MrBananaz Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Καλά τα λες αλλά σκέψου πως το PC των 550€ σε 2-3 χρόνια δε θα μπορεί να ανταποκρίνεται στα τότε νέα παιχνίδια ενώ oι κονσόλες άνετα. Απλά να σου αναφέρω πως πριν κανά μήνα έπαιζα το GTA:V στο PS3 και τα γραφικά ήταν πάρα πολύ καλά και η κονσόλα νομίζω έχει κλείσει 8 χρόνια λειτουργίας. Δοκίμασε απλά να τρέξεις ένα φετινό παιχνίδι σε τούμπανο PC 3 ετίας, δε θα πετύχεις το μέγιστο αποτέλεσμα. Έτσι λοιπόν το κόστος ενός PC για να παίζει full τα καινούργια παιχνίδια είναι μεγαλύτερο στην 7-8ετία που βρίσκεται η κονσόλα μέχρι να βγει η επόμενή της γενιά. Ας μην αναφέρω και τα exclusives των κονσολών. Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν είναι PC και κονσόλες έχουν τα συν και τα πλην τους και ο καθένας παίρνει ότι τον βολεύει. Αυτές οι συζητήσεις όπως προαναφέρθηκε είναι χιλιοειπωμένες και φυσικά δεν έχουν κανένα νόημα. Σου φαίνονται "καλά". Η τεχνολογία εξελίσσεται και για να μπορεί κάποιος να παίξει τα νεότερα παιχνίδια κατεβάζουν αναλύσεις, τα πάνε low-medium settings κλπ. Επειδή όμως κάθεσαι μακριά από τη τηλεόραση σου φαίνεται μια χαρά.... βάζεις και ένα hdmi και όλα καλά, δεν είναι έτσι όμως. Αυτό το κάνουν επειδή δεν μπορούν να αλλάξουν τίποτα στις κονσόλες ενώ στα πισιά αναγκάζεται ο χρήστης να πάρει καινούριο επεξεργαστή/κάρτα γραφικών για να παίζει το παιχνίδι σε ικανοποιητικά settings κοντά στη οθόνη του. Το μεγαλύτερο μείον στις κονσόλες είναι ότι δεν μπορείς να τις αναβαθμίσεις (έτσι κι αλλιώς κατεβάζουν τα settings οπότε όλα θα παίζουν με σταθερά fps), ενώ τα πισιά μπορείς. Εγώ προσωπικά διαλέγω κονσόλα γιατί δεν μου αρέσει να μπαίνω σε μπελά στησίματος, λειτουργικό κ.ά. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα exclusives όπως έχετε αναφέρει (uncharted <3).
Chupacabra Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το thread, στη λογική δημιουργίας ενός αξιοπρεπούς gaming μηχανήματος σε προσιτή τιμή. Η σύγκριση με το hardware των κονσολών δίνει ένα καλό σημείο αναφοράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί να ΜΗΝ υπάρχει τέτοιο thread.
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Προσωπικά το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το thread, στη λογική δημιουργίας ενός αξιοπρεπούς gaming μηχανήματος σε προσιτή τιμή. Η σύγκριση με το hardware των κονσολών δίνει ένα καλό σημείο αναφοράς. Δεν καταλαβαίνω γιατί να ΜΗΝ υπάρχει τέτοιο thread. Μπορεί να υπάρχει και όντως να είναι χρήσιμο ένα thread για τη δημιουργία ενός οικονομικού gaming pc. Η σύγκριση με το hardware των κονσολών δεν χρειάζεται γιατί δεν είναι διαφορετικά πράγματα με άλλο τρόπο λειτουργίας και αλλιώς εκμεταλλεύονται το hardware
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Υπάρχουν πόσα νήματα για οικονομικά pc χωρίς να μπερδεύονται με τέτοια θέματα και να δημιουργούν (και άθελα τους) vs.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα