Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο φιλος μου λεει οτι τον ενδιαφερει περισοτερο το πρωτο και το τριτο apu ............... αλλα λεει δεν ξερει ποιο να διαλεξει ........ λεει οτι το ενδιαφερει περισοτερο το πρωτο apu με την καρτα γραφικων το 30 € που διαλεξα ......λεει οτι του αρεσει περισοτερο γιατι ειναι καλυτερα με μια ανεξαρτητη καρτα γραφικων ... λεει οτι φενετε καλυτερα το κουτι ....το θελει και για ελαφρυ gaming .... και για μην φενετε οτι παιζει παιχνιδια με την καρτα γραφικων της μιτρικης ... θεωρει οτι τοτε θα ειναι noobακι ενω του εξηγω την διαφορα οτι δεν ειναι και πολυ καλη η καρτα γραφικων που διαλεξα .... ειναι ησχηρογνωμον οποτε μαλον θα παρει το πρωτο apu με την καρτα γραφικων που διαλεξα

Δημοσ.

δηλαδη η μιτρικη εχει καλυτερα γραφικα απο την καρτα ;;

υπαρχει καπια καρτα γραφικων στα 30-40 € που να εχει καλυτερα γραφικα απο την μιτρικη ;

Δημοσ.

θα του το πω και θα σας απαντησω αυριο ...... αλλα νομιζω πως θα συμφωνησει με την δευτερη ..... απο να του αγορασω την καρτα θα του δοσω τα 30ε στο χερι σηγα την διαφορα

Δημοσ.

θα του το πω και θα σας απαντησω αυριο ...... αλλα νομιζω πως θα συμφωνησει με την δευτερη ..... απο να του αγορασω την καρτα θα του δοσω τα 30ε στο χερι σηγα την διαφορα

ακριβως!

Δημοσ.

Ο φιλος μου λεει παρα το γεγονος οτι δεν θα φενετε ωραιο το κουτι συμφωνεισε με την δευτερη ...... λεει οτι δεν χρειαζεται να του  δοσω λευτα θα μαζευε μονος του 30 € .... αλλα μετα το ξανασκευτηκε και ειπε ''γιατι να παει χαμενο.. θα μου δωσεις τα λευτα'' ... οποτε παιδες θα αγορασει την δευτερη .. ειπε οτι οταν θα μαζεψει λευτα θα αγορασει μια καρτα γραφικων με 70-80 € ......

Δημοσ.

αμα μαζεψει και αλλα λευτα μπορει να παει στον a10 7700k που εχει r7 250 πανω (και να μπει και πιο ανθρωπινη μητρικη ισως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...