KNBoy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά αγόρασα τον δίσκο αυτόν και παρατηρώ ότι τα βίντεο παίζουνε ελαφρώς πιο γρήγορα από το κανονικό! Τι ακριβώς έγινε? Όταν τοποθέτησα τον δίσκο από μόνος του ήτανε χωρισμένος σε 2 part. Τον έκανα 1 χρησιμοποιώντας το GPT. Μήπως πρέπει να τον γυρίσω σε Dynamic Disk ή MBR ? Γιατί δεν νομίζω να έχει πρόβλημα! Καινούριος δίσκος είναι. Και για να καταλάβω ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε GPT, MBR & Dynamic Disk; http://www.e-shop.gr/western-digital-wd40ezrx-caviar-green-4tb-35-sata3-p-PER.303058
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ... Όταν τοποθέτησα τον δίσκο από μόνος του ήτανε χωρισμένος σε 2 part. Τον έκανα 1 χρησιμοποιώντας το GPT.... Wait. 2 partitions ? Tσέκαρε λίγο με HDSentinel υγεία και ώρες λειτουργίας. Υ.Γ επι του προβλήματος παίζει θέμα drivers (ενημέρωση ίσως; ) ή hardware acceleration.
KNBoy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ναι... Τον αγόρασα και είχε 2 αντί για 1. Έναν 2tb και... και έναν 1tb και... Τον έκανα 1 με μέθοδο GPT και παρατηρώ ότι τρέχει τα βίντεο ποιο γρήγορα. Σίγουρα το πρόβλημα δεν είναι στο GPT; Το HDSentinel μου λέει πώς έχω άριστη ηγεία σε όλους τους δίσκους! (100%)
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά αγόρασα τον δίσκο αυτόν και παρατηρώ ότι τα βίντεο παίζουνε ελαφρώς πιο γρήγορα από το κανονικό! Δεν μπορεί να έχει σχέση. Σου φαίνεται ή κάτι άλλο (σοφτγουερεικό μάλλον) συμβαίνει.
KNBoy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Και όμως δεν είναι ότι μου φαίνεται. Το κατάλαβα πολύ αισθητά από το arrow που έχω συνηθίσει εδώ και 2 χρόνια το Intro και τώρα όλα πάνε πιο γρήγορα.. Το καταλαβαίνω από την μουσική και τις σκηνές. Μάλιστα άλλαξα δίσκο το επεισόδιο και έπαιζε κανονικά. Μπορεί κάποιος να διαβάσει την απάντηση στο δεύτερο σχόλιο; Νομίζω η απάντηση βρίσκετε εκεί αλλά δεν γνωρίζω καλά αγγλικά και παίζει να κάνω λάθος! http://www.tomshardware.co.uk/forum/233291-32-what-difference
EddieObscurant Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 δεν ειναι θεμα δισκου αλλα software. Δεν ξέρω με ποιο προγραμμα βλεπεις τις ταινιες, αλλα κατεβασε το k-lite codec pack, και θα σου λυθουν λογικα τα προβλήματα τον δισκο τον εχεις εσωτερικο?
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Εμένα μου φαίνεται περίεργο αυτο με τα 2 partition .... εδω συνήθως οι καινούργιοι δίσκοι δεν εχουν καθόλου partitions και φτιάχνουμε εμει οτι τον κάνεις format , ο δίσκος ηταν σφραγισμένος ;
jim_p Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ενας σκληρος που ειναι σε mbr μπορει να "κοπει" σε partitions των 2TB το πολυ. Δηλαδη, ακομα και unformatted να εινια, θα ηταν χωρισμενος σε 2 κομματια των 2TB. Τωρα γιατι ηταν φορμαρισμενα αυτα τα κομματια δεν μπορω να ξερω. Σε gpt δεν υπαρχει τετοιος περιορισμος.
slr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τον δίσκο που αγόρασες τον πήρες καινούργιο; Γιατί οι καινούργιοι δίσκοι δεν είναι καθόλου φορμαρισμένοι... :fear:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 τελείως σφραγισμένο το φακελάκι ή κλεισμένο με αυτοκόλλητο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα