pc_master_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ναι αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι οι 60 βαθμοι ειναι ψισημο για εναν επεξεργαστη αυτο δεν μπορω να καταλαβω, αυτα συνηθως τα ακουω απο κατι νεους στον χωρο τον υπολογιστων που οτι ακουνε λενε .. ( δεν εννοω κατι τετοιο για σενα ) απλα θα ηθελα να μαθω που το στηριζεις αυτο
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 στο οτι η ιδια η amd δινει τους 70 για οριο στους 80 σβηνει γιατι τα silicon wafers(νομιζω)δεν αντεχουν παραπανω θερμοκρασιες. Δεν ειπα οτι θα βγαλεις προβλημα αλλα εν καιρω θα βγει(πχ αντι για 30 χρονια να αντεξει 28 ο επεξεργαστης)
pc_master_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 ναι αλλα μιλαμε για μεσα ιουλιου ετσι ? δεν μιλαμε για χειμωνα .. τον χειμωνα ουτε 45 βαθμους δεν πιανω δε πα να παιζω battlefield 3 ολη την μερα
+~CyBeR~+ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 λοιπον για να τελιωνουμε με αφτο το θεμα δειτε λιγο πιο κατω κ ας επανελθουμε στο αλλο μας προβλημα τωρα ΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧ https://imageshack.com/i/p531764ej ξεχασα πως ανεβαζουμε φωτο edit: τα πραγματα εστρωσαν τωρα ουτε καφτος αερας βγαινει πρως τα εξω αλλα ουτε το κουτι καιει
pc_master_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ειχες την ωρα που πηρες το prnscreen .. που ειναι το προβλημα ?
+~CyBeR~+ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 οπως ειπα πιο πανω μετα την ευθυγραμμιση της ψυκτρας εστωσε το πραμα τωρα ομως δεν μπορω να ριξω λιγο της στροφες της και εχει ξεκινισει να με ενοχλει λιγο
pc_master_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 αν το ρυθμισες απο το bios , καντου επαναφορα αν δεν μπορεις να βρεις πως ακριβως το εκανες
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μήπως να άλλαζες και φόντο; Πολύ καυτό είναι. 3
+~CyBeR~+ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δεν πειραξα τιποτα απο το bios κ απο'τι ειδα ουτε της καρτας γραφικων μπορω να πειραξω μεσω του catalyst control center ενω το εχω στο enable manual fan control ανεβαζω την μπαρα π ειναι γιατις στροφες του ανεμιστηρα παταω apply αλλα τπτ τι στον ...... γινεται ? #HALF EVIL χααχαχαχαχχα λες ε ? edit την καρτα μπορεσα κ την εκανα μεσω του catalyst για τα αλλα ομως δεν
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μπράβο αφού λυθηκε το θέμα και χαίρομαι που βοηθήσαμε. Όσο για αυτό που λες, μου φαίνεται περίεργο. Κάτι crashάρει με κάποιο άλλο. Μήπως πρέπει να είναι στο Manual από τα bios και μετά να πειράξεις το Catalyst??
benign Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ετσι πρεπει να ειναι η διαταξη στο κουτι σου,οπως εδω : Ο ανεμιστηρας του επεξργαστη να βλεπει προς τις μνημες. To cpu cooler εχει μονο 2 heatpipes και δεν ειναι επαρκες για τον δικο σου.Ειναι για διπυρηνο.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 τον ανεμυστηρα της καρτας μπορεσα να τον αλαξω στροφες τον ανεμυστηρα του επεξεργαστη δεν μπορω να του κατεβασω της στροφες ουτε με το fanspeed ουτε απο το bios ουτε απο το asrock exteme tuner ουτε κ απο το amd overdrive απο τα bios μπορεις να τον βαλεις π.