nickvts13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω ενα pc κομματι-κομματι.Εχω ομως μια ερωτηση σχετικα με την εγκατασταση των windows εχω διαβασει διαφορα στο ιντερνετ πως δεν μπορουν να εγκαταστησουν τα windows γιατι δεν μπορουν να πανε στα bios.Ισχυει κατι τετοιο?Θα εχω κανενα προβλημα?
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Θα αγοράσεις κομμάτι κομμάτι και ο δίσκος από που θα έχει το freedos;;;; Πάντως πάντα υπάρχει η δυνατότητα να περάσεις windows οπότε μην το φοβάσαι.
xaniared Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν θα έχεις κανένα προβλημα. Απλά επειδή είσαι πολύ αρχάριος να τα ρωτάς όλα εδω μέσα
nickvts13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δεν θα έχεις κανένα προβλημα. Απλά επειδή είσαι πολύ αρχάριος να τα ρωτάς όλα εδω μέσα ok ευχαριστω πολυ
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Έτσι για ενημέρωση. Το freedos είναι και αυτό ένα λειτουργικό και είναι open source, απλά δεν έχει παραθυρικό περιβάλλον. Το βάζουν ως επί το πλείστον σε laptop χωρίς windows για να μειώσουν την τιμή τους (ως γνωστόν τα windows δεν είναι δωρεάν στα laptop και επιβαρύνουν την τιμή περίπου 80€). Σε desktop δεν το βάζουν και σε καμία περίπτωση δεν θα το βρεις σε σύστημα που θα στήσεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα