Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ... Πηρα μια νεα μνημη .... Αλλα νομιζω δεν μου την διαβασε ... Μου βγαζει οτι εχω 3gb αλλα θα επρεπε να εχω 4gb....Πως θα παω απο το BIOS να το κανω για να μου μα παρει την μνημη?? Καποια αλλη λυση; Ευχαριστω ...

Δημοσ.

Έχεις 32 ή 64bit windows;;;
Ποια μητρική έχεις;;Κάποιες (παλιές) βλέπουν μόνο μέχρι 4gb σύνολο δηλαδή αν η Vga σου έχει 1gb αυτό αφαιρείτε από το σύνολο.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω 64 bit...Και εχω .σοκετ 775... Εχω βαλει δυο σετ μνημων 2Χ 2gb...Και μου βλεπει μονο 3gb.... Ενω μπορει να βγαλει 4gb!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα... Εχω αυτην την motherboard asus P5KPL-CM...Και φοραει την  CPU Pentium Dual-core E5200 2.50GHZ.. Τα στελνω... Καμια βοηθεια για τα παραπανω...

post-254641-0-09286600-1406092171_thumb.png

post-254641-0-62882000-1406092180_thumb.png

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Αμα κανεις ενα κόπο να διαβάσεις τον παραπάνω οδηγό που έδωσα ισως και να λύσεις το πρόβλημα σου

Δημοσ.

Οπως διαβασα τον οδηγο που προσφερεται παραπανω νομιζω οτι σου καλυπτει πληρως ολες τις εναλλακτικες επιλογες του τι να κανεις.

Δεν μας ειπες, χρησημοποιεις την vga του MoBο ή δικια σου αλλη καρτα γραφικων? Υποπτευομαι πως ειναι shared 1Gb με την onboard καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Μπηκα στο bios..Και στο Advanced chipset settings ...Μου εχει βγαλει το μηνυμα..

WARNING: Setting wrong valuesin below sections may cause system to malfunction...

Τι κανω; Υπαρχει καποιο προβλημα;;

Δημοσ.

Οχι, απλα σε προειδοποιει πως αν κανεις κατι χωρις να γνωριζεις τι κανεις, μπορεις να "χαλασεις" το συστημα.

Δημοσ.

Ναι... Εχω βαλει δυο σετ  των 2gb συνολο 4gb  και δεν μπορει  να μου αναγνωρισει  ολη αυτην την μνημη... Μονο 3gb οπως   και πριν προτου  αυξησω την μια μνημη!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...