χ level 1-2-3-4....10 αλλα δεν αλλαζει τιποτα αφου ειχα χρονο κ επαιξα λιγο λολ μετα απο 1 ωρα παιχνιδιου η θερμοκρασιες ανεβεικανε σε φισιολοκικα νουμερα αλλα μαζι ανεβαινε κ η ψυκτρα του επεξεργαστη κ ξεκεινισε να γινεται πολλυ ενοχλητικη κ απο'τι ειδα θα πρεπει να το γεμισω το κουτι με ανεμηστερακια για να δω φως αλλιως βλεπω αυριο να φευγει απο κανενα παραθυρο..... κ κατι ασχετο την ωρα που επαιζα μαλον στα πρωτα 10 λεπτα ενω ειχα 200 fps ετρωγε κατι κολιματα σαν να βλεπεις βιντεο κ πατας play-pause-play-pause αλλα μετα δεν το ξαναεκανε τη να πω ρε γμτ ειπα κ εγω να παρω ενα pc κ αφτο βγεικε το πιο προβληματικο γ αυτο core2duo κ δεν ειμαι καλα #benign αυριο θα κανω αυτο που μ λες και θα γραψω τα αποτελεσματα που μακαρι να ειναι καλα γιατι μ εχει κουραση το θεμα πλεον
benign Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Επρεπε να παρεις ενα cooler με 4 heatpipes οπως αυτο : http://www.e-shop.gr/coolermaster-rr-212e-16pk-r1-hyper-212-evo-p-PER.806759 Διαβασε και τα σχολια του κοσμου απο κατω τι θερμοκρασιες ειχαν και με τι επεξεργαστες.Βαλε αυτο το cooler για πωληση και μετα προσθεσε ενα δεκαρικο παραπανω και παρε την Evo,αξιζει. #benign αυριο θα κανω αυτο που μ λες και θα γραψω τα αποτελεσματα που μακαρι να ειναι καλα γιατι μ εχει κουραση το θεμα πλεον Μην χανεις την ψυχραιμια σου,το θεμα υπολογιστης θελει υπομονη και μεσα απο μερικες δυσκολιες ολοι μας μαθαμε και μαθαινουμε.Εφοσον στο συστημα σου ολα πανε κατα βαση καλα,δεν εχεις λογο να στεναχωριεσαι και να πεταξεις τιποτε.Το συστημα σου ειναι καινουργιο και λειτουργει μια χαρα. Δυο ερωτησεις μηπως μπορεσω να βοηθησω περισσοτερο. Ποσους ανεμιστηρες εχει αυτη την στιγμη το κουτι σου? Και δευτερο κατι που δεν καταλαβα.Στην αρχη ειπες οτι μπορουσες να ρυθμισεις την ταχυτητα fan του cpu cooler η κανω λαθος?Πως τωρα δεν γινεται? Επισης μπορεις να γραψεις το ακριβες μοντελο της μητρικης σου να δω κατι? 1
wazzaa Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Βρήκα ένα πολύ ωραίο άρθρο που εξηγεί γιατί δεν μπορείς να το controλάρεις....Αν δεν το κατάλαβες, πες μου να στο εξηγήσω.Αυτο ισχυεί και στα απλά fan του κουτιού. Εγώ μπορώ να ελένξω μόνο ένα που είναι 4pin. Μήπως δηλαδή στην Motherboard σου ή στου cpu fan(ψιλό αποκλίεται στο cpu fan) δεν είναι 4 Pin???
+~CyBeR~+ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) για αρχη καλημερα λοιπον benign το θεμα με της θερμοκρασιες του cpu πλεων ελειξε μιας και το δοκιμασα και σημερα το πρωι παιζωντας 2 ωρες λολ η max θερμοκρασιες που εφτασε ητανε 55c... λοιπον αυτη τη στιγμη εχει 1 12cm fan κ ενα 8cm και ναι το ξερω οτι χριαζεται κ αλλους κ πιστεψε με οσες υποδοχες εχει το κουτι θα τις χρησιμοποιησω εκτος απο αυτην π βρισκετε στον πατο του κουτιου γιατι απο εκει μονο σκονη θα βαζει,για αυτο το λογο τωρα εχω ανοιχτο το πλαινο καπακι για να μπορει να αεριζεται. Στην αρχη ΝΟΜΙΖΑ οτι αλλαζα της στροφες του αλλα τελικα παρεμεναν το ιδιο κ αυτο το καταλαβα αφου εγκαταστησω τα windows και το cpu hm. Η μητρικη ειναι αφτη εδω http://www.e-shop.gr/asrock-970-pro3-r20-retail-p-PER.528660 #wazzaa το φαν του επεξεργαστη εχει 3 pin ενω στη μητρικη παιρνει εως και 4........ να κ ενα video γ αυτο το προβλημα που εχω στο lol https://www.youtube.com/watch?v=spFC9xQ0IdU&feature=youtu.be και το τρελο τι ειναι ενω ανεβαζα το video στο youtube ο επεξεργστης εφτασε 64c και ο πυργος παλι εβραζε γ αυτο θα κανω αυτο π προτεινε ο benign θα χτυπισω την evo κ 2 12αρια φαν προς το παρον ετσι οπως παει το πραμα θα επερνα core i5 με τα λεφτα που μου εφειγαν Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2014 από +~CyBeR~+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα