Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 χρονια ειμαι ερωτευμενος με αυτο το αμαξι και εφοσον εφτασα σε budget τα 12.000 περιπου ειμαι στην ευρεση μεταχειρισμενου 500 abarth..

Ειμαι 24 και οι απολαβες μου δεν ειναι και τεραστιες δυσκολες εποχες εξαλλου ετσι θα ηθελα κατα προτημιση να βρω την 135ps εκδοση ως πιο οικονομικο..

Θα ηθελα απο εσας συμβουλες και διαφορα πραγματα που θα πρεπει να προσεξω ωστε να μην ειναι αργα μετα..

Για παραδειγμα 135ps με την εκδοση essese στο θεμα καταναλωσης εχει μεγαλη διαφορα ?? Η αν βρω 500 abarth του 08 στα ιδια λεφτα με του 10 αλλα του 10 πειραγμενο μηχανικα να προτημουσα το απειραχτο κ ας ειναι του 08?? Θα μπορουσα να συντιρισω το συγκεκριμενο αμαξι με εναν μισθο της ταξεως των 700ευρω?? Σας παρακαλω η γνωμη σας θα με βοηθουσε παρα πολυ καθως εχω χυσει αιμα κ εχω κανει πολλες οικονομιες γτ εχω καψουρα μεγαλη με αυτο το αμαξι..

Δημοσ.

δεν είναι η καταλληλότερη κοινότητα για τέτοιες απαντήσεις. καλλίτερα να πάς στις αφιερωμένες κοινοτητες για αυτό το αμάξι όπως abarthclub.gr ή fiat500club.gr . το κακό είναι πως δε θα πάρεις 100% αντικειμενικές εκτιμήσεις καθώς οι περισσότεροι είναι πορωμένοι με το αυτοκινητάκι αυτό.ακόμα και ιταλοί μισητές το λατρεύουν.

Δημοσ.

το είχε παλιά ένα παλικάρι που ήξερα. είναι τούμπανο το αμαξάκι και πάει τάπα. και μέσα πολύ κυριλέ. βεβαια μην περιμένεις χώρους για να πας ταξίδι μεγάλο 4 ατομα με αποσκευές. αυτό το καταλαβαίνεις και στο μάτι.

και απο τιμές το βρίσκεις μια χαρά.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=124&model=126&variant=ABARTH&price-from=&price-to=&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

• Moderators
Δημοσ.

το είχε παλιά ένα παλικάρι που ήξερα. είναι τούμπανο το αμαξάκι και πάει τάπα. και μέσα πολύ κυριλέ. βεβαια μην περιμένεις χώρους για να πας ταξίδι μεγάλο 4 ατομα με αποσκευές. αυτό το καταλαβαίνεις και στο μάτι.

και απο τιμές το βρίσκεις μια χαρά.

http://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&category=&make=124&model=126&variant=ABARTH&price-from=&price-to=&registration-from=&registration-to=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&doors=&number_plate_ending=&gearbox_type=&drive_type=&euroclass=&airbags-ranged=&kteo=&seats-from=&seats-to=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale

Δεν έχω το abarth αλλα το απλο, η αλήθεια είναι πως Ταξίδι ακόμα και με 4 άτομα και χωρίς αποσκευές δεν πας για κανέναν λόγο, πίσω δεν είναι άνετο ιδιαίτερα και αν έχεις την θέση του οδηγού τέρμα πίσω όπως εγω παραπάνω απο 3 ενηλικες δεν...

Κατατα κι εγώ εψηνα το abarth Αλλα μου έβγαινε αρκετά παραπανω από αυτά που διεθετα..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...