Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 4 χρονια μου ειπαν αυτο ακριβως που σου αναφερω. τι λογο εχω να το κανω θεμα. Εσυ εχεις τις εμπειριες και εγω τη δικη μου. Ισως επειδη ηταν μικρο το ποσο εχουν αλλη πολιτικη. Συγκεκριμενα στη ΔΕΗ χανιων συνεβη οτι αναφερω.

Φίλε μου δεν είπα ότι δεν έγινε έτσι στην περίπτωσή σου! Απλά ανέφερα και την άλλη πλευρά, ότι δεν είναι ο κανόνας αυτό. Ο καθένας κρίνει από τη δικιά του εμπειρία, λογικό είναι. :-)   (δεν είχα σκοπό να σε αμφισβητήσω πάντως, ξαναλέω)

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προκύπτει από το έναντι των 187(!) ευρώ που είχα πληρώσει για Μάρτη-Απρίλη(και 2 βδομάδες το Πάσχα το σπίτι κλειστό με κατεβασμένο γενικό), οπότε ήρθε εκκαθαριστικός πριν 1 βδομάδα -39 ευρώ και τώρα ήρθε τελικός -89 ευρώ.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή πήρα και γω πρόσφατα το ρολόι στο όνομα μου....σε ενδεχόμενη επιστροφή χρημάτων στο όνομα του προηγούμενου κατόχου (παππούς, dead since 90's) μπορω να τα πάρω; Ζητάνε ταυτότητα ή απλά πας τον λογαριασμό και τα παίρνεις;

/bump

Μιας και ηρθε η επιστροφή γνωρίζει τελικά κανείς;

Δημοσ.

Νοίκιαζα μέχρι τον Ιούνιο και όταν ξενοίκιασα έκοψα το ρεύμα.Μου ήρθε τελικός λογαριασμός -89 ευρώ.

Η ΔΕΗ επιστρέφει χρήματα;Τα δίνει στο χέρι;Είμαι εκτός Ελλάδας και δε μπορώ να πάω να τα πάρω άμεσα.Αν πάω σε 1.5 μήνα πειράζει;

Ναι, φυσικά και επιστρέφει χρήματα στο χέρι σε διακοπή λογαριασμού.

Για το χρονικό όριο δες στο site τους όρους της σύμβασης (θα υπάρχουν φαντάζομαι).

Δημοσ.

Η ΔΕΗ επιστρεφει τα χρηματα  ή τα πιστωνει σε επομενο λογαριασμο χωρις κανενα πρόβλημα

Δεν υπαρχουν χρονικα περιθωρια  

Αν όμως το ΑΦΜ χρωστάει για άλλη παροχη τοτε υπαρχει πρόβλημα επιστροφης

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά συγγνώμη που ξεθάβω το τόπικ, αλλά επειδή μουρθε πιστωτικός ο Τελικός της ΔΕΗ και το υποκατάστημα της ΔΕΗ που ανήκω (Χαλανδρίου) δεν έχει ταμία που τον εισπράτω; επειδή βλέπω έχει απόκομα ταχυπληρωμής μπορεί να εισπραχτεί απ' τα ΕΛΤΑ; ή πάω σε άλλο υποκατάστημα ΔΕΗ με ταμείο;

ρωτάω αν ξέρει κανείς για να αποφύγω την τουλάχιστον μισάωρη αναμονή στο 11770 :mellow:

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σιγουρα μπορεις στην Κηφισια απεναντι απο το Ζηρηνειο (Γρ.Λαμπρακη 2) και στην Λ.Γαλατσιου που πηγε το πρακτρορειο Ν.Ιωνιας κοντα στην Πατησιων

Αυτα εχουν σιγουρα ταμειο .

Σε αλλη περιπτωση το πιστωτικο θα αφαιρεθει απο τον επομενο λογαριασμο  αυτοματα .

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ξεθάβω και εγω το θεμα.... 

μου ηρθε "τελικος" λογαριασμος -154ευρω

στο σπιτι εμενα εγω (δικο μου ειναι), εφυγα, και μπηκε ενοικιαστής ο οποίος πηγε σε αλλον παροχο. Εγω δεν χρειάστηκε κανω τιποτα απο γραφειοκρατικα, οπως π. χ. να δηλωσω αλλο ρολοι που τυχον εχω στο ονομα μου. 

Μπορω να παρω το ποσο πισω μετρητά; Στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρουσι, οπου και μενω;

Ξέρετε αν πρεπει να παω στα ταμεια που εχουν ή στα γραφεια οπου κανουν αλλες διευθετήσεις;  Στα γραφεια εχει τρελη ουρα, πας πρωι και φευγεις μεσημέρι γι αυτο ρωταω. 

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, bc00l είπε

παιδια ξεθάβω και εγω το θεμα.... 

μου ηρθε "τελικος" λογαριασμος -154ευρω

στο σπιτι εμενα εγω (δικο μου ειναι), εφυγα, και μπηκε ενοικιαστής ο οποίος πηγε σε αλλον παροχο. Εγω δεν χρειάστηκε κανω τιποτα απο γραφειοκρατικα, οπως π. χ. να δηλωσω αλλο ρολοι που τυχον εχω στο ονομα μου. 

Μπορω να παρω το ποσο πισω μετρητά; Στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στο Μαρουσι, οπου και μενω;

Ξέρετε αν πρεπει να παω στα ταμεια που εχουν ή στα γραφεια οπου κανουν αλλες διευθετήσεις;  Στα γραφεια εχει τρελη ουρα, πας πρωι και φευγεις μεσημέρι γι αυτο ρωταω. 

Ευχαριστώ 

Μπορεις  σε οποιοδηποτε καταστημα ΔΕΗ εν Ελλαδι με την ταυτοτητα σου φυσικα .Προσοχη !!! ΔΕΗ και οχι ΔΕΔΔΗΕ.

Στο Μαρουσι εχει στην Λ.Κηφισιας ψηλα .

Εγινε συμψηφισμος τελευταιας καταναλωσης που ειχες με την εγγυηση που ειχες δωσει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θέμα για να ρωτήσω κάτι ακόμα. Χρειάζεται να έχω εκτυπωμένο το λογαριασμό ή αρκεί ηλεκτρονικά, μαζί με την ταυτότητα μου φυσικά?

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gkasta είπε

Ξεθαβω το θέμα για να ρωτήσω κάτι ακόμα. Χρειάζεται να έχω εκτυπωμένο το λογαριασμό ή αρκεί ηλεκτρονικά, μαζί με την ταυτότητα μου φυσικά?

Αν έχεις αριθμό παροχής πας και βλέπουν το υπόλοιπο. Νομίζω υπογράφεις και ένα χαρτί ότι τα πήρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε

Αν έχεις αριθμό παροχής πας και βλέπουν το υπόλοιπο. Νομίζω υπογράφεις και ένα χαρτί ότι τα πήρες.

Ετυσι ακριβως και σε οποιοδηποτε πρακτορειο ΔΕΗ στην Ελλαδα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα...να ρωτησω εδω.

Λογαριασμος στο ονομα του πατερα μου , σε διαμερισμα που νοικιαστηκε.Ο ενοικιαστης αλλαξε παροχο και ηρθε ενας ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος απο ΔΕΗ στο ονομα του πατερα μου προφανως , που ειναι πιστωτικος.. συμψηφιστηκε ενα μικρο ποσό με την εγγυηση και βγηκε η ΔΕΗ να του χρωσταει :)
Πηρε λοιπον τηλεφωνο σε ενα πενταψηφιο και του ειπανε οτι μπορει να εισπραξει το ποσό σε καποιο υποκαταστημα της ΔΕΗ.Επειδη ο πατερας μου δεν θελει να παει να στηθει σε ουρες κλπ , ρωτησε αν μπορει να συμψηφιστει το ποσό σε καποια αλλη παροχη που εχει στο ονομα του.
Και εκει η κοπελα αρχισε να του λεει κατι περι σαιτ κλπ , οποτε την εκοψε ο πατερας μου επειδη δεν σκαμπαζει απο τετοια και θα με χωσει λογικα εμενα αυριο να κανω ο,τι ειναι να γινει με την καθοδηγηση καποιου υπαλληλου , τηλεφωνικα , εκ νεου.

Το θεμα ειναι οτι μπηκα στο σαιτ της ΔΕΗ , το τσεκαρα απο ακρη σε ακρη , μεχρι και εγγραφη εκανα του πατερα μου οπου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις τις παροχες (που ειναι στο ονομα του πατερα μου) , να δεις παλιοτερους λογαριασμους και να πληρωσεις προφανως εκκρεμουντες λογαριασμους...
Δεν ειδα κατι σχετικο με μεταβιβαση υπολοιπου απο μια παροχη σε αλλη και τετοια σχετικα..δεν ξερω τι ειχε σκοπο να του πει η κοπελα στο τηλεφωνο σχετικα με το σαιτ , αλλα οσο και αν εψαξα , δεν βλεπω κατι σχετικο.
Παντου στο γοογλε βλεπω απλα εισπραξη του πιστωτικου σε υποκαταστημα..και τιποτα αλλο....
Εχει κανεις καποια σχετικη εμπειρια ?

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mphxths είπε

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα...να ρωτησω εδω.

Λογαριασμος στο ονομα του πατερα μου , σε διαμερισμα που νοικιαστηκε.Ο ενοικιαστης αλλαξε παροχο και ηρθε ενας ΤΕΛΙΚΟΣ λογαριασμος απο ΔΕΗ στο ονομα του πατερα μου προφανως , που ειναι πιστωτικος.. συμψηφιστηκε ενα μικρο ποσό με την εγγυηση και βγηκε η ΔΕΗ να του χρωσταει :)
Πηρε λοιπον τηλεφωνο σε ενα πενταψηφιο και του ειπανε οτι μπορει να εισπραξει το ποσό σε καποιο υποκαταστημα της ΔΕΗ.Επειδη ο πατερας μου δεν θελει να παει να στηθει σε ουρες κλπ , ρωτησε αν μπορει να συμψηφιστει το ποσό σε καποια αλλη παροχη που εχει στο ονομα του.
Και εκει η κοπελα αρχισε να του λεει κατι περι σαιτ κλπ , οποτε την εκοψε ο πατερας μου επειδη δεν σκαμπαζει απο τετοια και θα με χωσει λογικα εμενα αυριο να κανω ο,τι ειναι να γινει με την καθοδηγηση καποιου υπαλληλου , τηλεφωνικα , εκ νεου.

Το θεμα ειναι οτι μπηκα στο σαιτ της ΔΕΗ , το τσεκαρα απο ακρη σε ακρη , μεχρι και εγγραφη εκανα του πατερα μου οπου το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να δεις τις παροχες (που ειναι στο ονομα του πατερα μου) , να δεις παλιοτερους λογαριασμους και να πληρωσεις προφανως εκκρεμουντες λογαριασμους...
Δεν ειδα κατι σχετικο με μεταβιβαση υπολοιπου απο μια παροχη σε αλλη και τετοια σχετικα..δεν ξερω τι ειχε σκοπο να του πει η κοπελα στο τηλεφωνο σχετικα με το σαιτ , αλλα οσο και αν εψαξα , δεν βλεπω κατι σχετικο.
Παντου στο γοογλε βλεπω απλα εισπραξη του πιστωτικου σε υποκαταστημα..και τιποτα αλλο....
Εχει κανεις καποια σχετικη εμπειρια ?

Καλημέρα...Να σου κάνει μια εξουσιοδότηση σε εσένα για πάρεις τα χρήματα της επιστροφής εσύ..Θα πας σε ένα κατάστημα  της ΔΕΗ...

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα...Να σου κάνει μια εξουσιοδότηση σε εσένα για πάρεις τα χρήματα της επιστροφής εσύ..Θα πας σε ένα κατάστημα  της ΔΕΗ...

Γενικως η ιδεα ηταν να αποφυγει ο οποιοσδηποτε να παει απο υποκαταστημα να περιμενει στην ουρα.Αλλα δεν βλεπω να το αποφευγουμε.
Απο την αλλη , πηραμε ξανα τηλεφωνο στο πενταψηφιο , αυτο που ειπε η τηλεφωνητρια ειναι οτι αμα θελουμε να μεταφερουμε το ποσό σε αλλη "παροχη" θα πρεπει να μπουμε στο σαιτ και να γραψουμε μηνυματακι στον τομεα της "επικοινωνιας" περιγραφοντας τι θελουμε να γινει ...για να γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...