zxcv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 θελω να παρω καινουργιο κινητο και εχω το εξης προβλημα. εχω καποια παιχνιδια που εχω προχωρησει αρκετα και δεν θελω να χασω το progress. Θα μεταβω απο android 4.4.4 σε 4.4.2. Μπορω να το κανω αυτο και αν ναι πως? Ευχαριστω
neverme Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Αν είσαι rooted υπάρχουν διάφορα apps στο Play Store (όπως το App Sync από τον Yotta Joy, ή το Titanium Backup το οποίο και χρησιμοποιώ) τα οποία ανεβάζουν back up των εφαρμογών σου στο νέφος (Dropbox για παράδειγμα) και από εκεί τα κατεβάζεις σε όποια συσκευή θέλεις (μέσω του ίδιου application που χρησιμοποίησες για να τα ανεβάσεις εννοείται). Αν δεν είσαι rooted υπάρχει το Helium, το οποίο κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα σε non rooted συσκευες. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά για τέτοιο σκοπό, αλλά δε θυμάμαι να έχω ακούσει άσχημα σχόλια. Ότι και να δοκιμάσεις ΜΗΝ σβήσεις το παιχνιδι στην παλιά σου συσκευή αν δεν το έχεις δει να τρέχει όπως το θέλεις στην καινούρια. PS: Κάτι φεγγάρια είχα χρησιμοποιήσει και ένα application (δε θυμάμαι όνομα) το οποίο έκανε sync τα apps μέσω bluetooth/NFC. Μία μου δούλευε όμως, μία όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα