Προς το περιεχόμενο

[TV] LG 49LB870V 1049€ @e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Πολύ ακριβος ο τσιγκουνης στην συγκεκριμενη, και βλεπω ότι την εχουν πολλα μαγαζια, δεν είναι να πεις ότι την εχουν 2-3 που εχουν ξεχασει να ενημερωσουν τιμες. Όλα τα παραπανω τα λεω βλέποντας την τιμη στη Γερμανια...

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4341140_-49lb870v-lg-electronics.html γυρω στα  1100 5 μαγαζια και Ιταλια ενας κατω από χιλιαρικο (970).

Δεν είναι κακη η τιμη του ισοπ λοιπον. Βεβαια, όπως θα πουν πολλοι, τα 1050€ είναι πολλα για (παρα λιγο μαλιστα) 50αρα! Περι ορεξεως βεβαια κολοκυθοπιτα = πασο.

(ΥΓ, αν καποιος σκέφτεται να την παρει, να τσεκαρει/ρωτησει πρωτα τι εγγυηση θα του δωσει το μαγαζι :shifty: , επισημη ή eshop;;; )

Δημοσ.

1449 την βγάζει! Δεν αξίζει φιλέ,αν ηταν 4Κ θα αξιζε

m2ysURQ.jpg

(ΥΓ, αν καποιος σκέφτεται να την παρει, να τσεκαρει/ρωτησει πρωτα τι εγγυηση θα του δωσει το μαγαζι :shifty: , επισημη ή eshop;;; )

+10000000

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα την εν λόγω τηλεόραση (από το Πλαίσιο) και βάζοντας κατεβασμένη ταινία να δω μου διαβάζει τους υπότιτλους με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες.. Η γλώσσα του μενού είναι ελληνικά.. Κατέβασα το notepad++ και μετέτρεψα τους υπότιτλους σε UTF-8 αλλά ενώ κατά βάσει μου διαβάζει κανονικά τους υπότιτλους, ανα 3-4 προτάσεις μου πετάει και μια με ακαταλαβίστικα πάλι.. Ξέρει κανείς κάτι?? Πρέπει να κάνω κάποια επιπλέον ρύθμιση??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...