρώσεις παραπάνω 1
Haris San Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/mousepads/steelseries-qck-mousepad/prod1140148pp/ το καλύτερο mousepad για όλες τις χρήσεις στην αγορά τώρα αν χώσεις σχέδια δικό σου θέμα να πληρώσεις παραπάνω Ισχυει, εγω εχω το qck+ (λιγο μεγαλυτερο), το χα παρει 15 απο public. Είχα πάει τις προάλλες στα public και στο πλαίσιο και έβλεπα κάτι mousepads 20€. Τι διαφορετικό δίνουν αυτά από τα κλασσικά τα mousepads και έχουν τόσο τσιμπημένη τιμή; Γενικα εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Αυτο το steelseries που εχω κ γω το χρησιμοποιουν οι pros, τουλαχιστον στο counter.(καλα αυτος δεν ειναι λογος για να πεις οτι ειναι καλο, απλα σιγουρα δεν ειναι μουφα γιατι αν δεν ηταν καλο δεν θα το χρησιμοποιουσαν) Btw μπορεις να το πλυνεις κιολας αν λερωσει..
Caiden Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Btw μπορεις να το πλυνεις κιολας αν λερωσει.. Επειδη μου εχει λερωθει και σκεφτομουν να το πλυνω, να χρησιμοποιησω μονο νερο ή και σαπουναδα (φοβαμαι μηπως ποτισει)?
parlar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Και με ένα υγρό μωρομάντηλο μπορείς να το καθαρίσεις,εύκολα και γρήγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα