Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως από το  service που μίλησα σήμερα μου είπαν χλωμό  να δουλέψει..

το καθαρισαν αλλα τζίφος μου είπαν θα κάνουν 1-2 δοκιμές ακόμα και θα μου που από Δευτερα..

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα μιας και βρήκα logic board από ebay unlocked με 50€ και από το το service μου είπαν ότι με 150€ + 50€ τη μητρική μου το επισκευάζουν. Εσείς τι λέτε αξίζει;

Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα μιας και βρήκα logic board από ebay unlocked με 50€ και από το το service μου είπαν ότι με 150€ + 50€ τη μητρική μου το επισκευάζουν. Εσείς τι λέτε αξίζει;/

Βρήκες unlocked μητρική από 5άρι με 50€?! Ούτε για 3g δεν βρίσκεις με τόσα! Σίγουρα δε λέει faulty, as is, icloud locked, ή κάτι τέτοιο? πρόσεχε γιατί παραείναι φτηνή!

• Like 1
Δημοσ.

Η πρόταση του φίλου Palp για ισοπροπυλική αλκοόλη (isopropyl alcohol) είναι μεν η καλύτερη αλλά είναι αμφίβολο αν θα έχει αποτέλεσμα αφού νερό + ηλεκτρονικά απλά δεν συμβιβάζονται. :(  

Στην πραγματικοτητα το νερο ειναι ενας αριστος μονωτης για οτιδηποτε ηλεκτονικο. Αυτο που κανει την ζημια ειναι τα αλατα που εμπεριεχονται μεσα στο νερο. Το απιονισμενο νερο ειναι σκετο νερο χωρις τιποτε αλλο μεσα και δεν επιτρεπει την διελευση ρευματος.

Δημοσ.

Παιδιά επαναφέρω το θέμα μιας και βρήκα logic board από ebay unlocked με 50€ και από το το service μου είπαν ότι με 150€ + 50€ τη μητρική μου το επισκευάζουν. Εσείς τι λέτε αξίζει;

wait ,μονο η μητρικη εχει προβλημα?Και σου ζητανε 150 για να στην φορεσουν?Επισης στειλε το λινκ απο το ebay,γιατι αποκλειετε να την πουλαει καποιιος μονο τοσα.

Δημοσ.

wait ,μονο η μητρικη εχει προβλημα?Και σου ζητανε 150 για να στην φορεσουν?

νομίζω είχε πει ότι θέλει και οθόνη και δε θυμάμαι αν θέλει και κάτι άλλο

Δημοσ.

150+50= 200 στο συνολο ρισκάροντας να φτιαξεις συσκευη που δεν ξερεις αν θα δουλεψει στην πορεια όπως δουλευε χωρις προβλήματα. Στην θεση σου θα το πουλουσα για ανταλλακτικα και θα εβρισκα μεταχειρισμενο 5αρι στα 300+. Παντως όπως αναφερθηκε και παραπανω μου φαινεται πολύ χαμηλο ποσο τα 50 ευρω για πλακετα 5αριου ενώ για 4αρι η πλακετα κοστιζει σχεδόν 100αρι. Προσεξε οσον αφορα την αγορα απ εξω γιατι αν δεν καταλαβες κατι σωστα στην αγγελια υπαρχει το ενδεχομενο να δωσεις λεφτα και να παραλαβεις πλακετα η χαλασμενη η κλειδωμενη. Αυτά τα λιγα και από εμενα

• Like 1
Δημοσ.

H μητρική είναι αυτή -> http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-MOTHERBOARD-MAIN-LOGIC-BARE-BOARD-IPHONE-5-unlocked-Canada-/111293497056?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item19e99bfee0

μου ειπαν ότι έχουν χαλάσει οθόνες μπαταριές κλπ αλλα άμα τους πάω μητρική θα μου το φτιάξουν όλο με 200€ 

• Like 1
Δημοσ.

H μητρική είναι αυτή -> http://www.ebay.com/itm/BRAND-NEW-MOTHERBOARD-MAIN-LOGIC-BARE-BOARD-IPHONE-5-unlocked-Canada-/111293497056?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item19e99bfee0

μου ειπαν ότι έχουν χαλάσει οθόνες μπαταριές κλπ αλλα άμα τους πάω μητρική θα μου το φτιάξουν όλο με 200€ 

Μην πάρεις αυτή τη μητρική! Είναι χωρίς τα τσιπάκια, σου είναι άχρηστη δηλαδή

• Like 1
Δημοσ.

δε μπορούν πάρουν τα chipακια από το δικό μου ε;

Και να γινόταν αυτό θα πλήρωνες πολλά χρήματα. Άσε που δεν θα δουλεύουν όλα από τη μητρική σου. Μάλλον πρέπει να το ξεχάσεις σιγά σιγά...με 250-300€ καλύτερα να βρεις ένα μεταχειρισμένο παρά να φτιάξεις αυτό αν θες πάλι 5άρι

Δημοσ.

ειναι χωρις τσιπακια αυτη,εσενα η πλακετα σου δεν δουλευει γιατι καποιος προβλημα εχουν τα τσιπακια.Επισης και να μην εχουν,θελει απιστευτη δουλεια για να καταφερεις να κωλησεις τσιπακια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...