Ledis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Επειδή αναφέρθηκε η λειτουργία MΙΜΟ και το πρωτόκολλο 11n, ξέρετε πολλά δημόσια ή γενικά free hotspots που να δουλεύουν σε αυτά; Το σύνολο σχεδόν, για λόγους συμβατότητας αλλά και λιγότερων παρεμβολών, δουλεύουν σε 11b/g. απλα πολλοι θελουν N γιατι πονταρουν στο οτι εχει καλυτερη εμβελεια λογω του n.στην πραξη ειτε n ειτε g σε ταχυτητες δεν θα υπαρει διαφορα. Εγώ αναφέρθηκα μόνο για MiMO, και όχι για 11n. Επιμένω σε MiMo Accees Point λόγο του ότι τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν 2ή περισσότερες κεραίες με διαφορετική πόλωση, και λειτουργούν καλύτερα με mobile συσκευές που οι κεραίες τους είναι χάλια (Βλέπε ipad). 1
haris013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εγώ αναφέρθηκα μόνο για MiMO, και όχι για 11n. Επιμένω σε MiMo Accees Point λόγο του ότι τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν 2ή περισσότερες κεραίες με διαφορετική πόλωση, και λειτουργούν καλύτερα με mobile συσκευές που οι κεραίες τους είναι χάλια (Βλέπε ipad). Οντως απλα που θα βρω mimo ap που να είναι σχετικά plug n play ? Δεν έχω ιδιαίτερο χρονο αυτό τον καιρό για να κάτσω να το παραμετεροποιησω πληρος
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Εγώ αναφέρθηκα μόνο για MiMO, και όχι για 11n. Επιμένω σε MiMo Accees Point λόγο του ότι τα περισσότερα από αυτά διαθέτουν 2ή περισσότερες κεραίες με διαφορετική πόλωση, και λειτουργούν καλύτερα με mobile συσκευές που οι κεραίες τους είναι χάλια (Βλέπε ipad). δεν ειναι μονο τα Ipad.γενικοτερα οτι εχει σχεση με κινητο και τετοιου ειδους μικρη συσκευη εχει θεμα.δηλαδη σε Hotspots που επαιζες μια χαρα με λαπτοπ ειχες θεμα με κινητα κτλ.εκει πολλες φορες περα απο τα Mimo ειναι και να μπουν παραπανω access points.γιατι πολλα ατομα εχουν μια αντιληψη αντι να βαλουν πχ 2 access points σε εναν οροφο να προσπαθουν να βαλουν ενα αλλα δυνατο.οκ το access point θα στειλει μεχρι το κινητο.το κινητο δεν θα στειλει ποτε πισω.
Ledis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 δεν ειναι μονο τα Ipad.γενικοτερα οτι εχει σχεση με κινητο και τετοιου ειδους μικρη συσκευη εχει θεμα.δηλαδη σε Hotspots που επαιζες μια χαρα με λαπτοπ ειχες θεμα με κινητα κτλ.εκει πολλες φορες περα απο τα Mimo ειναι και να μπουν παραπανω access points.γιατι πολλα ατομα εχουν μια αντιληψη αντι να βαλουν πχ 2 access points σε εναν οροφο να προσπαθουν να βαλουν ενα αλλα δυνατο.οκ το access point θα στειλει μεχρι το κινητο.το κινητο δεν θα στειλει ποτε πισω. Συμφωνώ εν μέρη, αλλά τι να το κάνεις, όταν γυρίζεις 90 μοίρες το Tablet και χάνει το σήμα?
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ εν μέρη, αλλά τι να το κάνεις, όταν γυρίζεις 90 μοίρες το Tablet και χάνει το σήμα? ενω το εχω ακουσει αυτο οτι γινεται επειδη αλλαζει η πολωση στην πραξη δεν το εχω πετυχει ποτε.σπιτι οπως οι περισσοτεροι εχω ρουτερ με μια κεραια που λογικα δουλευει σε μια πολωση?και ενω μπαινει και tablet και κινητο κτλ δεν μου κανει τετοιο θεμα.εκτος αν μου διαφευγει κατι οποτε δωσε μου τα φωτα σου.το ρουτερ δεν ειναι Mimo στο σπιτι ενω technicolor 784 ειναι.εκτος αν λειτουργει διπλη πολωση μεσα σε μια κεραια?????η του κινητου η κεραια να εχει διπλη πολωση??κατα τα αλλα σιγουρα θα βρει και access point με διπλες κεραιες αν θελησει.access points για ολα τα χρηματα υπαρχουν και για ολες τις αναγκες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα